Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
162
Like
31.335
Πόντοι
32.548
Multi Massage DIAMOND tora molis i Kavlo, KATERINA !!!
20241127_120055.jpg
Αρχοντομουνα

Lionel

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2018
Like
24
Πόντοι
0
Άννα δείξε μας περισσότερες φωτογραφίες από σαρα!!!!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
26
Like
2.498
Πόντοι
5.345
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα!
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα παιχνίδι μυαλού που έχω πολύ καιρό τώρα στην σκέψη μου και νομίζω πως έφτασε η ώρα να το υλοποιήσω.
Την Άννα την γνωρίζω πολλά χρόνια όπως επίσης και τις κοπέλες που εργάζονται εκεί. Έχω περάσει με ΟΛΕΣ και τις παλαιότερες και τις νεότερες όχι στην ηλικία αλλά στον συγκεκριμένο χώρο.
Θελω λοιπόν να πάω και να πω στην Άννα να με πάει η ίδια σε ένα δωμάτιο για τα σχετικά, πετσέτες, στρώσιμο κρεβατιού κλπ. και να μου στείλει εκείνη οποία κοπέλα θέλει.
Προϋπόθεση η κοπέλα να αρχίσει το μασάζ χωρίς να μου μιλήσει και να δω ποιά είναι μόνο όταν γυρίσω για το δεύτερο μέρος!!!
Είναι κάτι που έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου πως θέλω να κάνω.
Βέβαια αυτή την απόφαση την οποία θέλω να υλοποιήσω ως παιχνίδι, δεν την έχω ξανασκεφτεί για κανένα άλλο μαγαζί.
Στο συγκεκριμένο όμως υπάρχει μια δικλείδα ασφαλείας!
Πως οποία κοπέλα κι αν μου στειλει, θα περάσω τέλεια!
Γιατί είναι όλες εξαιρετικές και κάθε μία ξεχωριστή!!!
28 μέρες για τα Χριστούγεννα!!!!

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Like
138
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα!
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα παιχνίδι μυαλού που έχω πολύ καιρό τώρα στην σκέψη μου και νομίζω πως έφτασε η ώρα να το υλοποιήσω.
Την Άννα την γνωρίζω πολλά χρόνια όπως επίσης και τις κοπέλες που εργάζονται εκεί. Έχω περάσει με ΟΛΕΣ και τις παλαιότερες και τις νεότερες όχι στην ηλικία αλλά στον συγκεκριμένο χώρο.
Θελω λοιπόν να πάω και να πω στην Άννα να με πάει η ίδια σε ένα δωμάτιο για τα σχετικά, πετσέτες, στρώσιμο κρεβατιού κλπ. και να μου στείλει εκείνη οποία κοπέλα θέλει.
Προϋπόθεση η κοπέλα να αρχίσει το μασάζ χωρίς να μου μιλήσει και να δω ποιά είναι μόνο όταν γυρίσω για το δεύτερο μέρος!!!
Είναι κάτι που έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου πως θέλω να κάνω.
Βέβαια αυτή την απόφαση την οποία θέλω να υλοποιήσω ως παιχνίδι, δεν την έχω ξανασκεφτεί για κανένα άλλο μαγαζί.
Στο συγκεκριμένο όμως υπάρχει μια δικλείδα ασφαλείας!
Πως οποία κοπέλα κι αν μου στειλει, θα περάσω τέλεια!
Γιατί είναι όλες εξαιρετικές και κάθε μία ξεχωριστή!!!
28 μέρες για τα Χριστούγεννα!!!!
Έγραψες πάλι συντοπίτη!
Εξαιτίας σου είναι σαν να ξέρω τον χώρο κ τα κορίτσια..
Εγώ λέω καλύτερα να έχεις δεμένα μάτια, όλες μια μια στοματικό και εσυ να μαντεψεις χαχα
Και όποια σ έκανε πιο καλό αυτή θα πάρεις!!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
26
Like
2.498
Πόντοι
5.345
Έγραψες πάλι συντοπίτη!
Εξαιτίας σου είναι σαν να ξέρω τον χώρο κ τα κορίτσια..
Εγώ λέω καλύτερα να έχεις δεμένα μάτια, όλες μια μια στοματικό και εσυ να μαντεψεις χαχα
Και όποια σ έκανε πιο καλό αυτή θα πάρεις!!
Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην μου τις στείλει όλες μαζί η Άννα!!Γιατί την έχω ικανή να μου κάνει καμία τέτοια πλάκα και μετά δεν θα προλάβω να κάνω Χριστούγεννα!!! Χα χα χα!!!
Πάντως μόλις βρω χρόνο και πάω, θα το κάνω και φυσικά, όπως παντα, θα ακολουθήσει η ανάλογη ενημέρωση- κριτική!!!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
26
Like
2.498
Πόντοι
5.345
Απιστευτη καυλα η Κατερινα και πολυ καλο παιδι,Μαγαζαρα
Αυτό δεν είναι μαγαζί!
Αυτό είναι στέκι!!!
Δεν υπάρχει άλλο όμοιο του στην Αθήνα όχι μόνο από τα κορίτσια και το service, αλλά και την ζεστασιά του χώρου!
Η Άννα έχει επενδύσει άπειρο χρόνο, χρήμα και φροντίδα προσωπική για να δημιουργήσει μια προς μια, όλες τις γωνίες του μαγαζιού!
Πολλά αντικείμενα διακοσμούν τον χώρο που είναι μοναδικά!
Από τις καρέκλες, τους καναπέδες, τα φωτιστικα μέχρι και τα σταχτοδοχεια!
Τα προσέχετε βρε αυτά η βλέπετε μόνο κώλους και βυζια!!!!

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
798
Πόντοι
81
Αυτό δεν είναι μαγαζί!
Αυτό είναι στέκι!!!
Δεν υπάρχει άλλο όμοιο του στην Αθήνα όχι μόνο από τα κορίτσια και το service, αλλά και την ζεστασιά του χώρου!
Η Άννα έχει επενδύσει άπειρο χρόνο, χρήμα και φροντίδα προσωπική για να δημιουργήσει μια προς μια, όλες τις γωνίες του μαγαζιού!
Εγώ φίλε κοιτάζω αποκλειστικά την διακόσμηση. Άλλωστε θέλω να προτείνω στην Άννα τον στολισμό του Συντάγματος για αυτά τα Χριστούγεννα.

DRAGON XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
6
Like
428
Πόντοι
300
Αυτό δεν είναι μαγαζί!
Αυτό είναι στέκι!!!
Αυτό ακριβώς είναι. Όπως ακριβώς το περιγράφεις. Στέκι. Αυτή την στιγμή είμαι σε αναμονή για Λίζα. Έχω κλείσει ραντεβού για 19:00. Πίνω το ποτάκι μου χαλαρά και περιμένω στον όμορφο χώρο που κι εγώ δεν νομίζω να υπάρχει άλλος στην Αθήνα.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.202
Πόντοι
4.130
Είναι πολυ σημαντικό να αισθάνεσαι πελάτης, να αντιμετωπίζεται ετσι και να έχεις σωστή συμπεριφορά απο το μαγαζι σε σχέση με τα περισσότερα που στην καλύτερη έχουν την αίσθηση ξενοδοχείου ημιδιαμονης. Απο εκεί και πέρα ο καθένας θα βρει την ακρη του.....

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
26
Like
2.498
Πόντοι
5.345
Αυτό ακριβώς είναι. Όπως ακριβώς το περιγράφεις. Στέκι. Αυτή την στιγμή είμαι σε αναμονή για Λίζα. Έχω κλείσει ραντεβού για 19:00. Πίνω το ποτάκι μου χαλαρά και περιμένω στον όμορφο χώρο που κι εγώ δεν νομίζω να υπάρχει άλλος στην Αθήνα.
Βρε αθεόφοβε!!!! Περιμένεις να μπεις με την Λίζα και συγχρόνως διαβάζεις το νήμα!!!
Χα χα χα!!!!
Δεν παίζεσαι!!!
Respect!!!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
26
Like
2.498
Πόντοι
5.345
Εγώ φίλε κοιτάζω αποκλειστικά την διακόσμηση. Άλλωστε θέλω να προτείνω στην Άννα τον στολισμό του Συντάγματος για αυτά τα Χριστούγεννα.
Έτσι!!!
Και όταν σου παίρνει πίπα η θεραπεύτρια, όπως είσαι ξαπλωμένος ανάσκελα, αναφώνησε " Τι φωτιστικό είναι αυτό ρε κοπελια"!!! Να την στείλεις αδιάβαστη!!!
Χα χα χα!!!!
Αυτό θα πει στέκι! Σε ποιο άλλο νήμα υπάρχει τέτοια σχέση μεταξύ των θαμώνων και τέτοιο χιούμορ!!!
Η Άννα δεν θα στολίσει το Σύνταγμα.
Την βουλή θα στολίσει!
Το μεγαλύτερο μπουρδελο της Ελλάδας!!!

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom