You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 838K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)
petsakas79sp_v2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.173
- Πόντοι
- 361
Καλησπέρα φίλε μου. Θέλεις να μου υποδείξεις το σημείο στην απάντηση μου προς τα εσένα, στο οποίο έκανα οποιαδήποτε αναφορά στην Άννα κ στο μαγαζί;;;αν το βρεις θα σου ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη.καλο Σαββατοκύριακο σου εύχομαιΕπίσης επειδή κάπου έγραψες κι αυτο:
"τότε Άννα. και το τελειώνω εδω δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ ή γράψω για το μαγαζί σου. καλο βραδυ"
Τελικά θα συνεχίσεις να γράφεις ή οχι;
Εγώ προσωπικά θα σου συνιστούσα να συνεχίσεις να γράφεις, άσχετα με το αν διαφωνώ ή συμφωνώ με ότι γράφεις.
Αυτό ειναι άλλο θέμα.
Ανθρώπους που χειρίζονται σωστα τον λόγο και την γραφή, χαίρομαι να μιλάω, ακόμα και να αντιπαρατείθεμαι μαζί τους.
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 10.921
- Πόντοι
- 2.256
![Lion Love GIF Lion Love GIF](https://media3.giphy.com/media/8FnZtdlK1k3Ly/200.gif)
manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 3.307
- Πόντοι
- 5.585
Σε καμία περίπτωση δεν επιζητώ την συγνώμη κανενός.Καλησπέρα φίλε μου. Θέλεις να μου υποδείξεις το σημείο στην απάντηση μου προς τα εσένα, στο οποίο έκανα οποιαδήποτε αναφορά στην Άννα κ στο μαγαζί;;;αν το βρεις θα σου ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη.καλο Σαββατοκύριακο σου εύχομαι
Είναι θεμιτό να υπάρχουν διαφορετικές, ακόμα και εντελώς αντίθετες απόψεις και αυτό αποτελεί τροφή για σκέψη και όχι έχθρα, θυμό ή οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα.
Και ειδικά από ανθρώπους που εκφράζονται κόσμια και ευγενικά.
Προτιμώ αντί για συγνώμες, την συμπάθεια και την εκτίμηση των συναγωνιστών.
Ο σκοπός είναι να περνάμε όμορφα, να "προστατεύουμε" ή δυνατόν ο ένας τον άλλο από κακοτοπιές και να μην χαλάμε τις καρδιές μας.
Όσον αφορά την Άννα, ας είμαστε μεγαλόψυχοι απέναντι σε μια από τις πιο συμπαθείς παρουσίες στον χώρο και ας μην ξεχνάμε πως τα Ελληνικά δεν είναι η μητρική της γλώσσα.
Πολλές φορές άλλα εννοεί και άλλα γράφει.
Καλά να περνάτε!
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 10.921
- Πόντοι
- 2.256
Multi Massage DIAMOND
nightyellow
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2021
- Like
- 186
- Πόντοι
- 0
Καλημερα Αννα και στις κοριτσαρες!Multi Massage DIAMOND![]()
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 10.921
- Πόντοι
- 2.256
Multi Massage DIAMPOND
adventure1290
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Like
- 1.070
- Πόντοι
- 201
Για πείτε ονόματα από αριστερά προς τα δεξιάMulti Massage DIAMOND![]()
nightyellow
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2021
- Like
- 186
- Πόντοι
- 0
Κατερινα Λιζα Ρουλα!! δεν κανει τιποταΓια πείτε ονόματα από αριστερά προς τα δεξιά
adventure1290
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Like
- 1.070
- Πόντοι
- 201
Σε ευχαριστώ! Για την πρώτη ήμουν σίγουρος, χαρακτηριστική κωλάρα! οι άλλες δύο με μπέρδεψαν λίγο γιατί δεν φαίνεται καλά η πίσω όψη!Κατερινα Λιζα Ρουλα!! δεν κανει τιποτα![]()
Κατερινα Λιζα Ρουλα!! δεν κανει τιποτα![]()
Η Λίζα τι λέει από πρόσωπο;
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 10.921
- Πόντοι
- 2.256
Multi massage DIAMOND
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 68
- Like
- 4.368
- Πόντοι
- 4.130
Όμορφο προσωπο και χαμόγελο, παιχνιδιάρα στο σαλόνι. Οι φωτο είναι ελαφρώς ρετουσαρισμένες.....Η Λίζα τι λέει από πρόσωπο;
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.574
- Πόντοι
- 5.916
το ανησυχητικό είναι τί λεει στο σώμα....αλλά άντε να πω ότι και αυτή παλεύεται αν είσαι μεγαλούτσικο λιοντάρι 6 ετών....οι άλλες???? αμφιβάλλω αν τις κάνουν καλά τίγρεις της βεγγάληςΗ Λίζα τι λέει από πρόσωπο;
nightyellow
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2021
- Like
- 186
- Πόντοι
- 0
για μενα ειναι ομορφη τωρα δεν ξερω τα γουστα του καθενος!Η Λίζα τι λέει από πρόσωπο;
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 10.921
- Πόντοι
- 2.256
Multi Massage DIAMOND KATERINA LIZA RULA
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 10.921
- Πόντοι
- 2.256
Multi Massage DIAMOND
Μα δε νομιζω ν ασχολειται κανεις ακομη και να μας δει κ να μας πετυχει γνωστος..εγω ειχα πετυχει σε μαγαζια συναδελφο..σιγα και τι εγινε...μεταξυ μας μεταξα...λογαριασμο θα δωσουμε..και νομιζω πως υπαρχει μια σχετικη εχεμυθεια στα μασαζ..οκκΡε παιδια τι γίνεται;
Είχα καιρό και να μπω εδώ και να πάω στο μαγαζί, λόγω φόρτου εργασίας και διαβάζω κάτι "σεντονια", εκτός ουσίας!
Χαρά στο κουράγιο αυτού που τα έγραψε!
Αν προσπαθείς να πείσεις πως ο χώρος και τα κορίτσια δεν είναι και ότι καλύτερο τότε τι σε νοιάζει αν υπάρχει διακριτικοτητα ή οχι; Απλά δεν πας και τελειώνει το θέμα.
Το θέμα της "διακριτικοτητας" εφευρέθηκε από κάποιον και καθιερώθηκε από μαγαζί σε μαγαζί.
Προσωπικα εμένα σκασίλα μου μεγάλη. Δηλαδή θα πάω στο μαγαζί και θα βρω τον Κώστα, τον αδερφό της γυναικας μου και θα με δωσει; Αφού κι αυτός για τον ίδιο λόγο πήγε εκεί. Άντρες είμαστε και υπαρχει αντρική αλληλεγγύη.
Οσον αφορα το θεμα να μην με δει ενας γνωστος και το μαθει η γυναίκα μου, ωραια, δεν έχω σχέση, απλά πήγα να εκτονωθώ από το συνηθισμένο.
Δηλαδή ακόμα κι αν έχω γκόμενά και την πάω σε ένα ξενοδοχείο, ποιος μου εξασφαλίζει πως δεν θα συναντήσω έναν γνωστό στη ρεσεψιόν;
Πάτε στα μπουρδέλα, πάτε στα στούντιο και σας βλέπει ο πάσα εις.
Και μη μου πείτε πως δεν πάτε.
Αν μάθουμε εμείς οι άντρες πως υπάρχει ένα οκταπυρινο μουνί που κάνει παπάδες, ακόμα και στο Μεταξουργείο να είναι, θα πάμε.
Άρα λοιπόν ποιο είναι το πρόβλημα;
Η Άννα είναι άψογη, ο χώρος είναι άψογος και το ίδιο άψογες είναι και οι κοπέλες.
Και δεν νομίζω να τίθεται θέμα πως η Άννα δεν θέλει να χάσει ευρώ και γι αυτό δεν φροντίζει.
Αν ήταν έτσι ρε παιδια δεν θα είχε κουβαλήσει την μισή Ασία για να δημιουργήσει έναν ζεστό χώρο με χαρακτήρα ούτε θα είχε δωματιάρες με ολόκληρα σαλόνια μέσα.
Θα είχε βάλει πέντε γιψοσανιδες να έχει τα διπλά δωματια κλουβιά, θα είχε αγοράσει και πέντε παραβάν και θα είχε ξοδέψει το τίποτα μπροστά σ αυτά που έχει δώσει τώρα.
Και θα είχε ένα κρύο δωμάτιο ξενοδοχείου σαν πολλά άλλα που πηγαίνουμε.
Γιατί σε σχέση με τα υπόλοιπα, θα πρέπει να ομολογήσουμε, ότι ο χώρος της είναι ξεχωριστός.
Και μην μου πει κανείς π ς είμαι προμότορας του μαγαζιού γιατί το ίδιο μπορεί να ισχυριστώ κι εγώ για τον φίλο που έγραψε κατεβατά για να μας πείσει πως δεν πρέπει να με δουν οι άλλοι άντρες που πάνε εκεί για τον ίδιο λόγο.
Ότι είναι δηλαδή προμότορας αλλού μαγαζιού και θέλει να κάνει ζημιά.
Αν δεν σου αρέσει, δεν πας απλά.
Αν θέλεις απόλυτη διακριτικότητα υπάρχουν άλλοι τρόποι να εκτονωθείς.
Αυτός είναι ο χώρος, αυτές είναι οι κοπέλες, αυτές είναι η συνθήκες λειτουργίας του μαγαζιού.
Μην χάνουμε την ουσία που είναι με ποια πήγαμε, τι μας έκανε και αν περάσαμε μια όμορφη ώρα.
Αν με δει ο Τάκης, ο Σάκης, ο Δημητράκης που μπορούν να με δουν οπουδήποτε αλλού και που έχουν πάει εκεί για ευχέλαιο, εεεε στον γκιώνη μου στο φινάλε!!!
Καλά γαμήλια!!!
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 10.921
- Πόντοι
- 2.256
Multi Massage DIAMOND I Rula !!!
Diamond Spa
Μασατζίδικο