Κάτσε ρε τυπε δεν έδιωξε μια άλλη επειδή ζήτησε +20 για κωλο μέσα στο δωμάτιο η θυμάμαι λάθος ;;;
Την έδιωξε γιατί ζητούσε έξτρα από όλους για το πρωκτικό.
Αλλά εδώ ο συναγωνιστής λέει από την πλευρά του πως του ζήτησε +20€ έξτρα το γραφείο και όχι η Νίνα, για το πρωκτικό (εγώ προσωπικά στα τόσα χρόνια έχω ακούσει κοπέλες να ζητούν έξτρα αλλά την Άννα ΠΟΤΕ) και βγαίνει στο καπάκι η Άννα και απαντάει πως τα 120€ έναντι 100€ για 1 ώρα κρατήθηκαν από το γραφείο και όχι από την Νίνα γιατί υπερέβη τον χρόνο κατά 15 λεπτά ενώ στο σαλόνι γινόταν σφαγή. Επίσης μίλησε για κάποιες "ιδιαιτερότητες" του πελάτη τις οποίες διακριτικά δεν ανέφερε.
Βγαίνει στο καπάκι ο συναγωνιστής και λέει, "αυτά είναι δικαιολογίες και δεν έγινε έτσι" και πάει λέγοντας.
Τι στην ευχή ρε παιδιά, μόνο εγώ διαβάζω τις συνομιλίες εδώ μέσα;
Anyway σημασία έχει πως ο καθένας το μεταφράζει όπως θέλει, πράγμα που προσωπικά θεωρώ λάθος αφού δεν είμαστε μπροστά.
Πάντως η ουσία είναι μια που με κάνει να τείνω προς την "αλήθεια" της Άννας και όχι την "αλήθεια" του συναγωνιστή.
Τόσα χρόνια και σε 93 μέχρι τώρα σελίδες, κανένας δεν έχει κατηγορήσει την Άννα και το μαγαζί πως ζητάει έξτρα από τους πελάτες.
Τα συμπεράσματα δικά σας και πάντα σκεπτόμενοι με το επάνω κεφάλι.