Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

my 3 cents

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2019
Like
2
Πόντοι
1
Τον δικο μου Σουκερακο εγω ζητησα να τον σβησουν και για να τον σβησουν επρεπε να το ζητησω δεν ξερω και εγω ποσες φορες....καμμια σχεση με σενα το ναυαγιο που συνεχως σε διωχνουν απο το σαιτ και εσυ επιμενεις να γυρνας με νεους λογαριασμους. :2funny:

ναι  μπουλακο  μου ... ναι ..ζητησες να στο  διαγραψουν για να ανοιξεις σε μια  ωρα  αλλον ...

ναι ναι ναι ....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Δεν είσαι σε θέση να κρίνεις τα ελληνικά μου.
Ξεκάθαρα, υπονόησες ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΕΠΕΣΑΝ ΛΟΥΚΕΤΑ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ ...

ότι μειώθηκαν τα οδοντιατρεία στην περιοχή του συλλόγου αττικής κατά 2100 !!!!!!!!!

και ότι έπεσαν χιλιάδες λουκέτα !!!!!!!!

επίσης πρόσφατα ΕΓΡΑΨΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ
ΟΤΙ +50 (ευρώ το μήνα) , ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ (το 86% δηλ του συνόλου)  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ .... ΤΙΠΟΤΕ !!!!!!!

Πόσο μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να τα λέει αυτά ;;;
Πόσο εκτός πραγματικότητας ;;;;;;;

Έγραψα ξεκάθαρα οτι είσαι ένας άχρηστος που κατάφερες και λουκέτωσες το έτοιμο μαγαζί που σου έστησαν από την αναδουλειά. Επίσης έγραψα οτι η διαφορά των +50 εξανεμίζεται από τη διαφορά μείωσης φόρου.

Εσύ συνέχισε να ψηφίζεις τσίπρα δαγκωτό.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
ναι ναι .. ειναι .... ΑΠΟΨΗ ..το  να κανεις τον ντελιβερα στα ....45 σου ... και να το παιζεις  κανακης και λαζοπουλος
στο bourdela ...

αυτιστικος ντελιβερακος στα 45 του ...

ελα τωρα  πηγαινε  κανα καφε ...

Δεν ειναι αποψη αυτιστικε αεργε ειναι δουλεια...ειναι κατι που κανουν οσοι ενηλικιωνονται και θελουν να ειναι οικονομικα ανεξαρτητοι και οχι κοπροσκυλα σαν και σενα που τα ταιζει η μαμα. :grin:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Τον δικο μου Σουκερακο εγω ζητησα να τον σβησουν και για να τον σβησουν επρεπε να το ζητησω δεν ξερω και εγω ποσες φορες....καμμια σχεση με σενα το ναυαγιο που συνεχως σε διωχνουν απο το σαιτ και εσυ επιμενεις να γυρνας με νεους λογαριασμους. :2funny:

Κάποιον μου θυμίζει.  :hmm: :hmm:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
ναι  μπουλακο  μου ... ναι ..ζητησες να στο  διαγραψουν για να ανοιξεις σε μια  ωρα  αλλον ...

ναι ναι ναι ....

Μπορεις να ρωτησεις τον ιδιο τον Αντισθενη αν δεν με πιστευεις αυτιστικο ναυαγιο...ξερεις αυτον που σου κλειδωνει τον εναν λογαριασμο μετα τον αλλον Σουκερακο. :grin:

my 3 cents

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2019
Like
2
Πόντοι
1
Δεν ειναι αποψη αυτιστικε αεργε ειναι δουλεια...ειναι κατι που κανουν οσοι ενηλικιωνονται και θελουν να ειναι οικονομικα ανεξαρτητοι και οχι κοπροσκυλα σαν και σενα που τα ταιζει η μαμα. :grin:

ρε  κακομοιρη  ντελιβερα,  υπαρχουν ανθρωποι που δουλευουν ...δεν ειναι σαν  κι εσενα  ολοι που πιστεουν πως αν δε κανεις τον διανομεα σε ζει η μαμα ... προφανως αυτο εκανε  σε εσενα  πριν βγεις στον ............. επαγγελματικο στοιβο  με  το παπακι σου .. :cheesy:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.735
Πόντοι
25.467
Προφανως κε Αγιε...γνωμη για τη περιπτωση Σουκερακος.Τι κρινετε οτι θα ελεγε ο Φροιντ για τη παθηση του;

Ουδείς ασχολείται με "τελειωμένες" περιπτώσεις. Είναι χαμένος χρόνος.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
Έγραψα ξεκάθαρα οτι είσαι ένας άχρηστος που κατάφερες και λουκέτωσες το έτοιμο μαγαζί που σου έστησαν από την αναδουλειά. Επίσης έγραψα οτι η διαφορά των +50 εξανεμίζεται από τη διαφορά μείωσης φόρου.

