adesmeftostypos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2024
- Like
- 305
- Πόντοι
- 21
Αννουλα μας να ζητησω και εγω 1 φωτογραφια να μας βαλεις εδω?
ζητα φιλε και η Αννα οταν μπορει θα σου κανει το χατηρι,δεν μας χαλαει χατηρι αυτη η γυναικαΑννουλα μας να ζητησω και εγω 1 φωτογραφια να μας βαλεις εδω?
θα ηθελα να παρακαλεσω τοτε την Αννουλα μας να μας βαλει μια φωτο απ το μουνακι της Ρουλας μαςζητα φιλε και η Αννα οταν μπορει θα σου κανει το χατηρι,δεν μας χαλαει χατηρι αυτη η γυναικα
Levendi mou tora molis vieni mia mono se ligo !!!Αννουλα μας να ζητησω και εγω 1 φωτογραφια να μας βαλεις εδω?
tha mou kanis lipon ti xari Anna mou glikia?Levendi mou tora molis vieni mia mono se ligo !!!
Να πας να το δεις liveθα ηθελα να παρακαλεσω τοτε την Αννουλα μας να μας βαλει μια φωτο απ το μουνακι της Ρουλας μας
θα μου δωσεις εσυ το 60αρι?Να πας να το δεις live
Ματακιας και φραπεδακιας κατά μόνος....σιγά τα κατομυρια.....εδώ τα πετάτε τσάμπα στο στοίχημα....πήγαινε και η κυρία Άννα θα σου κάνει έκπτωσηθα μου δωσεις εσυ το 60αρι?
min mas ksexasis monon Anna masLevendi mou tora molis vieni mia mono se ligo !!!
Tora foto molis Levendi mou !!!min mas ksexasis monon Anna mas
se efxaristo Anna !Tora foto molis Levendi mou !!!
Είχα δοκιμάσει δύο φορέςειχες δοκιμασει μηπως? χα χα χα
Ααα μόνο για μάτι ενδιαφέρεσαι? Κάτι τέτοια βλέπουν και δεν ανεβάζουν και καλά κάνουν το μάτι πληρώνεται φίλεθα μου δωσεις εσυ το 60αρι?
διαψευστηκες ομως φιλε γιατι οπως ειδες ανεβασε την φωτο που της ζητησαΑαα μόνο για μάτι ενδιαφέρεσαι? Κάτι τέτοια βλέπουν και δεν ανεβάζουν και καλά κάνουν το μάτι πληρώνεται φίλε
Τι είναι αυτά που βλέπω ανθοδέσμηTora foto molis Levendi mou !!!
εστειλε και προσκλητηρια ! μαλλον δεν το ελαβες το δικο σου ! χα χαΤι είναι αυτά που βλέπω ανθοδέσμη
τι έγινε αννα την πάντρεψες την Ρούλα
Ναι φίλε η Άννα θα ανεβάσει αλλά είσαι ξεφτιλας που ζητάς φώτο μόνο για να τον παίξεις και όταν σου λέει ο άλλος να πας λυπάσαι το 60αρι τότε τι την θέλεις την φώτο? Παιχτον με καμιά τσονταδιαψευστηκες ομως φιλε γιατι οπως ειδες ανεβασε την φωτο που της ζητησα
ξεφτυλας εισαι εσυ και αγενεστατος και κακως που ασχοληθηκα μαζι σουΝαι φίλε η Άννα θα ανεβάσει αλλά είσαι ξεφτιλας που ζητάς φώτο μόνο για να τον παίξεις και όταν σου λέει ο άλλος να πας λυπάσαι το 60αρι τότε τι την θέλεις την φώτο? Παιχτον με καμιά τσοντα
με μαλάκες δεν ασχολουμαι σορυΑντε ρε βλακα τραβά παίξε καμία μλκια που θα αντιμιλησεις κ ολας το κόβω εδώ γιατί αυτό το νήμα είναι της Άννας που είναι κυρία και δίνει υλικό ακόμα και σε τζαμπατζιδες σαν την πάρτη σου..
ΓΤΠΣ
Ναι ρε έγινε ζητα τώρα και την ρουλα στα 4 για να τον παίξεις πιο εύκολα έλα αντίομε μαλάκες δεν ασχολουμαι σορυ