το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
τυπε μου κατι μου λεει οτι σε τρωει το κωλαρακι σου για κανενα θερμοπυρηνικο ιντερνετικο χεσιμο :SΕσύ θα πας για κλάμπινγκ και
ο πουλίς για φίστινγκ, μπος.
τυπε μου κατι μου λεει οτι σε τρωει το κωλαρακι σου για κανενα θερμοπυρηνικο ιντερνετικο χεσιμο :SΕσύ θα πας για κλάμπινγκ και
ο πουλίς για φίστινγκ, μπος.
τυπε μου κατι μου λεει οτι σε τρωει το κωλαρακι σου για κανενα θερμοπυρηνικο ιντερνετικο χεσιμο :S
Θριαμβος τυπε!!!!ηχηρο χαστουκι σε μπουστηδες και δαχτυλακηδες!!!δειξαμε την δυναμη μας!!!γυρισε σε αυξητικη ταση η διαφορα..
στηριζωΘριαμβος τυπε!!!!ηχηρο χαστουκι σε μπουστηδες και δαχτυλακηδες!!!δειξαμε την δυναμη μας!!!
τυπε μου κατι μου λεει οτι σε τρωει το κωλαρακι σου για κανενα θερμοπυρηνικο ιντερνετικο χεσιμο :S
εντομεταξυ περσι
ηταν να γινει τελικος ασσ_καβλος-τζονι64
και ο στεκας με της νοθειες του και τους κλωνους του περασε νικο πλατ-βανακια
στεκα χειροτερο απο γιουροβιζιον το κανες περσι με της πολιτικες διαφορες και αντιπαθειες
φετος θελουμε γερο τελικο
τυπε εσυ εισαι τοσο βεγγος που παιζει να εχεις φτιαξει προφιλς στεκας73, στεκας 74, στεκας75, στεκας76 μονο για να ψηφιζεις και να μας λες κι απο πανω οτι δεν εχεις σχεση με ολους αυτουςΣταμ κόψε τα πολλά πάρε δώσε με τον βανακια.... σε έχει φλομώσει στο ψέμα.
Για πες μας ποιοι είναι οι κλωνοι μου ετσι να γελασουμε λίγο....
τυπε εσυ εισαι τοσο βεγγος που παιζει να εχεις φτιαξει προφιλς στεκας73, στεκας 74, στεκας75, στεκας76 μονο για να ψηφιζεις και να μας λες κι απο πανω οτι δεν εχεις σχεση με ολους αυτους
γυρισε σε αυξητικη ταση η διαφορα..
πικεριστες
πικερ
το πουλι
ποδολαγνος 85
βαν νορδεν
τυπε εσυ εισαι τοσο βεγγος που παιζει να εχεις φτιαξει προφιλς στεκας73, στεκας 74, στεκας75, στεκας76 μονο για να ψηφιζεις και να μας λες κι απο πανω οτι δεν εχεις σχεση με ολους αυτους
εγώ δεν έχω καταλάβει χριστό τι εννοείτε πικεριστές και μπούρδες...
ήθελα να δηλώσω ότι εγώ δεν ανήκω σε καμία ομάδα
δεν είμαι κρυφός, ούτε φανερός :S
και το μόνο πουλί που υπηρετώ είναι ο πούτσος... :S
καλή επιτυχία στους διαγωνιζόμενους :S
δε θα με διωξουν ενα ματσο ΑΜΕΑ και σερβιετοκουβαλητακηδες σκουπιδοκατεβαστες απο το σαη τυπεΤύπε πουλί θα ηταν καλυτερο αυτη την εβδομαδα να ειχες εφαρμοσει τη μεθοδο της νεκρικης σιγης.
Νομιζω ειναι πιο αποτελεσματικη :S :S :S
δε θα με διωξουν ενα ματσο ΑΜΕΑ και σερβιετοκουβαλητακηδες σκουπιδοκατεβαστες απο το σαη τυπε
Ρε ΑΜΕΑ ποιος σου ειπε οτι οσοι γαμαμε και εκτος μπουρδελων κουβαλαμε σερβιετες
Ισως ο Αχμετ που σε γαμουσε σε εβαζε να κατεβαζεις τα σκουπιδια και να κανεις μπουγαδα για τους 8 συγκατοικους του
Δεν ειναι το ιδιο με το να εχεις γκομενα