Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 225K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.961
Πόντοι
6.256
Τελικά υπάρχουν κλώνοι??  :S :S :S

Δεν ηθελα να το πιστεψω τυπε μου αλλα πολυ φοβαμαι οτι υπαρχουν κλωνοι....και ειναι ολοι ηλιθιοι και αυτιστικοι σαν τους δημιουργους τους. :S :S :S

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.428
Πόντοι
5.506
Δεν ηθελα να το πιστεψω τυπε μου αλλα πολυ φοβαμαι οτι υπαρχουν κλωνοι....και ειναι ολοι ηλιθιοι και αυτιστικοι σαν τους δημιουργους τους. :S :S :S

Όχι τύπε, η ιστορία έχει δείξει οτι ο κλώνος επιστρέφει πάντα πιο αυτιστικός από το δημιουργό του.  :S :S :S :S

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Μόνο που online είναι 300 - 350 μέλη σχεδόν κάθε φορά...

Οι εποχές με τα 3.000+ (θυμάμαι και 6.000) online πέρασαν τύπε.

Τυπε,η ταπεινη μου γνωμη είναι ότι ο κοσμος αφησε το bou γιατι τα τελευταια χρονια διαβαζει ολο παπαρες. Παλιοτερα  μεσα στην πλακα διαβαζες και πραγματα και γνωμες της προκοπης,κατι που να αξιζει να ασχοληθεις .Εδώ και καποια χρονια
σε οποιοδήποτε νημα μπεις ,τα 8 στα 10 post είναι παπαρολογιες.Οταν σε οποιοδήποτε νημα τα πιο αξιολογα και εξυπνα πραγματα που θα διαβασεις είναι αυτά που λεν οι μπαχαλακιδες(!!!!) ,αυτό σημαινει ότι γεμισε ο τοπος μαλακες .Και αυτό διωχνει ολους τους υπολοιπους .

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Τυπε,η ταπεινη μου γνωμη είναι ότι ο κοσμος αφησε το bou γιατι τα τελευταια χρονια διαβαζει ολο παπαρες. Παλιοτερα  μεσα στην πλακα διαβαζες και πραγματα και γνωμες της προκοπης,κατι που να αξιζει να ασχοληθεις .Εδώ και καποια χρονια
σε οποιοδήποτε νημα μπεις ,τα 8 στα 10 post είναι παπαρολογιες.Οταν σε οποιοδήποτε νημα τα πιο αξιολογα και εξυπνα πραγματα που θα διαβασεις είναι αυτά που λεν οι μπαχαλακιδες(!!!!) ,αυτό σημαινει ότι γεμισε ο τοπος μαλακες .Και αυτό διωχνει ολους τους υπολοιπους .
πλακωσαν τυπε όλα τα δεξια τσιρακια εδώ μεσα και τα υπολοιπα μελοι βαρεθηκαν να διαβαζουν τις μαλακιες τους.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μόνο που online είναι 300 - 350 μέλη σχεδόν κάθε φορά...

Οι εποχές με τα 3.000+ (θυμάμαι και 6.000) online πέρασαν τύπε.
όταν μια ψηφοφορια χειραγωγείται στεκα λογικο είναι να μελη να αντιδρασουν με αποχη.
εγω στα λεγα μην χειραγωγεις εσυ το βιολι σου.
φετος είναι 100 ψηφοφοροι του χρονου ζητημα να ειναι 50.
σκοινι λουρι το ειχες η βανακια η βαν νορντεν
εμενα μια ζωη αουτσάιντερ με ειχες και είμαι ο μονος εδώ μεσα που εκανα ντέρμπι το παιχνιδι με τον νικητη του διαγωνισμου.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.961
Πόντοι
6.256

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.961
Πόντοι
6.256
όταν μια ψηφοφορια χειραγωγείται στεκα λογικο είναι να μελη να αντιδρασουν με αποχη.
εγω στα λεγα μην χειραγωγεις εσυ το βιολι σου.
φετος είναι 100 ψηφοφοροι του χρονου ζητημα να ειναι 50.
σκοινι λουρι το ειχες η βανακια η βαν νορντεν
εμενα μια ζωη αουτσάιντερ με ειχες και είμαι ο μονος εδώ μεσα που εκανα ντέρμπι το παιχνιδι με τον νικητη του διαγωνισμου.

Δεν γαμιεσαι μωρε και εσυ και η ψηψοφορια και ο Στεκας...τσουρεκια μας τα κανατε αργοσχολοι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και εδώ αναδεικνύεται στο τελος το λαθος να υπαρχουν προκτιματικα και γυροι.
ολοι πρεπει να παιζουν μεχρι 31 δεκεμβριου και να μπορει ενας σουπερ σουπερ μαλακας που εμφανσιτηκε 30 δεκεμβριου να παρει τον τιλτο ταλαυται στιγμη.

εχουμε πχ τον 3cents  και τον mitsos_35 που δεν μπορουν α συμμετεχουν ως φρέσκοι κλωνοι.
γιατι?

να ψηφιζουμε ολους και τους 150 μεχρι τελευται μερα και να μπορούμε να αλλαξουμε την ψηφο μας.

αν τεχνικα δεν πρεπει να χαθουν οι παλιοι ψηφοι, βαζοντας τα ονόματα της τελευταιας στιγμης, εστω να γινεται η ψηφοφορια μονο την τελευταια εβδομαδα ή τις τελευταίες εβδομαδες.

όχι που ψηφίζαμε 3 μηνες πριν και τον τελευταιο μηνα να σκανε μυτη πιο μεγαλοι μαλακες και να χανουν τα μεταλλια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.428
Πόντοι
5.506
και εδώ αναδεικνύεται στο τελος το λαθος να υπαρχουν προκτιματικα και γυροι.
ολοι πρεπει να παιζουν μεχρι 31 δεκεμβριου και να μπορει ενας σουπερ σουπερ μαλακας που εμφανσιτηκε 30 δεκεμβριου να παρει τον τιλτο ταλαυται στιγμη.

εχουμε πχ τον 3cents  και τον mitsos_35 που δεν μπορουν α συμμετεχουν ως φρέσκοι κλωνοι.
γιατι?

να ψηφιζουμε ολους και τους 150 μεχρι τελευται μερα και να μπορούμε να αλλαξουμε την ψηφο μας.

αν τεχνικα δεν πρεπει να χαθουν οι παλιοι ψηφοι, βαζοντας τα ονόματα της τελευταιας στιγμης, εστω να γινεται η ψηφοφορια μονο την τελευταια εβδομαδα ή τις τελευταίες εβδομαδες.

όχι που ψηφίζαμε 3 μηνες πριν και τον τελευταιο μηνα να σκανε μυτη πιο μεγαλοι μαλακες και να χανουν τα μεταλλια.

Τύπε, μην ανησυχείς, για του χρόνου θα σε έχουμε στα υπ όψιν.  :headbaning1:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
43K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom