Νέα

Mr Robot - Μας δουλευουν??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Η πρωτη σεζον με ειχε πορωσει ασχημα. Στη 2η ειδα 2-3 επεισοδια και εχω βαρεθει λιγο τη ζωη μου και το εχω αφησει προς το παρον. Πολυ αργη πλοκη και εχει γαμηθει ο διας, δε καταλαβαινω που παει το πραγμα.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Σε γενικες γραμμες, η πρωτη season ηταν πολυ καλη, ομως ειχε fight club μεσα αρκετα στοιχεια και V for Voukoliko.

Η δευτερη season, σε καμμια περιπτωση δεν ειναι καλυτερη και θα την ελεγα αρκετα χειροτερη σε σημειο που δε θα συνεχισω να την βλεπω (ειδα ως το τριτο επεισοδιο)

Π

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Δεν ξέρω τι λέτε παιδιά, άλλα η σειρά πέρα από τα ωραία θηλυκά, Γαμάει….
Η μουσική, η φωτογραφεία, το θέμα η ροή.. προσωπικά μ αρέσει πολύ.
και μετά από το σημερινό επεισόδιο ,,, έγινε ακόμα καλύτερη.
άλλα υποθέτω ότι ένα  θέμα γούστου.
:rockon: :rockon: :rockon:
ετσι φιλε, γουστα ειναι αυτα.

η σειρα τα σπαει ασχημα

Dikoume

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2016
Like
122
Πόντοι
6
Συμφωνώ,σκίζει η σειρά. Αρκεί να έχει κάποιος το απαραίτητο IQ να καταλάβει τι γίνεται. Όπως και κάποιες απλές/γενικές γνώσεις.  :)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Συμφωνώ,σκίζει η σειρά. Αρκεί να έχει κάποιος το απαραίτητο IQ να καταλάβει τι γίνεται. Όπως και κάποιες απλές/γενικές γνώσεις.  :)

δεν ειναι θεμα IQ. Οι περισσοτεροι θελουν πληρως χολυγουντιανο θεαμα με μασημενο σεναριο "απλα μαθηματικα". Αλλα δεν ειναι μονο το σεναριο, ειναι ολη η σκηνοθεσια, τα πλανα και οι ληψεις (εικονα), η μουσικη, οι φοβερες ερμηνειες απο ΠΑΝΤΕΛΩΣ αγνωστους ηθοποιους στην πλειοψηφια, και η (καποια) σχετικη "προσομοιωση" του χακινγκ, που μεχρι τωρα ακομα και σοβαρες ταινιες ηταν : παταω ctrl alt delete και σε χακαρα !!! :orchestra:

αλλα ειπαμε, γουστα ειναι αυτα ! οποιος θελει βλεπει τα φιλαρακια

ΥΓ. και δεν βαζω ΚΑΝ τα μουνια της σειρας. Το breaking bad που εσπερνε, δεν ειχε ουτε 1 μουνι

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
428
Πόντοι
21
δεν ειναι θεμα IQ. Οι περισσοτεροι θελουν πληρως χολυγουντιανο θεαμα με μασημενο σεναριο "απλα μαθηματικα". Αλλα δεν ειναι μονο το σεναριο, ειναι ολη η σκηνοθεσια, τα πλανα και οι ληψεις (εικονα), η μουσικη, οι φοβερες ερμηνειες απο ΠΑΝΤΕΛΩΣ αγνωστους ηθοποιους στην πλειοψηφια, και η (καποια) σχετικη "προσομοιωση" του χακινγκ, που μεχρι τωρα ακομα και σοβαρες ταινιες ηταν : παταω ctrl alt delete και σε χακαρα !!! :orchestra:

αλλα ειπαμε, γουστα ειναι αυτα ! οποιος θελει βλεπει τα φιλαρακια

ΥΓ. και δεν βαζω ΚΑΝ τα μουνια της σειρας. Το breaking bad που εσπερνε, δεν ειχε ουτε 1 μουνι
Ποσο δίκιο έχεις....

Dikoume

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2016
Like
122
Πόντοι
6
URL]]

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Εγώ θα τη δω όλη τη 2η σεζόν. Έχω φτάσει μέχρι το 6ο επισόδειο και με πόρωσε πάλι η σκηνοθεσία, η μουσική και η τρέλα της σειράς παρά το γεγονός ότι κινείται απελπιστικά αργά πάλι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom