Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 226K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Επιτιμε η μουφα αε εχει επιτιμο μλκ δεν χρειαζεται αλλους
Γιατί μιλάς έτσι στο Γιώργο το ζερβούδη ρε μπαγάσα?
Ζηλεύεις μάλλον που παρακαλάει κλαίει και ικετεύει μία Ελλεηνίδα να γυρίσει πίσω σε αυτόν γιατί δεν έχει κανένα νόημα η ζωή του χωρίς εκείνη.
Αν κρίνω από την εμφάνιση του στέκα, σκέψου τι φακλανι θα ήταν και αυτή.
Καλη φάση

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Γιατί μιλάς έτσι στο Γιώργο το ζερβούδη ρε μπαγάσα?
Ζηλεύεις μάλλον που παρακαλάει κλαίει και ικετεύει μία Ελλεηνίδα να γυρίσει πίσω σε αυτόν γιατί δεν έχει κανένα νόημα η ζωή του χωρίς εκείνη.
Αν κρίνω από την εμφάνιση του στέκα, σκέψου τι φακλανι θα ήταν και αυτή.
Καλη φάση

Ναι ναι ειμαι ζηλιαρης

Ζηλευω αυτο που ειναι και δεν προκειται ποτε να γινω

Ισοβιος επιτιμος μλκς

:happy: :happy: :happy:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
να επαναλάβω τωρα παλι τις ενστασεις μου για τον διαγωνισμο.

α) δεν μπορει να μπαινουν τα ονόματα τοσους μηνες πριν, μπορει τελευταιο μηνα πχ να εμφανιζεται ενας σουπερ μαλακας που να αξιξει καλη θεση και να ειχε αποκλιστει στα προκριματικα πριν μηνες, νικνεημ και κλωνοι που εμφανίζονται πχ νοεμβριο, επισης δεν υπαρχουν καν στον διαγωνισμο!!! ΟΛΑ τα ονόματα πρεπει να παιζουν τον δεκεμβριο και να μην χανονται τα ταλεντα του φθινοπωρου.

β)όχι προκριματικα και νοκ αουτ. πχ μπορει να προκριθεί ψηλα με μικρη συμμετοχη επειδή ετυχε διπλα σε καποιον ασημαντο και να βγει ψηλα ενας αδιάφορος.

γ) δικαίωμα αλλαγης της ψηφου μεχρι 31 δεκεμβριου για να εχει σασπένς, τωρα καποιος που οι αγαπημενοι του υποψήφιοι  αποκλειστηκαν πριν καιρο δεν μπαινει να ψηφισει και εχουμε μικροτερη συμμετοχη στον τελικα από ότι στα προκριματικα.

… φετος πχ θα ψηφίζανε στο δεκεμβρη 500 αντι 140 και μπορει πρωτη να εβγαινε η πενταγιωτισσα με δευτερο τον ακαποεηρα. θα είχαμε το θεαματικο και πρωτοτυπο σε ανδροκρατουμενο σαητ να βγαινει μαλακας μια από τις λιγες γυναικες και θα εκανα στον ακαποεηρα την καζουρα που του αξιζει. μου στερήσατε την χαρα και τον ελεγα αργυρο μονο για ένα μηνα.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.509
Πόντοι
7.885
Πρέπει να βρεις καινούργιες ατάκες τζώνυ, εχεις γίνει κουραστικός με τις ίδιες μαλακίες.

Τύπε πιο κουραστικός και πιο μαλάκας από εσένα δύσκολα να βρεθεί εδώ μέσα. Σε κοντράρει μέχρι στιγμής ένας φιλλιπος3739 ο οποίος παίζει και να σ'έχει ξεπεράσει στην μαλακία.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.463
Πόντοι
566
να επαναλάβω τωρα παλι τις ενστασεις μου για τον διαγωνισμο.

α) δεν μπορει να μπαινουν τα ονόματα τοσους μηνες πριν, μπορει τελευταιο μηνα πχ να εμφανιζεται ενας σουπερ μαλακας που να αξιξει καλη θεση και να ειχε αποκλιστει στα προκριματικα πριν μηνες, νικνεημ και κλωνοι που εμφανίζονται πχ νοεμβριο, επισης δεν υπαρχουν καν στον διαγωνισμο!!! ΟΛΑ τα ονόματα πρεπει να παιζουν τον δεκεμβριο και να μην χανονται τα ταλεντα του φθινοπωρου.

β)όχι προκριματικα και νοκ αουτ. πχ μπορει να προκριθεί ψηλα με μικρη συμμετοχη επειδή ετυχε διπλα σε καποιον ασημαντο και να βγει ψηλα ενας αδιάφορος.

γ) δικαίωμα αλλαγης της ψηφου μεχρι 31 δεκεμβριου για να εχει σασπένς, τωρα καποιος που οι αγαπημενοι του υποψήφιοι  αποκλειστηκαν πριν καιρο δεν μπαινει να ψηφισει και εχουμε μικροτερη συμμετοχη στον τελικα από ότι στα προκριματικα.

… φετος πχ θα ψηφίζανε στο δεκεμβρη 500 αντι 140 και μπορει πρωτη να εβγαινε η πενταγιωτισσα με δευτερο τον ακαποεηρα. θα είχαμε το θεαματικο και πρωτοτυπο σε ανδροκρατουμενο σαητ να βγαινει μαλακας μια από τις λιγες γυναικες και θα εκανα στον ακαποεηρα την καζουρα που του αξιζει. μου στερήσατε την χαρα και τον ελεγα αργυρο μονο για ένα μηνα.

Κάθε πρόταση αξιολογείται, μπορεί ο καθένας να εκθέσει τις απόψεις του.

Πιθανόν να υπάρξουν αλλαγές στον επόμενο διαγωνισμό και στον τρόπο διεξαγωγής του.

Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά σε όλους!!!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Κάθε πρόταση αξιολογείται, μπορεί ο καθένας να εκθέσει τις απόψεις του.

Πιθανόν να υπάρξουν αλλαγές στον επόμενο διαγωνισμό και στον τρόπο διεξαγωγής του.

Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά σε όλους!!!

Επιτιμε θα εχει και συνεχεια η μλκ σου;;;

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
Τύπε πιο κουραστικός και πιο μαλάκας από εσένα δύσκολα να βρεθεί εδώ μέσα. Σε κοντράρει μέχρι στιγμής ένας φιλλιπος3739 ο οποίος παίζει και να σ'έχει ξεπεράσει στην μαλακία.

Τύπε κοτα..κη27 σάλτα και γαμήσου

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.068
Πόντοι
14.615
ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ

ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΣ & ΧΡΥΣΟΣ MR MALAKAS 2019: Peter Van Norden

ΑΡΓΥΡΟΣ MR MALAKAS 2019: whois

ΧΑΛΚΙΝΟΣ MR MALAKAS 2019: pussy wagon

:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:
Θέλουμε δηλώσεις των πρωταθλητών της μαλακίας.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.463
Πόντοι
566

kostakis27 έμαθα πως σε έχει αναλάβει ο ναύαρχος και σε   :fuck2: :fuck2: :fuck2:  στο αντλιοστάσιο 4 της φρεγάτας.

Καλή τύχη από μένα, ξέρω πως πονάς πολύ.....  

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.463
Πόντοι
566

Λακη εκτός από ΣΥΡΙΖΑος έγινες και πικεριστής;;;

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.463
Πόντοι
566
Εδώ εσύ το παίζεις οδοντίατρος ρε τραλαλάκη.

Μπορεί να είναι σαν τον Θεόδωρο Βασιλειάδη τύπε...

1kn16a.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=1196116;type=avatar[/img[/URL]]

Ετσι μικρομλκ με τον ερχομο του 2020 ηρθες στα ισια σου  :effemine:

Η κοκκινη φουστα γιλεκο πηγε καθαριστηριο για του χρονου;;;

:HappyBounce_4K8GSO: :HappyBounce_4K8GSO: :HappyBounce_4K8GSO:

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Σε αυτο το λινκ μπορειτε να βρειτε το πονημα του μεγιστου μυθομανους πυρφορου [glow=red,2,300]stekas72[/glow]
ποτε δεν εχει παντρευτει ο μπουλης,ολο ψευτιες λεει,γιατι ειναι χοντρος και βλακας.
τι γελοιος!εκλαιγε και το γραφει δημοσιως!

Για πρωτη φορα σας παρουσιαζω αυτο το σπανιο, ακυκλοφορητο διηγημα...4 σελιδων που γραφτηκε πανω στην απελπισια,μου, και μετα απο...1 μπουκαλι ουισκι και πολυ κλαμα...
8 μηνες μετα, ευχομαι να μη το ειχα γραψει ποτε... δεν αξιζε ο πονος μου για τον ανθρωπο αυτο που εβγαλε ολη την κακια του πανω μου...
Δε πειραζει ομως... επειδη τα γραπτα μενουν... αυτο εδω το μινι-αποσπασμα καρδιας ειναι το τελευταιο μου γραπτο....
Σπανιο, ετσι? Κατεβαστε το εδω:

βρειτε το στο φεισμπουκ,μιλαμε για Μεγα λουλη
[glow=red,2,300]stekas72= Γεώργιος Ζερβούδης,George Zervoudis[/glow]

Όταν έκλειναν τα ματάκια σου έσκιζε η ψυχή μου γιατί κοιμόσουν και μου έλειπε η παρουσία σου
και ο χρόνος μαζί σου. Τότε το μόνο που μπορούσα να κάνω είναι να σε χαζεύω με τις ώρες που
κοιμόσουν μέχρι να με πάρει και μένα ο ύπνος.
Μου λείπει η καληνύχτα σου και η καλημέρα σου. Όταν με φώναζες να σηκωθώ και εγώ δεν
ξυπνούσα. Το πόσο πολύ με φρόντιζες και εγώ απλά σου ανταπέδιδα ένα ψίχουλο από όσα έκανες
εσύ για μένα.
Μου λείπει το γέλιο σου. Το πόσο με νευρίαζες όταν φόραγες τα γυαλάκια σου γιατί έκρυβαν τα
μοναδικά ματάκια σου. Και εγώ δεν ήθελα να σε φιλήσω όταν τα φόραγες. Ήμουν τόσο ηλίθιος...
Μου λείπουν τα πάντα πάνω σου. Η κάθε μικρή λεπτομέρεια που έκανε τη ζωή μου μοναδική μαζί
σου. Θυμάμαι πόσο με τσάτιζε που κρέμαγες τα ρουχαλάκια σου στον δικό μου χώρο και εγώ τα
έβγαζα και τα κρέμαγα πιο δίπλα. Πόσο θα θελα να σουν εδώ τώρα και να τα κρέμαγες ξανά εκεί
ακριβώς που το έκανες...
Ήθελα να ξέρεις ότι προσπάθησα να δώσω τέλος στη ζωή μου. Πήρα κάποια χάπια και ήπια μαζί
λίγο ποτό. Δεν τα κατάφερα να φύγω. Όχι γιατί είμαι δειλός, αλλά γιατί σου χρωστάω κάτι. Σου
χρωστάω μια συγνώμη που πρέπει να σου την πω από κοντά. Σου χρωστάω μια αγκαλιά, ένα φιλί
και ένα ταξίδι. Αυτό το ταξίδι που ονειρέυτηκα να το κάνω μαζί σου.
Προσεύχομαι στον Θεό κάθε στιγμή. Να σε γυρίσει πίσω. Να με συγχωρήσεις. Να ακούσω την
φωνούλα σου. Να διαβάσω ένα μήνυμα σου και να μου δοθεί μια τελευταία ευκαιρία να σε δω,
ώστε να προσπαθήσω σκληρά να σε πείσω ότι μετάνιωσα και ότι σε χρειάζομαι όσο κανέναν άλλον
στη ζωή μου.
Χρειάζομαι την ζωή μου. Εσένα. Τον άγγελό μου. Τον σύντροφο μου. Τον άνθρωπο που θα φέρει
στον κόσμο το παιδί μου. Τον άνθρωπο που θα πεθάνει μαζί μου στα γεράματα μου. Που θα μου
κρατάει το χέρι μέχρι την τελευταία μας κατοικία μαζί.
Τον άνθρωπο που ερωτεύτηκα πριν ακόμα γεννηθώ και που θα ερωτευτώ και στην επόμενη ζωή
μου.
Είσαι τα πάντα για μένα. Είσαι εγώ. Είμαι εσύ.
Μου είχες ζητήσει κάποτε να γράψω για μας. Για το τι αισθάνομαι για σένα. Δίσταζα να το κάνω.
Δεν ήξερα αν θα μπορέσω να αποτυπώσω στο χαρτί όλα αυτά τα συναισθήματα μου για σένα,
αστέρι μου. Φοβόμουν...
Θα μπορούσα να γράψω ένα ολόκληρο βιβλίο για σένα. Για μας. Αλλά θα έχανε το νόημα του αν
στις 99 από τις 100 σελίδες του έγραφα το πόσο πολύ σε αγαπώ, σε λατρεύω, σε ποθω, σε έχω
ερωτευτεί και σε έχω απεγνωσμένα ανάγκη. Θα σε κούραζε.
Τώρα όμως ξέρεις πως νιώθω. Αυτές οι λέξεις ίσως να μη μπορούσα να σου τις πω ποτέ από κοντά.
Να μην τολμούσα. Γι’ αυτό τις έγραψα.
Ακόμα κι αν αποφάσισες ότι κάπου εδώ ήρθε το τέλος. Ακόμα κι αν δεν καταφέρω να σε πείσω να
επιστρέψεις, θα σου είμαι για πάντα ευγνώμων.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
:vomit:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.190
Πόντοι
1.686

:2funny:  :2funny: :2funny:

Δλδ  ο Stekas72 είναι ένας κοντός , χοντρός 120 κιλά,
καραφλός , που γράφει κλαψιάρικα διηγήματα ;

:2funny: :2funny: :2funny:

Ανύπαντρος ο Stekas72 , πιρφόρος και παραμυθατζής ;

:2funny: :2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
44K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom