manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.079
- Πόντοι
- 5.585
Εγώ πάντως πάω εκει για τον χαρακτήρα των κοριτσιών!Συμφωνώ αν και μιλάω κυρίως για χαρακτήρα
Μην πάει ο νούς σας στο πονηρό!!!
Χα χα χα!!!
Εγώ πάντως πάω εκει για τον χαρακτήρα των κοριτσιών!Συμφωνώ αν και μιλάω κυρίως για χαρακτήρα
Καλημέρα Μάνο, έχω διαβάσει κάποιες αρχικές κριτικές σου αλλά σταμάτησα για διάφορους λόγους που θα σου εξηγήσω.Ισχύει όντως!
Οι κριτικές μου είναι καλές και περνάω καλά!
Δεν νομίζω όμως πως συμβαίνει λόγω ενθουσιασμού ή πως είμαι πάντα καλοπροαιρετος.
Η εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι απλή.
Γνωρίζω τα κορίτσια πολλά χρόνια και με γνωρίζουν κι αυτά. Και με κοπέλες που είναι καινούργιες μην νομίζετε πως πριν μπουν στο δωμάτιο με έναν πελάτη, δεν παίρνουν feedback από τις παλιές περί τίνος πρόκειται.
Ο σεβασμός που δείχνω διαχρονικά στις κοπέλες, οι καλοί μου τροποι και φυσικά η γνώση τους πως είμαι ενεργός στο νήμα του μαγαζιού και γράφω για τα "παντα", δεν περνάει στο ντούκου από τα κορίτσια!
Έτσι κι αυτές βάζουν τα δυνατά τους να με κάνουν να περάσω τέλεια!
Αυτά τα πράγματα είναι δούναι και λαβείν.
Γι αυτό έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω, σεβασμός και καλοί τροποι και δεν θα χάσετε!!!
Αυτό όμως θα μπορούσε και να χαρακτηριστεί αντιεπαγγελματικό από την πλευρά των κοριτσιών. Δηλ. πρέπει να κρατάμε ταυτότητα μέλους του μπου για να μας δώσουν αυτό για το οποίο πληρώσαμε στο κάτω-κάτω; Ειδικά όταν είμαστε από αυτούς που δεν είναι μεν κάθε βδομάδα εκεί αλλά πηγαίνουν ξανά και ξανά.ξέρουν ότι είσαι ενεργός στο φόρουμ και γράφεις κριτικές αντιλαμβάνεσαι ότι όντως θα δώσουν το 100%. Γνωρίζουν ότι θα γράψεις μετά και σέβονται φυσικά και τα χρήματα που τόσο καιρό έχεις δώσει. Αυτό όμως δεν ισχύει για τους υπόλοιπους απλούς πελάτες, ούτε έχουν επενδύσει στο κατάστημα ούτε γνωρίζουν οι κοπέλες αν θα γράψουν κριτική σίγουρα. Αυτό κάνει και την μεγάλη διαφορά στις υπηρεσίες που παίρνεις.
Oriste Levendi mou !!!εγω να ζητησω Λιζα live μπορω?
η πιο καυλα της φωτο εβερ!και στο ωραιο δωματιο ty ANNAOriste Levendi mou !!!
Καλημέρα Μάνο, έχω διαβάσει κάποιες αρχικές κριτικές σου αλλά σταμάτησα για διάφορους λόγους που θα σου εξηγήσω.
Στο 99% των μνμ σου και κριτικών σου αναφέρεσαι μόνο σε αυτό το κατάστημα. Αυτό σε βάζει στην πιθανή περίπτωση προμότορα - δεν λέω ότι είσαι να το ξεκαθαρίσω. Χάνεις όμως την αξιοπιστία σου όπως και να το κάνουμε.
Οι βαθμολογίες που βάζεις στην εμφάνιση είναι υπερβολικές, οι κοπέλες δεν είναι για 8, 9 και 10. Όσοι έχουν πάει και δει θα συμφωνήσουν. 9 και 10 βάζουμε σε γυμνασμένα σώματα, βυζάρες, κωλάρες, πρόσωπα αγγελικά κτλ. Ευτυχώς υπάρχουν και οι φωτογραφίες οπότε σε αυτό το κομματι μπορεί κάποιος να κρίνει μόνος του.
