Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 581K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

DRAGON XXX

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
92
Πόντοι
0
Μόλις τελείωσε άλλη μια επιτυχημένη συνέδρια με την Κατερίνα. Τι να πω ρε παιδιά, έχω βρεθεί τόσες φορές με αυτήν την κοπέλα και έχω την εντύπωση ότι κάθε φορά είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

DRAGON XXX

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
92
Πόντοι
0
...αρκεί να μην πέσεις σε μέρα/ώρα με πολλή κίνηση και βιάζεται :(
Μου έτυχε την προηγούμενη φορά, αλλά απ΄ ότι έμαθα εκ των υστέρων είχε προγραμματισμένο ραντεβού. Έκτοτε κι εγώ πάω μόνο με ραντεβού.

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
7.281
Πόντοι
1.046
Multi Massage DIAMOND i Muna,LIZA thelo kapion na,me kani na xino na xino ke,na xino Trela ke o,pios Andexsi dhinata !!!
IMG-20241007-WA0011.jpg

DRAGON XXX

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
92
Πόντοι
0
Θέλω να γαμησω λιζαρα οπωσδήποτε κ μετά αλινα κ αγάπη

Θέλω να γαμησω λιζαρα οπωσδήποτε κ μετά αλινα κ αγάπη
Εγκρίνω κι επαυξάνω!!!
Ξεκίνα με την σειρά. Καλού κακού κλείσε και κανένα ραντεβού πρώτα. Θα σε συμβούλευα όμως, την Λίζα να την αφήσεις για φινάλε.

Τελευταία τροποποίηση:

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
1.730
Πόντοι
206
Εγκρίνω κι επαυξάνω!!!
Ξεκίνα με την σειρά. Καλού κακού κλείσε και κανένα ραντεβού πρώτα. Θα σε συμβούλευα όμως, την Λίζα να την αφήσεις για φινάλε.
Γτ για φινάλε Λίζα??για πες μια σειρά..πρώτη αγάπη με την κωλαρα η αλινα με τις βυζάρες??? ειδου η απορία

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
23
Like
1.936
Πόντοι
5.345
Γτ για φινάλε Λίζα??για πες μια σειρά..πρώτη αγάπη με την κωλαρα η αλινα με τις βυζάρες??? ειδου η απορία
Οποία σειρά κι αν διαλέξεις θα σε συμβούλευα να το κάνεις με 2 μέρες διαφορά η μία από την άλλη για να έχεις δυνάμεις!!!
Αλλιώς κλείσε 2 ραντεβού, ένα για να πας και με τις τρεις μαζί και ένα στην Διάγνωση για γενικό check up!!!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
23
Like
1.936
Πόντοι
5.345
Εγκρίνω κι επαυξάνω!!!
Εγώ την Λιζάρα την αφήνω για το φινάλε της καριέρας μου!
Γιατί άμα την πάρω δεν ξέρω αν μπορώ να ξαναπάρω άλλη!!!
Το κορίτσι είναι ΕΡΩΤΑΣ!!!

DRAGON XXX

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
92
Πόντοι
0
Εγώ θα σου συνιστούσα πρώτα να ξεκινήσεις με τις βυζάρες της Αλινας, μετά με την κωλάρα της Αγάπης και για φινάλε την Λιζάρα. Η Λίζα είναι πιο επιθετική και θα τα δεις όλα.

Elganador

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
141
Like
23.370
Πόντοι
25.186

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
1.730
Πόντοι
206
Εγώ θα σου συνιστούσα πρώτα να ξεκινήσεις με τις βυζάρες της Αλινας, μετά με την κωλάρα της Αγάπης και για φινάλε την Λιζάρα. Η Λίζα είναι πιο επιθετική και θα τα δεις όλα.
Θα ξεκινήσω σήμερα με Λίζα.. δν έχω υπομονή να την αφήσω τελευταία είναι η πιο καυλα

DRAGON XXX

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
92
Πόντοι
0
Θα ξεκινήσω σήμερα με Λίζα.. δν έχω υπομονή να την αφήσω τελευταία είναι η πιο καυλα
Πάρε τηλέφωνο πρώτα, γιατί εχθές έλειπε και όπως πληροφορήθηκα, λείπει από την προηγούμενη Πέμπτη.

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
1.730
Πόντοι
206
Πάρε τηλέφωνο πρώτα, γιατί εχθές έλειπε και όπως πληροφορήθηκα, λείπει από την προηγούμενη Πέμπτη.
Εκεί είναι το θέμα είναι ότι ήθελα να πάρω κ αλινα η αγάπη μετά από αυτήν καπάκι..αλλά δε νομίζω θέλω να σκίσω λιζαρα 2 φορές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom