loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
μονο γ σενα δε μιλησα αγαπουλα.... :-*Υπονοείς κάτι;
μονο γ σενα δε μιλησα αγαπουλα.... :-*Υπονοείς κάτι;
μονο γ σενα δε μιλησα αγαπουλα.... :-*
Άστα αυτά κατεργάρα...
ειναι διασκεδαστικοι τετοιοι τυποι...
ειναι διασκεδαστικοι τετοιοι τυποι...
παντως παραδειγμα τετοιου τυπου βαραω κ δερνω ηταν ο καζαντζιδης....
ο ιβιτς...
ασχετο αλλα σκοτωνα την ωρα μου στα παλια θεματα και θελω να πω λιγα τα λογια σου για το Στελλαρα εισαι πολυ λιγη και αυτος πολυ μεγαλος και Αθανατος για να τον πιανης στο στομα σου
τραβα αρμεξε καμια να φανης κ καπου χρησιμη
Οι μουνοδουλοι βεβαια!!!!!!!!!!! Η χειροτερη ρατσα
ετσι νομιζεις...Γαμάτοι είναι οι μουνόδουλοι.
Κάνουνε τον ταξιτζή στη γκόμενά σου άμα εσύ δεν μπορείς να την πετάξεις κάπου. Και στη φέρνουν και το βράδυ στο σπίτι με αμοιβή ένα φιλί στο μάγουλο.
Οντως.Γαμάτοι είναι οι μουνόδουλοι.
Κάνουνε τον ταξιτζή στη γκόμενά σου άμα εσύ δεν μπορείς να την πετάξεις κάπου. Και στη φέρνουν και το βράδυ στο σπίτι με αμοιβή ένα φιλί στο μάγουλο.
ετσι νομιζεις...
Οντως.
Γι αυτο η πλουσια ελληνικη γλωσσα τούς εχει ανταμειψει με πολλα κοσμητικα επιθετα.
Μουνοδουλοι, αγαπουληδες, καληνυχτακηδες, ταξιτζηδες, νερουλαδες (επειδη κουβαλανε το νερο, αλλα δεν το πινουν)....
μερικοι ειναι πονηροιΆμα είναι μάγκας μπορεί να σ'τη φάει δεν αντιλέγω.
Αλλά άμα ήταν μάγκας μουνόδουλος θα ήταν?
Ντάξει αστειεύομαι αλλά ότι υπάρχουν υπάρχουν.
Έχω γνωστό μου που το παραχέζει και δεν παίρνει κι από λόγια.
Είχε φύγει από μπυροσυνάντηση γιατί τον πήρε τηλέφωνο η λατρεμένη του να την πάει κάπου.
-Ρε μην κάνεις πάλι την ίδια μαλακία! Κορόιδο θα πιαστείς!
-Όχι ρε αυτή τη φορά είναι αλλιώς. Με θέλει να την πάω στο σπίτι του μαλάκα που τα έχουν να του πει να χωρίσουν και θα κατέβει να φύγουμε.
Αυτή ανέβηκε πάνω, ο άλλος περίμενε από κάτω σαν τον ταρίφα καμιά ώρα, μέχρι που τον πήρε τηλέφωνο και του είπε "είμαι πολύ χαρούμενη, τα ξαναβρήκαμε".
Αδιόρθωτος καληνυχτάκιας!