Νέα

Mr Robot - Μας δουλευουν??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dikoume

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2016
Like
122
Πόντοι
6
Portia Doubleday  :wanker:

θελει σκληρο γαμησι το πουτανί

URL]]

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Το καλυτερο πρωτο επεισοδιο που εχω δει εβερ ειναι του true detective.Με κρατησε καθε δευτερολεπτο που λεμε.
Το αμεσως καλυτερο πρωτο επεισοδιο ειναι το Mr.Robot.Θυμαμαι ειχα τρελαθει με την ατμοσφαιρα και την μουσικη.Απο εκει και περα επεσε μεγαλη πτωση.Κ ο δευτερος κυκλος δεν με κρατησε καθολου.Αυτο το συνομωσιολογικο σαν κεντρικη ιδεα κατεληξε τρελλα μπερδεμενο και τελικα ξενερωσα.Θα προτιμουσα πιο απλο σεναριο.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Το καλυτερο πρωτο επεισοδιο που εχω δει εβερ ειναι του true detective.Με κρατησε καθε δευτερολεπτο που λεμε.
Το αμεσως καλυτερο πρωτο επεισοδιο ειναι το Mr.Robot.Θυμαμαι ειχα τρελαθει με την ατμοσφαιρα και την μουσικη.Απο εκει και περα επεσε μεγαλη πτωση.Κ ο δευτερος κυκλος δεν με κρατησε καθολου.Αυτο το συνομωσιολογικο σαν κεντρικη ιδεα κατεληξε τρελλα μπερδεμενο και τελικα ξενερωσα.Θα προτιμουσα πιο απλο σεναριο.
Νομίζω στο τέλος του πρώτου επεισοδίου (λογικά επειδή δεν θυμάμαι να είδα το δεύτερο ποτέ) όταν ο Σουηδός προτείνει δουλειά στον πρωταγωνιστή και αυτός αρνείται, παίζει ένα τμήμα από την 7η συμφωνία του Beethoven. Όμως το παίζει πραγματικά πανέμορφα.

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
πραγματικα μια απο τις χειρορες σειρες που εχω δει στη ζωη μου... οι ηθοποιοι ειναι πολυ καλοι. το σεναριο ειναι γ.τ.π

δεν ξερω τι προσπαθουν να κανουν πραγματικα ειδα την πρωτη σεζον με το ζορι γιατι μου ειχαν πει οτι ειναι φοβερο....

το στραντζερ θινγκς ειναι καλο ... αλλα και γι αυτο δεν καταλαβαινω γιατι τοσος χαμος... σεναρια σαν και αυτο 100 ιδια....

γενικα υπαρχουν πολυ καλυτερες σειρες για ολλα τα γουστα απο το μιστερ ρομποτ...

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
428
Πόντοι
21
Για να δεις Mr Robot πρεπει να εχεις IQ πανω από 75 !
αλλα κυριως να εχεις ξεκουραστο μυαλο !

τωρα αν στην ζωη σου εβλεπες χτυποκάρδια στο μπεβερλι χιλς και ιππότης της ασφαλτου ...
εε ... θα εχεις θεμα !

η δευτερη σεζον θα συμφωνησω ότι κανει κοιλια ... αλλα στο 9 και στο 10 επεισοδιο εξηγούνται πολλα.... (και δημιουργούνται νεα ερωτήματα)

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Δεν έχω δει δεύτερη σεζόν ακόμα, αλλά η πρώτη ήταν σούπερ!Όντως έχει πολλά από V for Vendetta και Fight Club αλλά αυτό δεν είναι κακό

gavliaris99

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2007
Κριτικές
3
Like
87
Πόντοι
1
Το αριστερό δεν υπάρχει. Από τα καλύτερα μουνιά στον κόσμο!  :rockon: :rockon:
Το ξανθό επίσης για πάρα πολύ πούτσο!
Συμφωνώ για το αριστερό, είναι απλά απίστευτη:
Stephanie Corneliussen λέγεται, Δανέζα 29 χρονών. Ένα μίνι αφιέρωμά της εδώ: Αλλά και η ξανθιά όμως, αξίζει την προσοχή μας!!

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Για να δεις Mr Robot πρεπει να εχεις IQ πανω από 75 !
αλλα κυριως να εχεις ξεκουραστο μυαλο !

τωρα αν στην ζωη σου εβλεπες χτυποκάρδια στο μπεβερλι χιλς και ιππότης της ασφαλτου ...
εε ... θα εχεις θεμα !

η δευτερη σεζον θα συμφωνησω ότι κανει κοιλια ... αλλα στο 9 και στο 10 επεισοδιο εξηγούνται πολλα.... (και δημιουργούνται νεα ερωτήματα)

εμενα φιλε το IQ μου ειναι κατω απο 60!! πες μας εσυ που το καταλαβες τι θελει να πει ο σεναριογραφος με αυτη της σειρα...

και το λοστ φιλε ηταν τρελο... ειχε ενδιαφερον ομως.... το μιστερ ρομποτ ειναι βαρετο σε βαθμο κοβω φλεβες....

και σορρυ αλλα εσυ εβλεπες αυτες τις σειρες και τις γνωριζεις εγω εβλεπα τζαμ στριτ 21 και παρασκευη και 13.... στα 13 μου.... να μην ξεχασω οτι στα 6 μου εβλεπα στρουμφακια και γκαμι μπεαρς....

τωρα να συγκρινεις σειρες του 87 με του 2016 δεν εχει και πολυ νοημα...

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Εντάξει εγώ το βλέπω άνετα, αλλά δεν μου αρέσει κιόλας ιδιαίτερα. Η πρώτη σεζόν προσωπικά μ'άρεσε και την είδα με άνεση αν και προς το τέλος είχα πάρει κάποια ξενέρα. Μου αρέσει γενικώς το κλίμα της σειράς και τα μουνάκια που έχει.  :grin:

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537
Συμφωνώ απόλυτα. Το premise είναι εντελώς γελοίο.

Ξέρεις από οικονομικά αδερφέ ή απλή κοινή γνώση;

Υ.Γ. Το true detective, πρώτη season ήταν πολύ καλό για την ατμόσφαιρα όπως είπες.

Ναι, τα εχω σπουδασει.

Ειναι γελοιο - ανορθολογικο premise:
Εξισωνεις τη ρευστοτητα ολων των ανθρωπων, αφηνοντας έκθετους τους φτωχους νοικοκυραιους με καταθεσεις και, την ιδια στιγμη, ευνοωντας τους ζαμπλουτους με θαλασσοδανεια!

Ασε που οι πλουσιοι εχουν ακινητα, κοτερα, χρυσο, μετρητα...
ενω οι φτωχοι θα πεθανουν απ' την πεινα χωρις τραπεζικο συστημα!

Μιλαμε για πληρη ΚΡΕΤΙΝΙΣΜΟ  :headbang:

Και μου 'λεγαν πως ειναι "γαμω τις σειρες"  :headbang:  :headbang:

ΥΓ - Η σκηνοθεσια ειναι απο basic, εως κιτς (το λεω απο τεχνικης αποψης).
Εχει και καποιες φλασιες στο επεισοδιο του εφιαλτη (4ο) και στο τελευταιο (εξυπνη αποκαλυψη των μεγαλων χωρων, στον "επικηδειο" της Ε, και στη βιλα του CEO με το μονοπλανο).
Επισης, μ' αρεσε το steady cam εκει που βρισκει το πτωμα της γκομενας στο πορτ-μπαγκαζ. Απλο αλλά καλο...

Η μουσικη ειναι, οντως, ενδιαφερουσα. Η 7η με ειχε κατακαυλωσει (εναρξη 2ου επεισοδιου, και οχι 1ο).

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ναι, τα εχω σπουδασει.

Ειναι γελοιο - ανορθολογικο premise:
Εξισωνεις τη ρευστοτητα ολων των ανθρωπων, αφηνοντας έκθετους τους φτωχους νοικοκυραιους με καταθεσεις και, την ιδια στιγμη, ευνοωντας τους ζαμπλουτους με θαλασσοδανεια!

Ασε που οι πλουσιοι εχουν ακινητα, κοτερα, χρυσο, μετρητα...
ενω οι φτωχοι θα πεθανουν απ' την πεινα χωρις τραπεζικο συστημα!

Μιλαμε για πληρη ΚΡΕΤΙΝΙΣΜΟ  :headbang:
Ακριβώς! Μιλάνε όπως οι εντελώς ανίδεοι: "οι τράπεζες είναι κακές" κλπ και δεν τους κόβει να σκεφτούν την παραπάνω ερώτηση: "τι σκατά θα γίνει με τις αποταμιεύσεις του απλού κοσμάκη;

Και μου 'λεγαν πως ειναι "γαμω τις σειρες"  :headbang:  :headbang:

ΥΓ - Η σκηνοθεσια ειναι απο basic, εως κιτς (το λεω απο τεχνικης αποψης).
Εχει και καποιες φλασιες στο επεισοδιο του εφιαλτη (4ο) και στο τελευταιο (εξυπνη αποκαλυψη των μεγαλων χωρων, στον "επικηδειο" της Ε, και στη βιλα του CEO με το μονοπλανο).
Επισης, μ' αρεσε το steady cam εκει που βρισκει το πτωμα της γκομενας στο πορτ-μπαγκαζ. Απλο αλλά καλο...

Η μουσικη ειναι, οντως, ενδιαφερουσα. Η 7η με ειχε κατακαυλωσει (εναρξη 2ου επεισοδιου, και οχι 1ο).
Μου κάνει εντύπωση που έκατσα και είδα την αρχή του δεύτερου επεισοδίου.

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Μερικώς, θα συμφωνήσω με αρκετούς.

Την πρώτη σεζόν την είδα με ικανοποίηση, περί το 65%.. βάζοντας και λίγο fast forward.

Η δεύτερη σεζόν, είδα δύο επεισόδια, δεν με τίποτα... Να περιμένω όλο τον κύκλο στο 9ο και 10ο επεισόδιο για να καταλάβω το 1ο... πάλι δεν..!!

:offtopic:

Μια και είμαστε εδώ, ψάχνω χάκερ να μου διαγράψει το δάνειο. Κανένας έξυπνος υπάρχει εδω...;;;;

Benzo

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2015
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
6
Δεν ξέρω τι λέτε παιδιά, άλλα η σειρά πέρα από τα ωραία θηλυκά, Γαμάει….
Η μουσική, η φωτογραφεία, το θέμα η ροή.. προσωπικά μ αρέσει πολύ.
και μετά από το σημερινό επεισόδιο ,,, έγινε ακόμα καλύτερη.
άλλα υποθέτω ότι ένα  θέμα γούστου.
:rockon: :rockon: :rockon:

Benzo

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2015
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
6
Η Stephanie-Corneliussen είναι Ο Μούναρος

10990549_590340857766718_62719258_n.jpg

BWRZUhC.jpg

8e86f66c577e5c65efe2ef42a7b6faa91.jpg

Stephanie-Corneliussen-Nude-38.jpg

Stephanie-Corneliussen-Nude-37.jpg

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Είδα το ενδέκατο επισόδειο. Για την πούτσα εντελώς. Ένα άσκοπο μπερδεμένο πράγμα χωρίς αρχή μέση και τέλος.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
δεν βλεπεται με τιποτα η δευτερη σεζον!με τιποτα ομως!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
εμενα φιλε το IQ μου ειναι κατω απο 60!! πες μας εσυ που το καταλαβες τι θελει να πει ο σεναριογραφος με αυτη της σειρα...

και το λοστ φιλε ηταν τρελο... ειχε ενδιαφερον ομως.... το μιστερ ρομποτ ειναι βαρετο σε βαθμο κοβω φλεβες....

και σορρυ αλλα εσυ εβλεπες αυτες τις σειρες και τις γνωριζεις εγω εβλεπα τζαμ στριτ 21 και παρασκευη και 13.... στα 13 μου.... να μην ξεχασω οτι στα 6 μου εβλεπα στρουμφακια και γκαμι μπεαρς....

τωρα να συγκρινεις σειρες του 87 με του 2016 δεν εχει και πολυ νοημα...
Και ποιος σε αναγκάζει να το βλέπεις ρε φιλε;
τοσες άλλες σειρες υπάρχουν,κάποια θα σου αρέσει!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom