Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 8.659
- Πόντοι
- 1.056
Rula
Εδώ είμαστε για να ανηφορίζω προς το κατάστημα
Διαφωνω φιλε μου. Να θυμησω την Καλίνκα στο Στουρνάρη που ειχε και βαλιτσακι. Αλλα θα σπαμαρω το γκρουπ και δε θελωΚαμία δεν των παίρνει από το κωλο αδερφέ
Kalimera manari my malon stamatise pistevo efkaristoΗ Βίκυ έχει σταματήσει οριστικά ή θα ξαναγυρίσει?
Γειά σας τι τιμές έχετε?KALISPERA
OTI apories ehete parakalo sto thl.
Γιατί δεν γράφεις Ελληνικά αφού τα μιλάς;; Ανανεώστε και τις φωτο λίγο. Εχετε 3-4 και τις βάζετε συνέχεια..Kalimera manari my malon stamatise pistevo efkaristo
Είναι το μοναδικό κατάστημα που βάζει καινούργιες φωτό κάθε τόσο, αλλά βάζουν φωτό από το 2019 η καθόλου. Κοίτα τι γίνεται στα άλλα και μετά μιλάΓιατί δεν γράφεις Ελληνικά αφού τα μιλάς;; Ανανεώστε και τις φωτο λίγο. Εχετε 3-4 και τις βάζετε συνέχεια..
Είναι το μοναδικό κατάστημα που βάζει καινούργιες φωτό κάθε τόσο, αλλά βάζουν φωτό από το 2019 η καθόλου. Κοίτα τι γίνεται στα άλλα και μετά μιλά
Λεβεντη μου, η φωτογραφιες ειναι λιγο απο την πραγματικοτητα, περνας και Εσυ αποφασιζεις . Μετα μου το λες αν αξιζει η οχι ... να τα γραφω οπος το λες μου εινε δισκολο γλυκε μου ... θα σε περημενω απο κοντα . Σε φιλο !!!Η φωτο με τα 3 κορίτσια πρωτοανέβηκε στις 15/3, 6 μήνες πριν.Δεν την λες και καινούρια. Εσύ πάλι ποιός είσαι και ''κόπτεσαι'' για το κατάστημα;
Για αυτή την μια φωτό είναι το θέμα σου; Που ανέβηκε πριν 6 μήνες; καλά λέω εγώΗ φωτο με τα 3 κορίτσια πρωτοανέβηκε στις 15/3, 6 μήνες πριν.Δεν την λες και καινούρια. Εσύ πάλι ποιός είσαι και ''κόπτεσαι'' για το κατάστημα;
Θα περάσω με την α΄ευκαιρία Κα Αννα..Λεβεντη μου, η φωτογραφιες ειναι λιγο απο την πραγματικοτητα, περνας και Εσυ αποφασιζεις . Μετα μου το λες αν αξιζει η οχι ... να τα γραφω οπος το λες μου εινε δισκολο γλυκε μου ... θα σε περημενω απο κοντα . Σε φιλο !!!