Αλεκος_3
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
σκασαμε στα γελια ρε μαλακα...... :S :S :S
καλο θα είναι εσυ να σκας γενικα. γαμια για την <γκομενα/γυναικα> σου βρηκες ή ακομα ψάχνεις ? ο νασος αυνανιαδης δεν σου εκατσε τελικα ?
σκασαμε στα γελια ρε μαλακα...... :S :S :S
ρε ο περσυς δεν ηταν ο κυπριος;
εχω παθει αλτσχαιμερ;
αυτος κι ο τραβελος που τον ξεκωλιαζει τυπε....ποιοι ρε πουθενα :thubsdown: :S :S :S
απο τις παλιες ηταν γυναικες οντως...
φιλε θυμασαι το σοκοφρετακι?απο τις παλιες ηταν γυναικες οντως...
μονο η βιλμα παιζει να ταν
λουκριτια,εριναλ,μπουμπ κλπ δεν υπαρχει περιπτωση
γιατι δεν ανεβασαν μια φωτο? μια αποδειξη?
και εγω μπορει να βγω να πω ειμαι 2.1 μπασκετμπολιστας
χωρις εβιντενσ, δεν γινεται δουλεια
Όχι και Κύπριος τύπε.
Απλά είχε πάει στην Κύπρο για δουλειά.
καλο θα είναι εσυ να σκας γενικα. γαμια για την <γκομενα/γυναικα> σου βρηκες ή ακομα ψάχνεις ? ο νασος αυνανιαδης δεν σου εκατσε τελικα ?
μου κλασες τα αρχιδια αλλη μια φορα μωρη πουσταρδα... ......σκουπισε τα φλοκια απ τη μουρη σου τωρα κ κατεβα για πιατσα....καλο θα είναι εσυ να σκας γενικα. γαμια για την <γκομενα/γυναικα> σου βρηκες ή ακομα ψάχνεις ? ο νασος αυνανιαδης δεν σου εκατσε τελικα ?
καλα
παιζει να ειστε τερμα αμεα στο μυαλο να πιστευετε οτι τα νικ με θυληκο προφιλ ειναι οντως γυναικες και οχι αντρες για να σας δουλευουν
φιλε θυμασαι το σοκοφρετακι?
Και η ερι ηταν..και η μαριανα με τις βυζαρεσ...και η πωλινα η σανταλοβακη...
σου εκατσε ομως ο τζεισον κ σου ρθε μια χαρα...οι περισοτερος από αυτές που ειχαν συμμετοχη στο φορουμ ησαν. με μια αντιγονη ειχα μιλησει στο τηλ. αλλα ενω ζητουσε λεφτα δεν εκατσε τελικα.
οι περισοτερες από αυτές που ειχαν συμμετοχη στο φορουμ ησαν. με μια αντιγονη ειχα μιλησει στο τηλ. αλλα ενω ζητουσε λεφτα δεν εκατσε τελικα.
α ξεχασα...
η μαριαννα δεν ξερω τι σκοπο ειχε εδω μεσα
φυσικα οσοι της στελνανε για καφε ελεγε οχι παντα
θυμαμαι που της ειχε κανει αγρια τραμπουκα ο γκατζες.
ααααααααχαχαχαχαχα... Ναι και οταν ηταν να βγει αρχιμαλακας κλαιγοταν και ελεγε οτι δεν θα ξαναγραψει...ειχε αποχη για ολα...γελαγε δυνατα...δεν ξερω τι κομμα υποστηριζε...εγω που του ειχα πει που δουλευα μια φορα με κοροιδευε κ ελεγε οτι ηταν διευθηντης σε πολυεθνικη...τωρα αυτος ολη μερα στο φορουμ ηταν...ποτε προλαβαινε κ δουλευε δεν ξερω...εχω υποψιες οτι λακης33=περσονανονγρατα το ιδιο στυλ γραψιματος ειχαν σχεδον
μονο η βιλμα παιζει να ταν
λουκριτια,εριναλ,μπουμπ κλπ δεν υπαρχει περιπτωση
σου εκατσε ομως ο τζεισον κ σου ρθε μια χαρα...
εχει επιτυχια στα τραβελια ομως τυπε......αυτο πρεπει να του το αναγνωρισουμε...... :S :S :SΟυτε πουτανα δεν σου καθεται ρε Πιπαλεκο.... :S :S :S
Ναυαγιο τερμα η δεσποινις μαριαννα..θα ψοφησει με 30 γατες γυρω της..
μπορει να κανω λαθος...καμενες θα ταν κ αυτεςΤύπε:
λακης33 ≠ περσονανονγρατα
Και όντως ο Πέρσυ δούλευε σε πολυεθνική.
Όλες γυναίκες. Η Λουκρητία η πιο ωραία.