barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.976
- Πόντοι
- 5.506
Ο raopau τσιμπάει ψήφους, ξεπέρασε το 44%.
Καλώ τους γνήσιους πουτανιάρηδες σε επιφυλακή.
Η κλασικη επιθεση απο τις σκοτεινες, υποχθονιες και καταχθονιες δυναμεις του deep web...καλω την ομαδα περιφρουρησης να διαφυλαξει την ψηφοφορια!!!!
Ο raopau τσιμπάει ψήφους, ξεπέρασε το 44%.
Καλώ τους γνήσιους πουτανιάρηδες σε επιφυλακή.
την Δευτέρα δε λήγουν τα ημιτελικά?
δύσκολη μου φαίνεται η ανατροπή...
το μυαλο σου και μια λιρα. οι πικεριστες δεν εχουμε πει την τελαιταια λεξη. ;) :S :S ;)
Η κλασικη επιθεση απο τις σκοτεινες, υποχθονιες και καταχθονιες δυναμεις του deep web...καλω την ομαδα περιφρουρησης να διαφυλαξει την ψηφοφορια!!!!
επιμένω...
να εισαι εδω αποψε κι εχουν να δουν πολλα τα ματια σου. μετα τα μεσανυχτα ξεκινα η επιθεση των πικεριστων ;) και τοτε θα καταλαβουν ολοι τι εστι πικερισμος. :S :S κι ας το στεκα να κουρευτε
Δυσκολα θα ανατραπει η κατασταση...το πουλι πηρε γερο προβαρδισμα απο νωρις...δεν εχω καταλαβει κατι το πουλι ειναι πικεριστης η αντιπικεριστης?
Δυσκολα θα ανατραπει η κατασταση...το πουλι πηρε γερο προβαρδισμα απο νωρις...δεν εχω καταλαβει κατι το πουλι ειναι πικεριστης η αντιπικεριστης?
τον στηριζω εγω. ο αρχηγος εχει δωσει εντολη να ψηφιζουμε οσος πανε κοντρα στους πικεριστες και στον νομο του
να εισαι εδω αποψε κι εχουν να δουν πολλα τα ματια σου. μετα τα μεσανυχτα ξεκινα η επιθεση των πικεριστων ;) και τοτε θα καταλαβουν ολοι τι εστι πικερισμος. :S :S κι ας το στεκα να κουρευτε
...αρα θα περάσει το πουλί. Ολοι οι πουτανιάρηδες συχαίνονται τους πουστηδες - πικεριστές!
Σας περιμένουμε ΠιπΑλέκο... θα ενημερώσω τους λιγους και καλούς φίλους μου.....
Λες να έρθουν με την όπισΤεν πρόεδρε;;
την Δευτέρα δε λήγουν τα ημιτελικά?
δύσκολη μου φαίνεται η ανατροπή...