Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 11.061
- Πόντοι
- 2.256
Multi Massage DIAMOND Tora i Ora tis mikri se dhrasi to nusas Palikaria !!!
ΠΟΛΥ σχετικό. Στο απλό πρόγραμμα των 50 πολλά κορίτσια παρέχουν υπηρεσίες μπουρδέλου, ο δε χρόνος είναι 15' άντε 20 στο τσακίρ κέφι.
Για να πάρεις μισάωρο με καλύτερο σέρβις θέλεις κατοστάρικο - και το μισάωρο δεν είναι κατ' ανάγκη μισάωρο, ούτε σου εξασφαλίζει κανείς ότι η κοπέλα θα τιμήσει τα λεφτά που πήρε. Μου έχει τύχει πάνω από μια φορά να έχω πάρει μισάωρο, να τελειώσω στο 20λεπτο και η κοπέλα να μου κουνήσει μαντηλάκι καλαματιανό.
Άσε που τελευταία ακούγεται ότι κάποια ανέβασαν και την τιμή του μισάωρου.
Τα στούντιο δεν περνάνε πολύ καλή φάση από πλευράς vfm τον τελευταίο καιρό.
Όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος.Τα ξέρω αυτά και άλλα πολλά.
Βιαστικές να απαντήσεις.
Δεν είμαι καθόλου σε λάθος τόπικ. Συνοψισα τα στοιχεία της επιτυχίας. Και παρέπεμψα στο αναγκαίο απαιτουμενο πορτοφόλι.
Καλή συνέχεια.
Τα +20 ευρώ τα ζήτησε η Άννα και όχι η Νίνα. Εγώ δεν κατηγόρησα την ¨Αννα απλώς ανέφερα τι ειπώθηκε και τι ζητήθηκε. Δεν με πείραξε που πλήρωσα τα 120 μιας και η Νίνα τα άξιζε, αλλά όταν κάποιος(α) ζητάει εχτρά χρήματα να είναι το ίδιο για όλους τους πελάτες. Το κλείνουμε το θέμα εδώ. Να είστε όλοι καλά.Την έδιωξε γιατί ζητούσε έξτρα από όλους για το πρωκτικό.
Αλλά εδώ ο συναγωνιστής λέει από την πλευρά του πως του ζήτησε +20€ έξτρα το γραφείο και όχι η Νίνα, για το πρωκτικό (εγώ προσωπικά στα τόσα χρόνια έχω ακούσει κοπέλες να ζητούν έξτρα αλλά την Άννα ΠΟΤΕ) και βγαίνει στο καπάκι η Άννα και απαντάει πως τα 120€ έναντι 100€ για 1 ώρα κρατήθηκαν από το γραφείο και όχι από την Νίνα γιατί υπερέβη τον χρόνο κατά 15 λεπτά ενώ στο σαλόνι γινόταν σφαγή. Επίσης μίλησε για κάποιες "ιδιαιτερότητες" του πελάτη τις οποίες διακριτικά δεν ανέφερε.
Βγαίνει στο καπάκι ο συναγωνιστής και λέει, "αυτά είναι δικαιολογίες και δεν έγινε έτσι" και πάει λέγοντας.
Τι στην ευχή ρε παιδιά, μόνο εγώ διαβάζω τις συνομιλίες εδώ μέσα;
Anyway σημασία έχει πως ο καθένας το μεταφράζει όπως θέλει, πράγμα που προσωπικά θεωρώ λάθος αφού δεν είμαστε μπροστά.
Πάντως η ουσία είναι μια που με κάνει να τείνω προς την "αλήθεια" της Άννας και όχι την "αλήθεια" του συναγωνιστή.
Τόσα χρόνια και σε 93 μέχρι τώρα σελίδες, κανένας δεν έχει κατηγορήσει την Άννα και το μαγαζί πως ζητάει έξτρα από τους πελάτες.
Τα συμπεράσματα δικά σας και πάντα σκεπτόμενοι με το επάνω κεφάλι.
τι πατουσακια ομορφα ειναι αυτα μωρε μωρε!!! θελουμε και το υπολοιπο μετα το τελος της εκπαιδευσης!Multi Massage DIAMOND To Fruto me poles gefsis ine san to Aroma se mikro Bukalaki ke i Mikri ta ehi Ola tora ine se dhrasiriotita sot dhomatio ekpedhevete me enan Palikari apo esas !!!![]()
πόσα χρόνια πια, κι αγέραστη? θα με θυμάται άραγες?Multi Massage DIAMOND To Fruto me poles gefsis ine san to Aroma se mikro Bukalaki ke i Mikri ta ehi Ola tora ine se dhrasiriotita sot dhomatio ekpedhevete me enan Palikari apo esas !!!![]()
Ποσο ετων περίπου να είναι σήμερα δηλαδή?πόσα χρόνια πια, κι αγέραστη? θα με θυμάται άραγες?
εκτός αν είναι άλλη... μικρή την ανεβάζει μικρή την κατεβάζει..Ποσο ετων περίπου να είναι σήμερα δηλαδή?
Μια αυτοψία θα σου λύσει την απορία!!!εκτός αν είναι άλλη... μικρή την ανεβάζει μικρή την κατεβάζει..
τι να πώ...
Πόσο χρονών είναιMulti Massage DIAMOND Plisiazun i Ores tou thrilu etimastite Palikaria i mikri dhen pezi ehi grapsi historia apofasismeni ia Ola to nousas !!!![]()
Το μικρή είναι μαλλον υποκοριστικό αφου λέει ότι εχει γραψει ιστορία....και οι πρώτες φωτο μόνο μικρή δεν δηλώνουν.....εκτός αν είναι άλλη... μικρή την ανεβάζει μικρή την κατεβάζει..
τι να πώ...
Levendi mou kseris poso se ektimo i mikri mene panda mikri opos sou aresun esena manari mou bibelo aroma gefsi ke piotita to nusou se filo poli Levendi mou !!!Το μικρή είναι μαλλον υποκοριστικό αφου λέει ότι εχει γραψει ιστορία....και οι πρώτες φωτο μόνο μικρή δεν δηλώνουν.....
Ρε μπας και είναι η Έλενα?
Αννούλα καλημέρα!!!Multi Massage DIAMOND i Mikri Dhaskala Dhen przi me,tous mathites apla tus kani ta kaatiria na simorfothune to nusas Levendes apo,tin Mikri Dhaskala !!!![]()