barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.423
- Πόντοι
- 5.506
Όσοι σε ξέρουν , ξέρουν ότι έχεις εμμονές ....
Ισχυει τυπε, με τους μαλακες σαν και σενα εχω εμμονες, μπορεις να το παρεις και προσωπικα, δεν εχω θεμα.
Όσοι σε ξέρουν , ξέρουν ότι έχεις εμμονές ....
ισχυει πως εισαι gay φιλε ;;Ποσοι μαλακες με εχουν ψηφισει;
ισχυει πως εισαι gay φιλε ;;
μου γραψαν για τσοντοσινεμα πως συχναζεις ..δε βρισκω κατι μεμπτο σε αυτο ..
oχι πολυ .. καμια εβδομαδα..Πες μας τυπε, ποσο καιρο παρακολουθουσες το σαη και ειπες τωρα να μας κανεις την τιμη με την εγγραφη σου; Εχουμε πελωρια απορια.
Επειδη βλεπω οτι εισαι νεος στο σαιτ (αναρωτιεμαι ομως τότε πώς ειναι δυνατον να σου "εγραψαν" καποιοι οποιαδηποτε πληροφορια με μια εβδομαδα παρουσιας εδω), να σου απαντησω εγω, που εχω δεκα χρονια εδω μεσαισχυει πως εισαι gay φιλε ;;
μου γραψαν για τσοντοσινεμα πως συχναζεις ..δε βρισκω κατι μεμπτο σε αυτο ..
Οι αναρχοάπλυτοι ψηφίζουν καρφί ΑΚΑ!!Ψήφισες όπως οι αναρχοάπλυτοι Λάκη... τουλάχιστον μην τολμήσεις να πεις πως είσαι δεξιός.
Επειδη βλεπω οτι εισαι νεος στο σαιτ (αναρωτιεμαι ομως τότε πώς ειναι δυνατον να σου "εγραψαν" καποιοι οποιαδηποτε πληροφορια με μια εβδομαδα παρουσιας εδω), να σου απαντησω εγω, που εχω δεκα χρονια εδω μεσα
Οχι τύπε δεν ειναι gay ούτε παει σε τσοντοσινεμα
Κατι πουστηδες τα γραφουν αυτα, επειδη ο μπαροκ τους παει πιπα-κωλο εδω μεσα.
Ενταξει ειμαστε?
καλησπερα!Επειδη βλεπω οτι εισαι νεος στο σαιτ (αναρωτιεμαι ομως τότε πώς ειναι δυνατον να σου "εγραψαν" καποιοι οποιαδηποτε πληροφορια με μια εβδομαδα παρουσιας εδω), να σου απαντησω εγω, που εχω δεκα χρονια εδω μεσα
Οχι τύπε δεν ειναι gay ούτε παει σε τσοντοσινεμα
Κατι πουστηδες τα γραφουν αυτα, επειδη ο μπαροκ τους παει πιπα-κωλο εδω μεσα.
Ενταξει ειμαστε?
oχι πολυ .. καμια εβδομαδα..
καλησπερα!
ελαβα 2 πμ , απο διαφορετικα μελη .
δε ξερω πως με βρηκαν .. μου εγραψαν πως με το νικ νειμ blackdove πηγαινε εξω απο τα τσοντοσινεμα και παρακαλαγε να μπει δωρεαν ...
εισαι φιλος με το μπαροκ ;
ποιος ειναι αυτος;Μεγάλη μαλάκια κάνει ο βανακιας τύπε... άρχισε πάλι να φτιάχνει κλώνους...
ειναι τουλαχιστον απρεπες αυτο .Κανε print screen και ανέβασε τα να τα δούμε και εμείς τύπε....
καλησπερα!
ελαβα 2 πμ , απο διαφορετικα μελη .
δε ξερω πως με βρηκαν .. μου εγραψαν πως με το νικ νειμ blackdove πηγαινε εξω απο τα τσοντοσινεμα και παρακαλαγε να μπει δωρεαν ...
εισαι φιλος με το μπαροκ ;
καλα δεν το λες ...Ενταξει φιλε ολα καλα
oχι πολυ .. καμια εβδομαδα..
ποιος ειναι αυτος;
ειναι τουλαχιστον απρεπες αυτο .
Μεγάλη μαλάκια κάνει ο βανακιας τύπε... άρχισε πάλι να φτιάχνει κλώνους...
μα δεν εχω μαθει για το διαγωνισμο ..Ωραια, αφου εμαθες λοιπον σε μια εβδομαδα και για το διαγωνισμο εδω, πες μας λιγο τη γνωμη σου για τον περσινο νικητη του διαγωνισμου που ειναι ο ιδιος με τον προπερσινο νικητη.