Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 635K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Kouros1-2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Like
2.375
Πόντοι
446
Multi Massage DIAMOND i Milfo,RULA me trela !!!
IMG-20241031-WA0000.jpg
Αχχχχχ ρουλα

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
25
Like
2.186
Πόντοι
5.345
Η Κατερίνα είναι για πιο gfe καταστάσεις. Η Λίζα και η Ρουλα είναι για τσόντα.
Η Κατερίνα δεν είναι μόνο για gfe καταστάσεις. Είναι παντός καιρού!!!
Αν την πας τρυφερά και ρομαντικά ΟΚ.
Όμως αν την πουσάρεις, εκεί να δεις τσόντα!!!
Τα κάνει όλα και συμφέρει!!!
Επίσης αυτή που δεν φαίνεται από το σαλόνι γιατί είναι ντροπαλή και μαζεμένη είναι η Νίνα.
Εκεί να δεις τσόντα μέσα στο δωμάτιο αι ειδικά όταν σου δίνει και κωλο!!!

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.943
Πόντοι
2.846
Εχει βρει χορηγο φιλε και ασχολειται με νυχια κτλ. Οταν με το καλο την στειλει θα ξαναγυρισει.
Αν ειχε βρει χορηγό ρε μαν θα καθότανε για 40αρι μεροκαματο σε νυχαδικο ... ,ρε τι τις θέλετε αυτες τις πιπες και τις γραφετε ?
Ο καλός χορηγός το πλερώ και το σπιτωνει το μουναρο δεν τον έχει να τρέχει για μεροκαματο , σοβαρευτείτε και γαματε τυποι οχι άλλο σπαμ .....

DRAGON XXX

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
145
Πόντοι
0
Έννοια σου, πάω προετοιμασμένος.

Αυτή η αγάπη παιδιά φαίνεται πολύ καυλιαρα. Άντε να βρω κ γω χρόνο να πάω με κάνει καλά

Η Κατερίνα δεν είναι μόνο για gfe καταστάσεις. Είναι παντός καιρού!!!
Αν την πας τρυφερά καρομαντικά ΟΚ.
Όμως αν την πουσάρεις, εκεί να δεις τσόντα!!!
Τα κάνει όλα και συμφέρει!!!
Επίσης αυτή που δεν φαίνεται από το σαλόνι γιατί είναι ντροπαλή και μαζεμένη είναι η Νίνα.
Εκεί να δεις τσόντα μέσα στο δωμάτιο αι ειδικά όταν σου δίνει και κωλο!!!
Δεν αμφιβάλλω για την Κατερίνα ότι είναι και για τσόντα, απλώς εμένα μου βγάζει το gfe. Όσο για την Νίνα, συμφωνώ απόλυτα. Μέσα είναι άλλη κοπέλα από αυτήν που βλέπεις στο σαλόνι. Το έχω διαπιστώσει επανηλημμενα, όπως έχω διαπιστώσει και ότι βελτιώνεται συνεχώς.

daddy0h_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Κριτικές
7
Like
489
Πόντοι
300
Αν ειχε βρει χορηγό ρε μαν θα καθότανε για 40αρι μεροκαματο σε νυχαδικο ... ,ρε τι τις θέλετε αυτες τις πιπες και τις γραφετε ?
Ο καλός χορηγός το πλερώ και το σπιτωνει το μουναρο δεν τον έχει να τρέχει για μεροκαματο , σοβαρευτείτε και γαματε τυποι οχι άλλο σπαμ .....
Ηρεμησε σου θιξαμε τη γκομενα.
To οτι ασχολειται με νυχια δεν παει να πει οτι το κανει για βιοποριστικους λογους. Μπορει να το κανει για την καβλα της η να παρει κανα πτυχιο πχ.
Επισης αν το κανει για βιοποριστικους λογους σιγουρα η τσεπη της δεν θα αντεχε την ντολτσε βιτα που κανει. Σαν κατοικος νοτιων προαστιων την εχω δει αρκετες φορες σε μαγαζια απο τα οποια συνηθως φευγεις με τριψηφιο και πολλες φορες τετραψηφιο νουμερο στην αποδειξη...

Τελευταία τροποποίηση:

lagos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
439
Πόντοι
311
Κατάθεση 2πλη..πρώτη Λίζα πολύ ερωτική βγάζει φουλ καυλα δν είναι φαν των φιλιων είναι για τσοντα.. ένιωσα σαν να θέλει να με ξεπεταξει πονηριτσα αλλα πολύ καυλιάρα κ όμορφη κ καλό σεξ..πρώτη γύρα έφυγε αέρας..στα 4 θεαμα ωραίο..2η κατάθεση σε αγάπη κ δω να πω πέρασα καλύτερα ξέρει να σε ανάβει κλασική μιλφαρα υπηρέτρια της πουτσας.. εκφυλη φάτσα με κορμάρα.. πίπα σεληνιασμενη βαθιά κ υγρή κ στα 4 κόλαση γενικά έντονα φιλιά δυνατό σεξ κ το γουστάρει.. εύκολη κατάθεση άνετα έμπαινα κ 3η φορά με αυτήν αν κ δν έχει το σώμα της λιζας..κ είδα αλινα είναι ο επόμενος κ τελευταίος στόχος μου λόγω κ βυζων..:$
Να ξαναπάς να πάρεις πρώτα αγαπη και μετά Λίζα και θα δεις την διαφορά...όταν ξέρει η κοπέλα ότι πριν λίγο εχυσες θα κάνει τα απίστευτα για να σε καυλωσει και να χυσεις 2 φορά

DRAGON XXX

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
145
Πόντοι
0
Συνεύρεση πριν λίγο με Λίζα. Τα λόγια είναι περιττά. Ήταν η γνωστή Λίζα σε νέες περιπέτειες. Και επειδή κάποιος φίλος ρώτησε αν η Λίζα κάνει deepthroat, σας είχα υποσχεθεί ότι θα την συναντήσω αυτήν την εβδομάδα και θα σας ενημερώσω. Λοιπόν κύριοι η Λίζα κάνει πολύ δυνατό deepthroat, απλώς εγώ τις δύο προηγούμενες φορές δεν θυμόμουν τι είχε γίνει. Τι να πω. Ίσως επειδή αυτός ο δυναμίτης που λέγεται Λίζα με είχε φέρει σε τέτοια κατάσταση που είχα ξεχάσει και το όνομά μου. Όπως και να έχει την υπόσχεσή μου την κράτησα. Καλό βράδυ και να περνάτε καλά.

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
1.819
Πόντοι
206
Να ξαναπάς να πάρεις πρώτα αγαπη και μετά Λίζα και θα δεις την διαφορά...όταν ξέρει η κοπέλα ότι πριν λίγο εχυσες θα κάνει τα απίστευτα για να σε καυλωσει και να χυσεις 2 φορά
Έξυπνη παρατήρηση..κ το είδε η αγάπη ότι μπήκα με Λίζα νωρίτερα.. οπότε μου άλλαξε τα φώτα όταν μπήκε

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
8.339
Πόντοι
1.056
Milti Massage DIAMOND SPA