Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 162
- Like
- 31.335
- Πόντοι
- 32.548
ΑρχοντομουναMulti Massage DIAMOND tora molis i Kavlo, KATERINA !!!
ΑρχοντομουναMulti Massage DIAMOND tora molis i Kavlo, KATERINA !!!
Άννα δωστης μια σφαλιάρα στον κώλο από μένα της καύλαςMulti Massage DIAMOND tora molis i AGAPI Mesa se Ola !!!
Μέσα σε όλα ή και όλα μέσα??Multi Massage DIAMOND tora molis i AGAPI Mesa se Ola !!!
Καυλωσαμε ασχημα,και το μαλλι ετσο της παει φουλMulti Massage DIAMOND tora molis i Kavlo,ALINA Gustari me trela !!!
Παχο παχοMulti Massage DIAMOND tora molis i Kavlo,ALINA Gustari me trela !!!
Κουβάς ke o patos tripio ee
Έγραψες πάλι συντοπίτη!Καλησπέρα στην όμορφη παρέα!
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα παιχνίδι μυαλού που έχω πολύ καιρό τώρα στην σκέψη μου και νομίζω πως έφτασε η ώρα να το υλοποιήσω.
Την Άννα την γνωρίζω πολλά χρόνια όπως επίσης και τις κοπέλες που εργάζονται εκεί. Έχω περάσει με ΟΛΕΣ και τις παλαιότερες και τις νεότερες όχι στην ηλικία αλλά στον συγκεκριμένο χώρο.
Θελω λοιπόν να πάω και να πω στην Άννα να με πάει η ίδια σε ένα δωμάτιο για τα σχετικά, πετσέτες, στρώσιμο κρεβατιού κλπ. και να μου στείλει εκείνη οποία κοπέλα θέλει.
Προϋπόθεση η κοπέλα να αρχίσει το μασάζ χωρίς να μου μιλήσει και να δω ποιά είναι μόνο όταν γυρίσω για το δεύτερο μέρος!!!
Είναι κάτι που έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου πως θέλω να κάνω.
Βέβαια αυτή την απόφαση την οποία θέλω να υλοποιήσω ως παιχνίδι, δεν την έχω ξανασκεφτεί για κανένα άλλο μαγαζί.
Στο συγκεκριμένο όμως υπάρχει μια δικλείδα ασφαλείας!
Πως οποία κοπέλα κι αν μου στειλει, θα περάσω τέλεια!
Γιατί είναι όλες εξαιρετικές και κάθε μία ξεχωριστή!!!
28 μέρες για τα Χριστούγεννα!!!!
Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην μου τις στείλει όλες μαζί η Άννα!!Γιατί την έχω ικανή να μου κάνει καμία τέτοια πλάκα και μετά δεν θα προλάβω να κάνω Χριστούγεννα!!! Χα χα χα!!!Έγραψες πάλι συντοπίτη!
Εξαιτίας σου είναι σαν να ξέρω τον χώρο κ τα κορίτσια..
Εγώ λέω καλύτερα να έχεις δεμένα μάτια, όλες μια μια στοματικό και εσυ να μαντεψεις χαχα
Και όποια σ έκανε πιο καλό αυτή θα πάρεις!!
Αυτό δεν είναι μαγαζί!Απιστευτη καυλα η Κατερινα και πολυ καλο παιδι,Μαγαζαρα
Εγώ φίλε κοιτάζω αποκλειστικά την διακόσμηση. Άλλωστε θέλω να προτείνω στην Άννα τον στολισμό του Συντάγματος για αυτά τα Χριστούγεννα.Αυτό δεν είναι μαγαζί!
Αυτό είναι στέκι!!!
Δεν υπάρχει άλλο όμοιο του στην Αθήνα όχι μόνο από τα κορίτσια και το service, αλλά και την ζεστασιά του χώρου!
Η Άννα έχει επενδύσει άπειρο χρόνο, χρήμα και φροντίδα προσωπική για να δημιουργήσει μια προς μια, όλες τις γωνίες του μαγαζιού!
Πολλά αντικείμενα διακοσμούν τον χώρο που είναι μοναδικά!
Από τις καρέκλες, τους καναπέδες, τα φωτιστικα μέχρι και τα σταχτοδοχεια!
Τα προσέχετε βρε αυτά η βλέπετε μόνο κώλους και βυζια!!!!
Αυτό ακριβώς είναι. Όπως ακριβώς το περιγράφεις. Στέκι. Αυτή την στιγμή είμαι σε αναμονή για Λίζα. Έχω κλείσει ραντεβού για 19:00. Πίνω το ποτάκι μου χαλαρά και περιμένω στον όμορφο χώρο που κι εγώ δεν νομίζω να υπάρχει άλλος στην Αθήνα.Αυτό δεν είναι μαγαζί!
Αυτό είναι στέκι!!!
Δεν υπάρχει άλλο όμοιο του στην Αθήνα όχι μόνο από τα κορίτσια και το service, αλλά και την ζεστασιά του χώρου!
Η Άννα έχει επενδύσει άπειρο χρόνο, χρήμα και φροντίδα προσωπική για να δημιουργήσει μια προς μια, όλες τις γωνίες του μαγαζιού!
Πολλά αντικείμενα διακοσμούν τον χώρο που είναι μοναδικά!
Από τις καρέκλες, τους καναπέδες, τα φωτιστικα μέχρι και τα σταχτοδοχεια!
Τα προσέχετε βρε αυτά η βλέπετε μόνο κώλους και βυζια!!!!
Βρε αθεόφοβε!!!! Περιμένεις να μπεις με την Λίζα και συγχρόνως διαβάζεις το νήμα!!!Αυτό ακριβώς είναι. Όπως ακριβώς το περιγράφεις. Στέκι. Αυτή την στιγμή είμαι σε αναμονή για Λίζα. Έχω κλείσει ραντεβού για 19:00. Πίνω το ποτάκι μου χαλαρά και περιμένω στον όμορφο χώρο που κι εγώ δεν νομίζω να υπάρχει άλλος στην Αθήνα.
Έτσι!!!Εγώ φίλε κοιτάζω αποκλειστικά την διακόσμηση. Άλλωστε θέλω να προτείνω στην Άννα τον στολισμό του Συντάγματος για αυτά τα Χριστούγεννα.