You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 227K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Είναι δυνατοί μαλακες και οι δύο. Ίσως αυτό το ζευγάρι να αναδείξει τον επόμενο νικητή
Φετος ειναι η χρονια του πουλι
Σημερα προκριθηκε αλλα κρυβεται νομιζοντας οτι θα ξεχασουμε την μαλακια του
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Για να κανω αντιπολιτευση πρεπει να βριζω τον βανακια? Κατα καιρους του εχω σούρει διαφορα. Εν προκειμενω ομως θελω να επιστρεψει. Δινει ενα δικο του χρωμα.Εκει στη ΝΔ θα κάνετε καθόλου αντιπολίτευση ή θα τους χαϊδεύετε τους ακροσυριζαίους αναρχοφασίστες?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Αλλαξε πλευρο τυπεΣε λιγο θα συγκυβερνησουν, δεν πρεπει να ειναι μαλωμενοι
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Για να κανω αντιπολιτευση πρεπει να βριζω τον βανακια? Κατα καιρους του εχω σούρει διαφορα. Εν προκειμενω ομως θελω να επιστρεψει. Δινει ενα δικο του χρωμα.
Εχεις κανα νεο απο το πουλι?
Θα ξαναγραψει μεχρι να τελειωσει ο διαγωνισμός?
anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.530
- Πόντοι
- 4.636
έχεις κάποιο δίκαιο...Για να κανω αντιπολιτευση πρεπει να βριζω τον βανακια? Κατα καιρους του εχω σούρει διαφορα. Εν προκειμενω ομως θελω να επιστρεψει. Δινει ενα δικο του χρωμα.
τον τίτλο που πήρε πέρυσι τον τίμησε σ αυτό κάνεις δεν έχει αντίθετη άποψη....
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.903
- Πόντοι
- 6.030
Μην προκαθοριζεις το αποτέλεσμα. Υπάρχουν δυνατά ταλέντα ακόμα απέναντι απο το πουλίΦετος ειναι η χρονια του πουλι
Σημερα προκριθηκε αλλα κρυβεται νομιζοντας οτι θα ξεχασουμε την μαλακια του
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Όχι προς θεού μην βρίσεις τέτοια ...προσωπικότητα....Για να κανω αντιπολιτευση πρεπει να βριζω τον βανακια? Κατα καιρους του εχω σούρει διαφορα. Εν προκειμενω ομως θελω να επιστρεψει. Δινει ενα δικο του χρωμα.
Να επιστρέψει;Τον έχουν ανάγκη τα νήματα με τα πολιτικά και τη λαθρομετανάστευση?
Κατάλαβα τι θα κάνει και η ΝΔ με τους μπαχαλάκιδες αναρχικούς που θα συλλαμβάνει ...
Μη με κάνεις να ψάχνω βραδιάτικα τις καμμένες ελληνικές σημαίες που πόσταρε το ΜΟΥΝΙ(δεν βρίζω , λέω μεταφρασμένη τη πρώτη λέξη του Νικ του)
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Μην προκαθοριζεις το αποτέλεσμα. Υπάρχουν δυνατά ταλέντα ακόμα απέναντι απο το πουλί
Ο βαν κωλεν ειναι απλα καμμενος
Ο βαγονις το σηκωσε πέρσι
Ο τζιμης εξαφανιστηκε
Ο ραοπαο δεν πληρει τα κριτήρια
Γνησιος μαλακας το πουλί. Κακομαθημενος βλακας που το παιζει εξυπνατζης. Το χειροτερο ειδος μαλακα
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Κατάλαβα τι θα κάνει και η ΝΔ με τους μπαχαλάκιδες αναρχικούς που θα συλλαμβάνει ...
Μη με κάνεις να ψάχνω βραδιάτικα τις καμμένες ελληνικές σημαίες που πόσταρε το ΜΟΥΝΙ(δεν βρίζω , λέω μεταφρασμένη τη πρώτη λέξη του Νικ του)
Η αστυνομια συλλαμβανει. Μετα πεφτουν τα τηλεφωνα και αφηνονται ελευθεροι. Έτσι εκανε παντα η ΝΔ
Φυλακες ειχε μονο για τους εθνικιστες
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Τύπε ο τύπος πουλί δεν μασαειΕχεις κανα νεο απο το πουλι?
Θα ξαναγραψει μεχρι να τελειωσει ο διαγωνισμός?
Συντομα θα ειναι κοντα μας
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Σύμφωνα με τον επιφανέστερο ΝΔκράτη του site οι αναρχοφασίστες δίνουν χρώμα και πρέπει να ακούγονται ...Η αστυνομια συλλαμβανει. Μετα πεφτουν τα τηλεφωνα και αφηνονται ελευθεροι. Έτσι εκανε παντα η ΝΔ
Φυλακες ειχε μονο για τους εθνικιστες
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Ποιος ειναι αυτος τύπε? Προφανως δεν αναφερεσαι σε μενα γιατι εγω δεν ειπα κατι τετοιο. Και δεν γουσταρω να διαστρεβλωνονται τα λεγομενα μουΣύμφωνα με τον επιφανέστερο ΝΔκράτη του site οι αναρχοφασίστες δίνουν χρώμα και πρέπει να ακούγονται ...
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Σύμφωνα με τον επιφανέστερο ΝΔκράτη του site οι αναρχοφασίστες δίνουν χρώμα και πρέπει να ακούγονται ...
ΝΔ=ΠΑΣΟΚ=ΣΥΡΙΖΑ
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Να ψαξεις τύπε.Μη με κάνεις να ψάχνω βραδιάτικα τις καμμένες ελληνικές σημαίες που πόσταρε το ΜΟΥΝΙ(δεν βρίζω , λέω μεταφρασμένη τη πρώτη λέξη του Νικ του)
Αλλά να ψαξεις και τα χωσιματα που του εχω ριξει.
Να ειμαστε σωστοι ετσι?
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Όταν λες πως δίνει δικό του χρώμα και πως θέλεις να επιστρέψει τι διαστρέβλωση είναι;Ποιος ειναι αυτος τύπε? Προφανως δεν αναφερεσαι σε μενα γιατι εγω δεν ειπα κατι τετοιο. Και δεν γουσταρω να διαστρεβλωνονται τα λεγομενα μου
Εκτός αν δεν τον θεωρείς αναρχοφασίστα χειρίστου μορφής!Τότε θα με βάλεις να ψάχνω !
Επισκέπτης
Όχι προς θεού μην βρίσεις τέτοια ...προσωπικότητα....
Να επιστρέψει;Τον έχουν ανάγκη τα νήματα με τα πολιτικά και τη λαθρομετανάστευση?
ελα μωρη λουλου
εκλαψες πολύ τις σημαιες??
περαστικα σου τυπε μου περαστικα
από την πολλη στεναχωρια που σου προσφερα δεν θα μπορεσω να κοιμηθώ μπουαχαχαχαχαχαχα
αρε κατι γελοίοι που γραφουν
ελα μωρη λουλου
εκλαψες πολύ τις σημαιες??
περαστικα σου τυπε μου περαστικα
από την πολλη στεναχωρια που σου προσφερα δεν θα μπορεσω να κοιμηθώ μπουαχαχαχαχαχαχα
αρε κατι γελοίοι που γραφουν
Επισκέπτης
Είναι δύσκολη η επιλογη
λαθολου ο λαος με στηριζει και δεν θελει να περασω απλα
Επισκέπτης
Παίδες δεν ξέρω τι να ψηφίσω. Αλλα μαλλον στον βαγόνα θα πάει η ψήφος γιατί πρέπει να είναι μεγάλο αρχίδι απο αυτά που πρόλαβα να διαβάσω.
για την ηλικια σου καλη και η μαλακια σου
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 201
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 45K
?