Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Blade23

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
2
Like
67
Πόντοι
1
Μουνοβαγονη πατωνεις;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Είναι δυνατοί μαλακες και οι δύο. Ίσως αυτό το ζευγάρι να αναδείξει τον επόμενο νικητή

Φετος ειναι η χρονια του πουλι
Σημερα προκριθηκε αλλα κρυβεται νομιζοντας οτι θα ξεχασουμε την μαλακια του

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Εκει στη ΝΔ θα κάνετε καθόλου αντιπολίτευση ή θα τους χαϊδεύετε τους ακροσυριζαίους αναρχοφασίστες?
Για να κανω αντιπολιτευση πρεπει να βριζω τον βανακια? Κατα καιρους του εχω σούρει διαφορα. Εν προκειμενω ομως θελω να επιστρεψει. Δινει ενα δικο του χρωμα.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Για να κανω αντιπολιτευση πρεπει να βριζω τον βανακια? Κατα καιρους του εχω σούρει διαφορα. Εν προκειμενω ομως θελω να επιστρεψει. Δινει ενα δικο του χρωμα.

Εχεις κανα νεο απο το πουλι?
Θα ξαναγραψει μεχρι να τελειωσει ο διαγωνισμός?

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.530
Πόντοι
4.636
έχεις κάποιο δίκαιο...
τον τίτλο που πήρε πέρυσι τον τίμησε σ αυτό κάνεις δεν έχει αντίθετη άποψη....

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.903
Πόντοι
6.030
Φετος ειναι η χρονια του πουλι
Σημερα προκριθηκε αλλα κρυβεται νομιζοντας οτι θα ξεχασουμε την μαλακια του
Μην προκαθοριζεις το αποτέλεσμα. Υπάρχουν δυνατά ταλέντα ακόμα απέναντι απο το πουλί

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Όχι προς θεού μην βρίσεις τέτοια ...προσωπικότητα.... :headbang:
Να επιστρέψει;Τον έχουν ανάγκη τα νήματα με τα πολιτικά και τη λαθρομετανάστευση?
Κατάλαβα τι θα κάνει και η ΝΔ με τους μπαχαλάκιδες αναρχικούς που θα συλλαμβάνει ...
Μη με κάνεις να ψάχνω βραδιάτικα τις καμμένες ελληνικές σημαίες που πόσταρε το ΜΟΥΝΙ(δεν βρίζω , λέω μεταφρασμένη τη πρώτη λέξη του Νικ του)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μην προκαθοριζεις το αποτέλεσμα. Υπάρχουν δυνατά ταλέντα ακόμα απέναντι απο το πουλί

Ο βαν κωλεν ειναι απλα καμμενος
Ο βαγονις το σηκωσε πέρσι
Ο τζιμης εξαφανιστηκε
Ο ραοπαο δεν πληρει τα κριτήρια

Γνησιος μαλακας το πουλί. Κακομαθημενος βλακας που το παιζει εξυπνατζης. Το χειροτερο ειδος μαλακα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Κατάλαβα τι θα κάνει και η ΝΔ με τους μπαχαλάκιδες αναρχικούς που θα συλλαμβάνει ...
Μη με κάνεις να ψάχνω βραδιάτικα τις καμμένες ελληνικές σημαίες που πόσταρε το ΜΟΥΝΙ(δεν βρίζω , λέω μεταφρασμένη τη πρώτη λέξη του Νικ του)

Η αστυνομια συλλαμβανει. Μετα πεφτουν τα τηλεφωνα και αφηνονται ελευθεροι. Έτσι εκανε παντα η ΝΔ
Φυλακες ειχε μονο για τους εθνικιστες

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Η αστυνομια συλλαμβανει. Μετα πεφτουν τα τηλεφωνα και αφηνονται ελευθεροι. Έτσι εκανε παντα η ΝΔ
Φυλακες ειχε μονο για τους εθνικιστες
Σύμφωνα με τον επιφανέστερο ΝΔκράτη του site οι αναρχοφασίστες δίνουν χρώμα και πρέπει να ακούγονται ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Σύμφωνα με τον επιφανέστερο ΝΔκράτη του site οι αναρχοφασίστες δίνουν χρώμα και πρέπει να ακούγονται ...
Ποιος ειναι αυτος τύπε? Προφανως δεν αναφερεσαι σε μενα γιατι εγω δεν ειπα κατι τετοιο. Και δεν γουσταρω να διαστρεβλωνονται τα λεγομενα μου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Να ψαξεις τύπε.

Αλλά να ψαξεις και τα χωσιματα που του εχω ριξει.

Να ειμαστε σωστοι ετσι?

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ποιος ειναι αυτος τύπε? Προφανως δεν αναφερεσαι σε μενα γιατι εγω δεν ειπα κατι τετοιο. Και δεν γουσταρω να διαστρεβλωνονται τα λεγομενα μου
Όταν λες πως δίνει δικό του χρώμα και πως θέλεις να επιστρέψει τι διαστρέβλωση είναι;
Εκτός αν δεν τον θεωρείς αναρχοφασίστα χειρίστου μορφής!Τότε θα με βάλεις να ψάχνω !

Επισκέπτης
Όχι προς θεού μην βρίσεις τέτοια ...προσωπικότητα.... :headbang:
Να επιστρέψει;Τον έχουν ανάγκη τα νήματα με τα πολιτικά και τη λαθρομετανάστευση?

ελα μωρη λουλου
εκλαψες πολύ τις σημαιες??
περαστικα σου τυπε μου περαστικα

από την πολλη στεναχωρια που σου προσφερα δεν θα μπορεσω να κοιμηθώ μπουαχαχαχαχαχαχα

αρε κατι γελοίοι που γραφουν

Blade23

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
2
Like
67
Πόντοι
1
ελα μωρη λουλου
εκλαψες πολύ τις σημαιες??
περαστικα σου τυπε μου περαστικα

από την πολλη στεναχωρια που σου προσφερα δεν θα μπορεσω να κοιμηθώ μπουαχαχαχαχαχαχα

αρε κατι γελοίοι που γραφουν

:jerking: :jerking: :jerking:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
45K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom