vagrancy123
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2016
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Που χαθηκε η αντζελαρα;
Levendi mou ehume tin NINA pu ine kiria ston Saloni & Megali Kariola ston Dhomatio pu tone perni apo pandhu Levendi mou axsizi i dhokimi ia na pis tin gnomi sou se filo !!!Που χαθηκε η αντζελαρα;
ΚΑΛΙΑΡΑΑΑΑΑΑΑLevendi mou ehume tin NINA pu ine kiria ston Saloni & Megali Kariola ston Dhomatio pu tone perni apo pandhu Levendi mou axsizi i dhokimi ia na pis tin gnomi sou se filo !!!
Περασμα απο το μαγαζι προ ημερων για ραντεβου με Ορορα το οποιο ηταν οκ. Ολα τα κοριτσια ηταν υπεροχα αλλα μολις ειδα την Κιμ μου επεσε λιγο το σαγονι. Δεν ξερω τι κανει μεσα στο δωματιο (φανταζομαι θα ειναι πολυ καλη οπως ολες οι υπολοιπες) αλλα σε οποιον αρεσουν πετιτ ομορφα κοριτσια θα μεινει φουλ ευχαριστημενος μονο και μονο απο την εμφανιση.
Μπραβο Αννα παντα τετοια!
Αυτές ειναι οι προτάσεις σου για έναν πελάτη που πάει στο χωρο πρώτη φορά?Κιμ - Αρορα - Νινα - Αλίνα - Καβλινα να τις περάσεις όλες ενα δυνατό χέρι !
Περασμα με αλινα. Γλυκο κοριτσι, ευγενικο, καθαρο. Αρκετα σκουροχρωμη απο την γειτονα χωρα. Λιγα φιλακια, ωραιο χαλαρο μασαζ, βυζαρες φυσικες και αρκετα πεσμενες, που ομως στο γλυψιμο βγαζουν εντονα γευση γλυκια σαν να πινεις γαλα.καλο γαμησι και αντεχει στα δυνατα.πιπα μετρια, μαλλον δεν γλυφει αρχιδια, αν και το ζητησα 2 φορες…Αλίνα έχει δοκιμάσει κανείς?
Τα μαστάρια αυτά τα έχει ζυγίσει κανένας?
Βυζάρες καυλωσαMuti Massage DIAMOND i ALINA & ta Peponia tis !!!
βεβαια ειναι καποιες εκει μεσα που καλο θα ηταν να παρουν πανω απο 10 μερουλες γιατι ειλικρινα τις εχουμε ξεζουμισει και ειναι κριμα.Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Άννα και σε όλα τα κορίτσια της που άλλαξαν τον αρχικό προγραμματισμό διακοπών τους από 14 σε 26 Αυγούστου και κλείσιμο μόνο για μια εβδομάδα, για να είναι όσο το δυνατόν πιο πολύ κοντά σε όσους θα είναι φέτος τον Αύγουστο στην Αθήνα!!!
Άννα respect!!!
Τις έφαγα κι εγώ σήμερα τις βυζαρες της Alinas ,τις αρμέξα κανονικοτατα και με κέρασε μπόλικο γαλα η μικρή , πραγματικά δεν χορτενα να τις ρουφαω στο μισιοναρι μια την μια ρογα μια την άλλη , σκέτη καυλα η φάση είχα χρόνια να το ζήσω τέτοιο σκηνικό σε μαγαζι , γουσταρε φουλ το γαμησι και το παπαρι του Chico η μικρή ,και εγώ για να την ανταμείψω την κερασα το γάλα του Chico στο στοματάκι της , μια χαρά το ίδρωσε το 80αρι , αν βρω χρόνο θα κάτσω να γράψω κριτική , φέρθειτε τις ωραία και με σεβασμό και θα πάρετε πολύ καλό σέρβις απ την μικρή AlinaMuti Massage DIAMOND i ALINA & ta Peponia tis !!!
ΝαιΤι τιμές παίζουν εκεί; Μισή ώρα 60 ισχύει;
Σήμερα 35η μέρα συνεχόμενου καύσωνα στην Αθήνα κι εγώ να δουλεύω βάρδια 15:00-23:00!!!
Χρειαζόμουν επειγόντως μια όαση δροσιάς μετά δημοσίων θεαμάτων πριν πάω για δουλειά!
Έτσι 10:30 ανοίγει, εγώ ήμουν εκεί στις 11:00. Δεν πρόλαβα να σκεφτώ ότι ήταν χαλαρα λόγω του πρωινού της ώρας και άρχισαν να βαράνε τα κουδούνια σαν δαιμονισμένα!!! Δεν κατάπινα ένα μαγκάλι καρβουνα;
Θα κλαταρουν σε λιγο τα κοριτσια απο τους κανιβαλους.Ξύπνησαν πρωί οι κανίβαλοι τύπε ! Εβαλαν το ξυπνητήρι να πιάσουν σειρά στο μασατζίδικο της Δάφνης.