Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.949
- Πόντοι
- 6.256
Καυλάντα να γίνεται, κ. Διαβολοανατέλλοντά μου.
Προφανως κε Αγιε...γνωμη για τη περιπτωση Σουκερακος.Τι κρινετε οτι θα ελεγε ο Φροιντ για τη παθηση του;
Καυλάντα να γίνεται, κ. Διαβολοανατέλλοντά μου.
Τον δικο μου Σουκερακο εγω ζητησα να τον σβησουν και για να τον σβησουν επρεπε να το ζητησω δεν ξερω και εγω ποσες φορες....καμμια σχεση με σενα το ναυαγιο που συνεχως σε διωχνουν απο το σαιτ και εσυ επιμενεις να γυρνας με νεους λογαριασμους.
Δεν είσαι σε θέση να κρίνεις τα ελληνικά μου.
Ξεκάθαρα, υπονόησες ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΕΠΕΣΑΝ ΛΟΥΚΕΤΑ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ ...
ότι μειώθηκαν τα οδοντιατρεία στην περιοχή του συλλόγου αττικής κατά 2100 !!!!!!!!!
και ότι έπεσαν χιλιάδες λουκέτα !!!!!!!!
επίσης πρόσφατα ΕΓΡΑΨΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ
ΟΤΙ +50 (ευρώ το μήνα) , ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ (το 86% δηλ του συνόλου) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ .... ΤΙΠΟΤΕ !!!!!!!
Πόσο μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να τα λέει αυτά ;;;
Πόσο εκτός πραγματικότητας ;;;;;;;
ναι ναι .. ειναι .... ΑΠΟΨΗ ..το να κανεις τον ντελιβερα στα ....45 σου ... και να το παιζεις κανακης και λαζοπουλος
στο bourdela ...
αυτιστικος ντελιβερακος στα 45 του ...
ελα τωρα πηγαινε κανα καφε ...
Τον δικο μου Σουκερακο εγω ζητησα να τον σβησουν και για να τον σβησουν επρεπε να το ζητησω δεν ξερω και εγω ποσες φορες....καμμια σχεση με σενα το ναυαγιο που συνεχως σε διωχνουν απο το σαιτ και εσυ επιμενεις να γυρνας με νεους λογαριασμους.
ναι μπουλακο μου ... ναι ..ζητησες να στο διαγραψουν για να ανοιξεις σε μια ωρα αλλον ...
ναι ναι ναι ....
Δεν ειναι αποψη αυτιστικε αεργε ειναι δουλεια...ειναι κατι που κανουν οσοι ενηλικιωνονται και θελουν να ειναι οικονομικα ανεξαρτητοι και οχι κοπροσκυλα σαν και σενα που τα ταιζει η μαμα.
Προφανως κε Αγιε...γνωμη για τη περιπτωση Σουκερακος.Τι κρινετε οτι θα ελεγε ο Φροιντ για τη παθηση του;
Έγραψα ξεκάθαρα οτι είσαι ένας άχρηστος που κατάφερες και λουκέτωσες το έτοιμο μαγαζί που σου έστησαν από την αναδουλειά. Επίσης έγραψα οτι η διαφορά των +50 εξανεμίζεται από τη διαφορά μείωσης φόρου.
Εσύ συνέχισε να ψηφίζεις τσίπρα δαγκωτό.
Κάποιον μου θυμίζει.
Ουδείς ασχολείται με "τελειωμένες" περιπτώσεις. Είναι χαμένος χρόνος.
Έγραψα ξεκάθαρα οτι είσαι ένας άχρηστος που κατάφερες και λουκέτωσες το έτοιμο μαγαζί που σου έστησαν από την αναδουλειά. Επίσης έγραψα οτι η διαφορά των +50 εξανεμίζεται από τη διαφορά μείωσης φόρου.
ειναι τοσο δυσευρετη η δουλεια του ντελιβερα !!!!Τσου δεν ειναι αυτος...αυτος ξερει πολυ καλα τι δουλεια κανω.
Τσου δεν ειναι αυτος...αυτος ξερει πολυ καλα τι δουλεια κανω.
ρε κακομοιρη ντελιβερα, υπαρχουν ανθρωποι που δουλευουν ...δεν ειναι σαν κι εσενα ολοι που πιστεουν πως αν δε κανεις τον διανομεα σε ζει η μαμα ... προφανως αυτο εκανε σε εσενα πριν βγεις στον ............. επαγγελματικο στοιβο με το παπακι σου ..
κι όλα αυτά .... ένας τύπος με ... στριγκ !!!!
Σουκερακο το να αυνανιζεσαι ολη μερα στο παιδικο σου δωματιο δεν ειναι δουλεια...καταλαβε το επιτελους.
.....................................................................................
Εβαλα μερικες τελειες για να μπορεις να καταλαβεις τι γραφω...
Εννοώ οτι και κάποιος άλλος έχει σουταριστεί δις και επιμένει να σπάει μπάλες με καινούριο λογαριασμό, το μπου είναι ναρκωτικό.
Δηλώνεις δηλαδή ευθαρσώς ότι είσαι ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ, ΑΤΙΜΟΣ , ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ;;;;;;;
Ξέρεις κάτι για το οδοντιατρείο μου ;;;
Ξέρεις ότι έχει λουκέτο ;;;
Ξέρεις ότι μου το χάρισαν ;;;;;
Με ξέρεις ;;;;;
Εγω το μόνο που ανέφερα, είναι ότι έκανα παύση εργασιών !!!!
Όπως τα λες εσύ, είναι σαν να λες ΞΕΚΑΘΑΡΑ
ότι τα 2100 οδοντιατρεία που έκλεισαν μέχρι το 2015 ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.
Τους ήξερες ; Είσαι σε θέση να κρίνεις ;;; Υπό ποιά ιδιότητα ;;;;;;;
Το ίδιο και για τα χιλιάδες λουκέτα.
ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΗ , ΟΥΤΕ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΈΙΣΑΝ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΠΟΥ ΑΝΗΚΑΝ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ !!!!!!!!
κι όλα αυτά .... ένας τύπος με ... στριγκ !!!!
Για ποιον λες;Με αυτη τη περιγραφη ειναι τουλαχιστον 200 υποψηφιοι εδω μεσα...