Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 10.993
- Πόντοι
- 2.256
Sofia Rula
Γιατί δεν γράφεις Ελληνικά αφού τα μιλάς;; Ανανεώστε και τις φωτο λίγο. Εχετε 3-4 και τις βάζετε συνέχεια..Kalimera manari my malon stamatise pistevo efkaristo
Είναι το μοναδικό κατάστημα που βάζει καινούργιες φωτό κάθε τόσο, αλλά βάζουν φωτό από το 2019 η καθόλου. Κοίτα τι γίνεται στα άλλα και μετά μιλά![]()
Λεβεντη μου, η φωτογραφιες ειναι λιγο απο την πραγματικοτητα, περνας και Εσυ αποφασιζεις . Μετα μου το λες αν αξιζει η οχι ... να τα γραφω οπος το λες μου εινε δισκολο γλυκε μου ... θα σε περημενω απο κοντα . Σε φιλο !!!Η φωτο με τα 3 κορίτσια πρωτοανέβηκε στις 15/3, 6 μήνες πριν.Δεν την λες και καινούρια. Εσύ πάλι ποιός είσαι και ''κόπτεσαι'' για το κατάστημα;
Θα περάσω με την α΄ευκαιρία Κα Αννα..Λεβεντη μου, η φωτογραφιες ειναι λιγο απο την πραγματικοτητα, περνας και Εσυ αποφασιζεις . Μετα μου το λες αν αξιζει η οχι ... να τα γραφω οπος το λες μου εινε δισκολο γλυκε μου ... θα σε περημενω απο κοντα . Σε φιλο !!!
Kalimera Manari mu veva ne afto ine toidio ke parameni to idio filakiaΚαλησπέρα. Αυτό το μαγαζί παλαιότερα ήταν στα νότια προάστια? Ήταν καλό τότε. Συνεχίζει να είναι καλό?
Kalisper Levnti efkatisto afto den ginete ute sto oniro naise kalaΑννούλα μου, είμαι τακτικός πελάτης. Με ξέρεις οπτικά απ' τις επισκέψεις μου. Με ενδιαφέρει να μου πεις, αν υπάρχει περίπτωση να κλείσω ραντεβού μαζί σου. Αν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο, απάντησέ μου και θα το κανονίσω τηλεφωνικά.