Εσύ συνέχισε να ψηφίζεις τσίπρα δαγκωτό.

καλά υπάρχουν ακόμα τρισμαλάκες που ψηφίζουν τον μπετόστοκο τον Τσίπρα που το μόνον που κοίταζε ήταν πως θα διορίσει το σόι του και πως θα βολέψει τον τιτάνα Καρανίκα και μερικές ακόμα χιλιάδες <<Καρανίκες>>  ;;;;;  

ήμαρτον .....

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Δηλώνεις δηλαδή ευθαρσώς ότι είσαι ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ, ΑΤΙΜΟΣ , ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ;;;;;;;

Ξέρεις κάτι για το οδοντιατρείο μου ;;;
Ξέρεις ότι έχει λουκέτο ;;;
Ξέρεις ότι μου το χάρισαν ;;;;;
Με ξέρεις ;;;;;

Εγω το μόνο που ανέφερα, είναι ότι έκανα παύση εργασιών !!!!

Όπως τα λες εσύ, είναι σαν να λες ΞΕΚΑΘΑΡΑ

ότι τα 2100 οδοντιατρεία που έκλεισαν μέχρι το 2015 ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.
Τους ήξερες ; Είσαι σε θέση να κρίνεις ;;; Υπό ποιά ιδιότητα ;;;;;;;

Το ίδιο και για τα χιλιάδες λουκέτα.
ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΗ , ΟΥΤΕ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΈΙΣΑΝ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΠΟΥ ΑΝΗΚΑΝ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ !!!!!!!!

κι όλα αυτά .... ένας τύπος με ... στριγκ !!!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Τσου δεν ειναι αυτος...αυτος ξερει πολυ καλα τι δουλεια κανω.

Εννοώ οτι και κάποιος άλλος έχει σουταριστεί δις και επιμένει να σπάει μπάλες με καινούριο λογαριασμό, το μπου είναι ναρκωτικό.  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
ρε  κακομοιρη  ντελιβερα,  υπαρχουν ανθρωποι που δουλευουν ...δεν ειναι σαν  κι εσενα  ολοι που πιστεουν πως αν δε κανεις τον διανομεα σε ζει η μαμα ... προφανως αυτο εκανε  σε εσενα  πριν βγεις στον ............. επαγγελματικο στοιβο  με  το παπακι σου .. :cheesy:

Σουκερακο το να αυνανιζεσαι ολη μερα στο παιδικο σου δωματιο δεν ειναι δουλεια...καταλαβε το επιτελους.

.....................................................................................

Εβαλα μερικες τελειες για να μπορεις να καταλαβεις τι γραφω...

my 3 cents

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2019
Like
2
Πόντοι
1
Σουκερακο το να αυνανιζεσαι ολη μερα στο παιδικο σου δωματιο δεν ειναι δουλεια...καταλαβε το επιτελους.

.....................................................................................

Εβαλα μερικες τελειες για να μπορεις να καταλαβεις τι γραφω...

να βαλεις  κανα  αδιαβροχο  τωρα με τις βροχες ντελιβερακο .....

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Εννοώ οτι και κάποιος άλλος έχει σουταριστεί δις και επιμένει να σπάει μπάλες με καινούριο λογαριασμό, το μπου είναι ναρκωτικό.  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Για ποιον λες;Με αυτη τη περιγραφη ειναι τουλαχιστον 200 υποψηφιοι εδω μεσα...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Δηλώνεις δηλαδή ευθαρσώς ότι είσαι ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ, ΑΤΙΜΟΣ , ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ;;;;;;;

Ξέρεις κάτι για το οδοντιατρείο μου ;;;
Ξέρεις ότι έχει λουκέτο ;;;
Ξέρεις ότι μου το χάρισαν ;;;;;
Με ξέρεις ;;;;;

Εγω το μόνο που ανέφερα, είναι ότι έκανα παύση εργασιών !!!!

Όπως τα λες εσύ, είναι σαν να λες ΞΕΚΑΘΑΡΑ

ότι τα 2100 οδοντιατρεία που έκλεισαν μέχρι το 2015 ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.
Τους ήξερες ; Είσαι σε θέση να κρίνεις ;;; Υπό ποιά ιδιότητα ;;;;;;;

Το ίδιο και για τα χιλιάδες λουκέτα.
ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΗ , ΟΥΤΕ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΈΙΣΑΝ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΠΟΥ ΑΝΗΚΑΝ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ !!!!!!!!

κι όλα αυτά .... ένας τύπος με ... στριγκ !!!!

URL]]

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
43K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom