Kouros1-2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2016
- Like
- 2.375
- Πόντοι
- 446
Αχχχχχ ρουλαMulti Massage DIAMOND i Milfo,RULA me trela !!!
Αχχχχχ ρουλαMulti Massage DIAMOND i Milfo,RULA me trela !!!
Η Κατερίνα δεν είναι μόνο για gfe καταστάσεις. Είναι παντός καιρού!!!Η Κατερίνα είναι για πιο gfe καταστάσεις. Η Λίζα και η Ρουλα είναι για τσόντα.
Αν ειχε βρει χορηγό ρε μαν θα καθότανε για 40αρι μεροκαματο σε νυχαδικο ... ,ρε τι τις θέλετε αυτες τις πιπες και τις γραφετε ?Εχει βρει χορηγο φιλε και ασχολειται με νυχια κτλ. Οταν με το καλο την στειλει θα ξαναγυρισει.
Έννοια σου, πάω προετοιμασμένος.
Αυτή η αγάπη παιδιά φαίνεται πολύ καυλιαρα. Άντε να βρω κ γω χρόνο να πάω με κάνει καλά
Δεν αμφιβάλλω για την Κατερίνα ότι είναι και για τσόντα, απλώς εμένα μου βγάζει το gfe. Όσο για την Νίνα, συμφωνώ απόλυτα. Μέσα είναι άλλη κοπέλα από αυτήν που βλέπεις στο σαλόνι. Το έχω διαπιστώσει επανηλημμενα, όπως έχω διαπιστώσει και ότι βελτιώνεται συνεχώς.Η Κατερίνα δεν είναι μόνο για gfe καταστάσεις. Είναι παντός καιρού!!!
Αν την πας τρυφερά καρομαντικά ΟΚ.
Όμως αν την πουσάρεις, εκεί να δεις τσόντα!!!
Τα κάνει όλα και συμφέρει!!!
Επίσης αυτή που δεν φαίνεται από το σαλόνι γιατί είναι ντροπαλή και μαζεμένη είναι η Νίνα.
Εκεί να δεις τσόντα μέσα στο δωμάτιο αι ειδικά όταν σου δίνει και κωλο!!!
Γάλα θα πιούμε??Η Αλίνα είναι ακόμα εκεί?
Ηρεμησε σου θιξαμε τη γκομενα.Αν ειχε βρει χορηγό ρε μαν θα καθότανε για 40αρι μεροκαματο σε νυχαδικο ... ,ρε τι τις θέλετε αυτες τις πιπες και τις γραφετε ?
Ο καλός χορηγός το πλερώ και το σπιτωνει το μουναρο δεν τον έχει να τρέχει για μεροκαματο , σοβαρευτείτε και γαματε τυποι οχι άλλο σπαμ .....
Να ξαναπάς να πάρεις πρώτα αγαπη και μετά Λίζα και θα δεις την διαφορά...όταν ξέρει η κοπέλα ότι πριν λίγο εχυσες θα κάνει τα απίστευτα για να σε καυλωσει και να χυσεις 2 φοράΚατάθεση 2πλη..πρώτη Λίζα πολύ ερωτική βγάζει φουλ καυλα δν είναι φαν των φιλιων είναι για τσοντα.. ένιωσα σαν να θέλει να με ξεπεταξει πονηριτσα αλλα πολύ καυλιάρα κ όμορφη κ καλό σεξ..πρώτη γύρα έφυγε αέρας..στα 4 θεαμα ωραίο..2η κατάθεση σε αγάπη κ δω να πω πέρασα καλύτερα ξέρει να σε ανάβει κλασική μιλφαρα υπηρέτρια της πουτσας.. εκφυλη φάτσα με κορμάρα.. πίπα σεληνιασμενη βαθιά κ υγρή κ στα 4 κόλαση γενικά έντονα φιλιά δυνατό σεξ κ το γουστάρει.. εύκολη κατάθεση άνετα έμπαινα κ 3η φορά με αυτήν αν κ δν έχει το σώμα της λιζας..κ είδα αλινα είναι ο επόμενος κ τελευταίος στόχος μου λόγω κ βυζων..:$
Έξυπνη παρατήρηση..κ το είδε η αγάπη ότι μπήκα με Λίζα νωρίτερα.. οπότε μου άλλαξε τα φώτα όταν μπήκεΝα ξαναπάς να πάρεις πρώτα αγαπη και μετά Λίζα και θα δεις την διαφορά...όταν ξέρει η κοπέλα ότι πριν λίγο εχυσες θα κάνει τα απίστευτα για να σε καυλωσει και να χυσεις 2 φορά
Ανοιγει και Κυριακη πλεον?Στο έφτιαξα λίγο..
Θέλετε φωτογράφο???Logo Taou dhen boro na kanume foto kanonikes gimni Levendi mou !!!