alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
ο αλεξ δεν την γαμαει αυτην?
ο αλεξ δεν την γαμαει αυτην?
με τον Jason-Aντιγονη Αλεκο :S :S :Sοι περισοτερες από αυτές που ειχαν συμμετοχη στο φορουμ ησαν. με μια αντιγονη ειχα μιλησει στο τηλ. αλλα ενω ζητουσε λεφτα δεν εκατσε τελικα.
Καλα εκανες τύπερε μονο π.μ. ανταλλάξαμε ουτε τηλ δε μιλησαμε αλλα ζηταγε 100 + χοτελι. βαλε και τη βετζινα να ερθω από κιατο και διοδιΑ Θα μου πηγαινε κοντα στα 180 και δεν πηρα :S
Επισης Μάντοκα, Νίμερτις, On the road...
δεν ξερετε εσεις απο αυτα :S :S :SΕιδες τυπε τι επικο χαβαλε κανανε πριν 10 χρονια;Εγραφε η αλλη οτι εχει προβλημα το σκυλακι της και εμπαινε ο Πιπαλεκος και της ελεγε να το πεταξει απο το μπαλκονι....μιλαμε για τρελο χιουμορ. :S :S :S
Καλα εκανες τύπε
Της τα προτεινες και δεν δεχτηκε τελικα εννοεις?οι περισοτερες από αυτές που ειχαν συμμετοχη στο φορουμ ησαν. με μια αντιγονη ειχα μιλησει στο τηλ. αλλα ενω ζητουσε λεφτα δεν εκατσε τελικα.
Ας μην πουμε λεπτομερειες τύπε, μεινε στο "καλα εκανες"για πες τι <εχασα>
Επισης Μάντοκα, Νίμερτις, On the road...
Της τα προτεινες και δεν δεχτηκε τελικα εννοεις?
Δεν ειναι και τοσο παλια ρε τύπεΝοσταλγεις τυπε τις παλιες καλες εποχες που καλησπεριζες αμετρητα γυναικεια νικ νειμς;
με τον Jason-Aντιγονη Αλεκο :S :S :S
Ερασιτεχνιδα, θα το μετανιωσε τύπεόχι αυτή μου εγραφε ότι θελει δωρακι και τα σχετικα. εδωσε ευκολα τηλεφωνο κι ενώ ηταν να κανονίσουμε συναντηση, ποσο δεν ειχε πει μετα δεν σηκωνε το τηλ. οποτε την εγραψα, παιζει να εχω ακομα τα π.μ. που μου εστελνε στο αλεκος2
Λες σε καμια 10ρια χρονια να λεμε για αυτους κι αυτες που γραφαν στο site πριν 20 χρονια ? Πλακα θα εχει.
Εγω ειμαι μεταναστης και ο χρονος ειναι χρημα εδω. Αλλα καποια στιγμη θα το τελειωσω.
συγκλονιστικες αποκαλυψεις απο τον ΠιπΑλεκο σημερα :'(
πριν 20 χρονια επαιρνε τηλ μια πουτανα και δεν το σηκωσε και ακομη τον ταλανιζει :'( :S :S :S
και να χασω τις συγκινητικες ιστοριες σου τυπε :S :S :Sμαλακα δεν εχουμε ολοι τις αλλαξοκωλιες στο μυαλο μας όπως εσυ. γιατι δεν πας απλα να γαμηθεις με τα φιλαράκια σου και φυτρώνεις εκει που δεν σε σπερνουν ? :S :S
Tελικα συναντηθηκες με τον Λακη? σου ειχε γραψει αυτο
Ξερω και περιπτωσεις τύπε που καποιοι ελεγαν σε κοπελες "φοιτητης ειμαι, δεν μπορεις να κανεις κανενα σκοντο?"Τυπε θα του ζητησε να της κανει δωρο καμμια χεστρα απο το μαγαζι του στη Κορινθο και ο τσιφουταρας ειπε οχι και εμεινε με το καυλι στο χερι...
Ο Λακης απλα εκτονωνοταν εδω μεσα. Μεχρι εκει.Όχι, ο Λάκης στην πραγματικότητα δεν ήθελε να συναντηθεί με κανέναν.
Όποιος ήθελε βρισκόταν, είτε για κρασιά είτε για ξύλο.