Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 635K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
8.339
Πόντοι
1.056
Multi Massage DIAMOND KATERINA LIZA RULA
IMG-ec7981e6056f2abf842e36e281a3ccdd-V.jpg

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.373
Πόντοι
2.666
Ρε παιδια τι γίνεται;
Είχα καιρό και να μπω εδώ και να πάω στο μαγαζί, λόγω φόρτου εργασίας και διαβάζω κάτι "σεντονια", εκτός ουσίας!
Χαρά στο κουράγιο αυτού που τα έγραψε!
Αν προσπαθείς να πείσεις πως ο χώρος και τα κορίτσια δεν είναι και ότι καλύτερο τότε τι σε νοιάζει αν υπάρχει διακριτικοτητα ή οχι; Απλά δεν πας και τελειώνει το θέμα.
Το θέμα της "διακριτικοτητας" εφευρέθηκε από κάποιον και καθιερώθηκε από μαγαζί σε μαγαζί.
Προσωπικα εμένα σκασίλα μου μεγάλη. Δηλαδή θα πάω στο μαγαζί και θα βρω τον Κώστα, τον αδερφό της γυναικας μου και θα με δωσει; Αφού κι αυτός για τον ίδιο λόγο πήγε εκεί. Άντρες είμαστε και υπαρχει αντρική αλληλεγγύη.
Οσον αφορα το θεμα να μην με δει ενας γνωστος και το μαθει η γυναίκα μου, ωραια, δεν έχω σχέση, απλά πήγα να εκτονωθώ από το συνηθισμένο.
Δηλαδή ακόμα κι αν έχω γκόμενά και την πάω σε ένα ξενοδοχείο, ποιος μου εξασφαλίζει πως δεν θα συναντήσω έναν γνωστό στη ρεσεψιόν;
Πάτε στα μπουρδέλα, πάτε στα στούντιο και σας βλέπει ο πάσα εις.
Και μη μου πείτε πως δεν πάτε.
Αν μάθουμε εμείς οι άντρες πως υπάρχει ένα οκταπυρινο μουνί που κάνει παπάδες, ακόμα και στο Μεταξουργείο να είναι, θα πάμε.
Άρα λοιπόν ποιο είναι το πρόβλημα;
Η Άννα είναι άψογη, ο χώρος είναι άψογος και το ίδιο άψογες είναι και οι κοπέλες.
Και δεν νομίζω να τίθεται θέμα πως η Άννα δεν θέλει να χάσει ευρώ και γι αυτό δεν φροντίζει.
Αν ήταν έτσι ρε παιδια δεν θα είχε κουβαλήσει την μισή Ασία για να δημιουργήσει έναν ζεστό χώρο με χαρακτήρα ούτε θα είχε δωματιάρες με ολόκληρα σαλόνια μέσα.
Θα είχε βάλει πέντε γιψοσανιδες να έχει τα διπλά δωματια κλουβιά, θα είχε αγοράσει και πέντε παραβάν και θα είχε ξοδέψει το τίποτα μπροστά σ αυτά που έχει δώσει τώρα.
Και θα είχε ένα κρύο δωμάτιο ξενοδοχείου σαν πολλά άλλα που πηγαίνουμε.
Γιατί σε σχέση με τα υπόλοιπα, θα πρέπει να ομολογήσουμε, ότι ο χώρος της είναι ξεχωριστός.
Και μην μου πει κανείς π ς είμαι προμότορας του μαγαζιού γιατί το ίδιο μπορεί να ισχυριστώ κι εγώ για τον φίλο που έγραψε κατεβατά για να μας πείσει πως δεν πρέπει να με δουν οι άλλοι άντρες που πάνε εκεί για τον ίδιο λόγο.
Ότι είναι δηλαδή προμότορας αλλού μαγαζιού και θέλει να κάνει ζημιά.
Αν δεν σου αρέσει, δεν πας απλά.
Αν θέλεις απόλυτη διακριτικότητα υπάρχουν άλλοι τρόποι να εκτονωθείς.
Αυτός είναι ο χώρος, αυτές είναι οι κοπέλες, αυτές είναι η συνθήκες λειτουργίας του μαγαζιού.
Μην χάνουμε την ουσία που είναι με ποια πήγαμε, τι μας έκανε και αν περάσαμε μια όμορφη ώρα.
Αν με δει ο Τάκης, ο Σάκης, ο Δημητράκης που μπορούν να με δουν οπουδήποτε αλλού και που έχουν πάει εκεί για ευχέλαιο, εεεε στον γκιώνη μου στο φινάλε!!!
Καλά γαμήλια!!!
Μα δε νομιζω ν ασχολειται κανεις ακομη και να μας δει κ να μας πετυχει γνωστος..εγω ειχα πετυχει σε μαγαζια συναδελφο..σιγα και τι εγινε...μεταξυ μας μεταξα...λογαριασμο θα δωσουμε..και νομιζω πως υπαρχει μια σχετικη εχεμυθεια στα μασαζ..οκκ

elaaa

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Σήμερα είναι ανοικτό το κατάστημα;

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
8.339
Πόντοι
1.056
Multi Massage DIAMOND

Συνημμένα

• _Q9A9989.jpg
    _Q9A9989.jpg
    373,2 KB · Εμφανίσεις: 36
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
8.339
Πόντοι
1.056
Multi Massage DIAMOND Anzela Milf!!

Συνημμένα

• Internet_20231215_224414_45.jpeg
    Internet_20231215_224414_45.jpeg
    4,5 KB · Εμφανίσεις: 59

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Η Άννα με σεβασμό πάντα στα θέλω του πελάτη, μετα απο τη συζήτηση για την εχεμύθεια παρήγγειλε κουρτίνες που ράφτηκαν για το χώρο. Αυτη τη στιγμή τοποθετούνται. Μπράβο Κυρια Άννα! Είσαι παράδειγμα για πολλές....

dcfuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Κριτικές
13
Like
603
Πόντοι
310
Πάντα αυτό το μαγαζί ποιότητα στις υποδομές και στο service βέβαια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom