Multi Massage DIAMOND i Katerina to Dhini !!!
Οκ. Σε ευχαριστω..Θα περασω την Δευτέρα να σε επισκεφτώ και να δω το όμορφα κορίτσιαManari mou veveos ola ta koritia otan ise glikos ke triferos mazitis enoite Manari muo se filo !!!
Multi Massage DIAMOND i Katerina to Dhini !!!
Οκ. Σε ευχαριστω..Θα περασω την Δευτέρα να σε επισκεφτώ και να δω το όμορφα κορίτσιαManari mou veveos ola ta koritia otan ise glikos ke triferos mazitis enoite Manari muo se filo !!!
Τα καινούργια κορίτσια ανέβασε την αουρορα την ξέρουμεMulti Massage DIAMOND i Gjefsi tis AURORAS ta theli Ola !!!
Levendi mou i kenuries zitane ton Kavalari na tys Strosi ! Ke meta tha anevun i fotografies kali ksekurasi Levendi mou se filo !!!Τα καινούργια κορίτσια ανέβασε την αουρορα την ξέρουμε
Αννούλα τι ηλικία έχει η Αλίνα; Δε νομίζω να είναι η Αλίνα με το μεγάλο στήθος που δούλευε παλιότερα…Multi Massage DAIMOND New Fruto proti Fora Stin agora fresko Fisikotati me plusia stithos i ALINA ta lei Ola !!!
Kalimera Levendi mou oxi veva. I ALINA ine nea 22 kronon protitis fora sto koro ato ine Melakrini me plusio pisino ke veve plusio stithos Levendi mou DOCTOR mou !!!Αννούλα τι ηλικία έχει η Αλίνα; Δε νομίζω να είναι η Αλίνα με το μεγάλο στήθος που δούλευε παλιότερα…
Για τη Σοφία λες. Αγάπησε κι’ αυτή, όπως έγραψε η Αννούλα, και αποχώρησε… Δυστυχώς η Σοφία αποτελεί σημαντική απώλεια για το μαγαζί… Ήταν πολύ περιποιητική και γι’ αυτό το λόγο από τα στανταράκια μου…Μια που ειχε ροζ μαλια η κοκκινα κατι τετοιο δεν θυμαμαι το ονομα τις εχει φυγει ?
Συνάδελφε για δώσε καμία επιπλέον πληροφορία για τα νέα κορίτσια…Σημερινή επίσκεψη όπου είδα και τά καινούργια κορίτσια η Αλίνα νεαρή κοπέλα με ωραία σώμα αδιάφορο πρόσωπο για εμένα και Νίνα 35+ χαμηλών τόνων με ζόρι την άκουσα όταν με χαιρέτησε. Η Ρούλα είναι διακοπές.
Kalimera Levendako mou me ti Elena den eho nea katholu tha se ika enimerosi . Tora fresko eko kenurio FRUTO fetys pinaki me poles gefsi apanotis energiakes ti vlepis ke Petas Levendako mou se filo poli poli !!!Δεύτερη επαναληπτική με το πιπίνι Αυρόρα γιατί η φρεσκάδα και νεανικότητα είναι το απόλυτο αφροδισιακό! Πήραμε και κάποια πεταχτά φιλάκια αυτή την φορά… να πηγαίνετε κόντρα ξυρισμένοι μάλλον, και στο τέλος απολαυστικό χύσιμο στο προσωπάκι της… δοκίμασα και μασάζ αυτή την φορά και δεν τα πήγε άσχημα… πλέον αναμένω την πολυπόθητη επιστροφή της Έλενας!!! Κανά νέο Αννούλα;
To pipini ine i KIM ine proti fora sto koro tu Massage Manari mou se filo !!!Ποιό είναι αυτό το νέο πιπίνι;