Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 13.454
- Πόντοι
- 2.256
Multi Massage DIAMOND i Omerfi Marina !!!
Δεν εχει σταματησει λογικα.. τηλεφωνο να παιρνεις για οτι θεςΚαλημέρα Άννα,η Νίνα σταμάτησε; Δεν την είδα στο πρόγραμμα
Multi Massage DIAMOND i Omerfi Marina !!!![]()
Πλούσιο στήθος το Μαρινακι!!!!Multi Massage DIAMOND Live i Omerfi Marina !!!![]()
Μμμμ Μαρινάκι πρέπει να το δοκιμάσω σύντομα!!Multi Massage DIAMOND Live i Omerfi Marina !!!![]()
Πότε αδιάβαστος φιλαράκι!!!Για σήμερα μόνο ρε φιλαράκι. Δεν θέλω να πάω αδιάβαστος.![]()
Και την τελευταία λέξη διαβάζω αλλά ξέρεις τι εννοώ. ΧαχαχαΠότε αδιάβαστος φιλαράκι!!!
Πάντα πριν πάμε, διαβάζουμε το νήμα μέχρι και την τελευταία σελίδα!!! Χα χα χα!!!
Ναι βρε, κατάλαβα. Απλά κάνω λογοπαίγνια!Και την τελευταία λέξη διαβάζω αλλά ξέρεις τι εννοώ. Χαχαχα
Και το πιο σημαντικό, χωρίς photoshop!!!Δεν υπάρχει καλύτερο και πιο ενημερωμένο μασατζιδικο μας κρατάει ενήμερους με καυλωτικες φωτογραφίες από τα κορίτσια . Ανυπομονούμε για νέο υλικό και φυσικά πάντα καινούργια φρούτα είναι ευπρόσδεκτα!!!
Προς ενημέρωσή σου φιλαράκι, εγώ τελείωσα με το Ρουλάκι. Μπορείς τώρα να κανονίσεις τα ρεπό σου με την ησυχία σου.Μήτσο, για πόσες μέρες την έκλεισες ρε φιλε; Να κανονίσω τα ρεπό μου!!!
Multi Massahe DIAMOND i Muna Liza Kavliara Panda !!!![]()
Τρελη καυλα το λιζακι!!Multi Massahe DIAMOND i Muna Liza Kavliara Panda
Το τρίο της απόλαυσης και της αμαρτίας!!!Multi Massage DIAMOND i Muna Liza i Kavlo Rula & i Kavla Katerinara !!!![]()