Στις υπηρεσίες βάζεις πάλι 9 και 10 σε όλες. Αφού το γράφεις ισχύει για σένα, αλλά όπως αναφέρεις και ο ίδιος όταν είσαι πολύ παλιός πελάτης, ξέρουν ότι είσαι ενεργός στο φόρουμ και γράφεις κριτικές αντιλαμβάνεσαι ότι όντως θα δώσουν το 100%. Γνωρίζουν ότι θα γράψεις μετά και σέβονται φυσικά και τα χρήματα που τόσο καιρό έχεις δώσει. Αυτό όμως δεν ισχύει για τους υπόλοιπους απλούς πελάτες, ούτε έχουν επενδύσει στο κατάστημα ούτε γνωρίζουν οι κοπέλες αν θα γράψουν κριτική σίγουρα. Αυτό κάνει και την μεγάλη διαφορά στις υπηρεσίες που παίρνεις.
Καλά κάνεις και γράφεις και συνέχισε αλλά πιστεύω ότι στο τέλος κάνεις κακό στο μαγαζί. Ανεβάζεις τον πήχη πάρα πολύ ψηλά με αποτέλεσμα να έχει μεγάλες προδοκίες ένας που θα σε διαβάσει. Έτσι προσγειώνεται απότομα στην πραγματικότητα. Δεν αναφέρομαι για κακές υπηρεσίες μην παρεξηγηθώ, απλά θα συνατήσει νορμάλ εμφανισιακά κορίτσια με νορμάλ υπηρεσίες και όχι αυτά που
Πωω αναμνήσεις είχα ξεχάσει πόσο καύλα είναι αυτή η κοπέλα και σε αυτό το δωμάτιο έχω πάρει πόσες φορές την Αουρόρα αρε Άννα τι μας κάνειςOriste Levendi mou !!!
H αλήθεια τώρα είναι πως με προβλημάτισες.Καλημέρα Μάνο, έχω διαβάσει κάποιες αρχικές κριτικές σου αλλά σταμάτησα για διάφορους λόγους που θα σου εξηγήσω.
Στο 99% των μνμ σου και κριτικών σου αναφέρεσαι μόνο σε αυτό το κατάστημα. Αυτό σε βάζει στην πιθανή περίπτωση προμότορα - δεν λέω ότι είσαι να το ξεκαθαρίσω. Χάνεις όμως την αξιοπιστία σου όπως και να το κάνουμε.
Οι βαθμολογίες που βάζεις στην εμφάνιση είναι υπερβολικές, οι κοπέλες δεν είναι για 8, 9 και 10. Όσοι έχουν πάει και δει θα συμφωνήσουν. 9 και 10 βάζουμε σε γυμνασμένα σώματα, βυζάρες, κωλάρες, πρόσωπα αγγελικά κτλ. Ευτυχώς υπάρχουν και οι φωτογραφίες οπότε σε αυτό το κομματι μπορεί κάποιος να κρίνει μόνος του.
Στις υπηρεσίες βάζεις πάλι 9 και 10 σε όλες. Αφού το γράφεις ισχύει για σένα, αλλά όπως αναφέρεις και ο ίδιος όταν είσαι πολύ παλιός πελάτης, ξέρουν ότι είσαι ενεργός στο φόρουμ και γράφεις κριτικές αντιλαμβάνεσαι ότι όντως θα δώσουν το 100%. Γνωρίζουν ότι θα γράψεις μετά και σέβονται φυσικά και τα χρήματα που τόσο καιρό έχεις δώσει. Αυτό όμως δεν ισχύει για τους υπόλοιπους απλούς πελάτες, ούτε έχουν επενδύσει στο κατάστημα ούτε γνωρίζουν οι κοπέλες αν θα γράψουν κριτική σίγουρα. Αυτό κάνει και την μεγάλη διαφορά στις υπηρεσίες που παίρνεις.
Καλά κάνεις και γράφεις και συνέχισε αλλά πιστεύω ότι στο τέλος κάνεις κακό στο μαγαζί. Ανεβάζεις τον πήχη πάρα πολύ ψηλά με αποτέλεσμα να έχει μεγάλες προδοκίες ένας που θα σε διαβάσει. Έτσι προσγειώνεται απότομα στην πραγματικότητα. Δεν αναφέρομαι για κακές υπηρεσίες μην παρεξηγηθώ, απλά θα συνατήσει νορμάλ εμφανισιακά κορίτσια με νορμάλ υπηρεσίες και όχι αυτά που περιγράφεις
Και εγω τα ιδια με Αουρορα εκει μεσα της πουταναρας,αλλα και με Λιζα στα πισω δωματιαΠωω αναμνήσεις είχα ξεχάσει πόσο καύλα είναι αυτή η κοπέλα και σε αυτό το δωμάτιο έχω πάρει πόσες φορές την Αουρόρα αρε Άννα τι μας κάνεις