Ευχαριστώ τον φίλο που επιβεβαίωσε την κριτική μου σε ακριβώς ίδια εμπειρία που είχα με την Ρούλα. Τότε κάποιοι έσπευσαν να με ειρωνευτούν. Φαίνεται όμως ότι, είτε δεν έχουν την εμπειρία είτε κάτι δεν κάνουν καλά, Όπως μου έχουν πει κάποια από τα κορίτσια, οι περισσότεροι δεν ξέρουν να γλύφουν. Τα κορίτσια είναι εκεί, όποιος θέλει ας πάει να τα ρωτήσει και όπως έχεις πει και συ φίλε Μάνο, όπως σε εμάς αρέσει μία καλή πίπα, έτσι αρέσει και στα κορίτσια το καλό γλυφομούνι. Το μυστικό είναι να καταφέρεις να τα ξεκλειδώσεις. Αυτά. Καληνύχτα σε όλους!!!
Έτσι ακριβώς φίλε μου!
Άλλωστε οι έμπειροι άντρες και όχι τα "κοκοράκια", γνωρίζουν πολύ καλά πως όλες οι γυναίκες είναι εγκεφαλικές σε αντίθεση με τους άντρες που είμαστε "σωματικοί".
Στον άντρα ένα άγγιγμα, ένα κούνημα, ένα γλύψιμο και είναι έτοιμος.
Η γυναίκα εκτός από το σωστό γλυφομούνι, θέλει όπως σωστά είπες,ξεκλείδωμα.
Επαγγελματίας ή μη, η κάθε γυναίκα θέλει σωστή συμπεριφορά και αντιμετώπιση.
Σε όποια γυναίκα, επαγγελματία ή μη, αν κάθε στιγμή της θυμίζεις πως είναι "φτηνή" θα σου θυμίζει πως είσαι μαλάκας!
Σε αυτή τη ζωή τις πιο μεγάλες "πουτανιές" μου τις έκαναν "κυρίες" και τις πιο μεγάλες "πουστιές" μου τις έκαναν "straight"!
Αν φερθείς σωστά σε μια γυναίκα,σαν άντρας και σαν gentleman θα γίνει για σένα η καλύτερη "πουτάνα", είτε είναι επαγγελματίας είτε όχι.
Άλλωστε η σχέση με μια επαγγελματία, όσο σύντομη κι αν είναι, είναι και η πιο έντιμη. Γιατί ξέρεις τι δίνεις και ξέρεις τι παίρνεις.
Δεν πρόκειται να σε "γελάσει"!