Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.961
- Πόντοι
- 6.256
το 70 % των ψηφων ειναι κλωνοι του στεκα/αλεξ71 .
Εσυ παιδι μου ποιανου κλωνος εισαι;
το 70 % των ψηφων ειναι κλωνοι του στεκα/αλεξ71 .
Τελικά υπάρχουν κλώνοι?? :S :S :S
Δεν ηθελα να το πιστεψω τυπε μου αλλα πολυ φοβαμαι οτι υπαρχουν κλωνοι....και ειναι ολοι ηλιθιοι και αυτιστικοι σαν τους δημιουργους τους. :S :S :S
Δεν ηθελα να το πιστεψω τυπε μου αλλα πολυ φοβαμαι οτι υπαρχουν κλωνοι....και ειναι ολοι ηλιθιοι και αυτιστικοι σαν τους δημιουργους τους. :S :S :S
Ναυάγια τύπε μου.. :S :S :S
YUKIO MISHIMA θα λες και θα κλαις λαθροντελιβερακο μου!Εσυ παιδι μου ποιανου κλωνος εισαι;
υπαρχουν κλωνοι?Τελικά υπάρχουν κλώνοι?? :S :S :S
Μόνο που online είναι 300 - 350 μέλη σχεδόν κάθε φορά...
Οι εποχές με τα 3.000+ (θυμάμαι και 6.000) online πέρασαν τύπε.
πλακωσαν τυπε όλα τα δεξια τσιρακια εδώ μεσα και τα υπολοιπα μελοι βαρεθηκαν να διαβαζουν τις μαλακιες τους.Τυπε,η ταπεινη μου γνωμη είναι ότι ο κοσμος αφησε το bou γιατι τα τελευταια χρονια διαβαζει ολο παπαρες. Παλιοτερα μεσα στην πλακα διαβαζες και πραγματα και γνωμες της προκοπης,κατι που να αξιζει να ασχοληθεις .Εδώ και καποια χρονια
σε οποιοδήποτε νημα μπεις ,τα 8 στα 10 post είναι παπαρολογιες.Οταν σε οποιοδήποτε νημα τα πιο αξιολογα και εξυπνα πραγματα που θα διαβασεις είναι αυτά που λεν οι μπαχαλακιδες(!!!!) ,αυτό σημαινει ότι γεμισε ο τοπος μαλακες .Και αυτό διωχνει ολους τους υπολοιπους .
όταν μια ψηφοφορια χειραγωγείται στεκα λογικο είναι να μελη να αντιδρασουν με αποχη.Μόνο που online είναι 300 - 350 μέλη σχεδόν κάθε φορά...
Οι εποχές με τα 3.000+ (θυμάμαι και 6.000) online πέρασαν τύπε.
YUKIO MISHIMA θα λες και θα κλαις λαθροντελιβερακο μου!
ρε καρβουνα
:S :S :S
όταν μια ψηφοφορια χειραγωγείται στεκα λογικο είναι να μελη να αντιδρασουν με αποχη.
εγω στα λεγα μην χειραγωγεις εσυ το βιολι σου.
φετος είναι 100 ψηφοφοροι του χρονου ζητημα να ειναι 50.
σκοινι λουρι το ειχες η βανακια η βαν νορντεν
εμενα μια ζωη αουτσάιντερ με ειχες και είμαι ο μονος εδώ μεσα που εκανα ντέρμπι το παιχνιδι με τον νικητη του διαγωνισμου.
και εδώ αναδεικνύεται στο τελος το λαθος να υπαρχουν προκτιματικα και γυροι.
ολοι πρεπει να παιζουν μεχρι 31 δεκεμβριου και να μπορει ενας σουπερ σουπερ μαλακας που εμφανσιτηκε 30 δεκεμβριου να παρει τον τιλτο ταλαυται στιγμη.
εχουμε πχ τον 3cents και τον mitsos_35 που δεν μπορουν α συμμετεχουν ως φρέσκοι κλωνοι.
γιατι?
να ψηφιζουμε ολους και τους 150 μεχρι τελευται μερα και να μπορούμε να αλλαξουμε την ψηφο μας.
αν τεχνικα δεν πρεπει να χαθουν οι παλιοι ψηφοι, βαζοντας τα ονόματα της τελευταιας στιγμης, εστω να γινεται η ψηφοφορια μονο την τελευταια εβδομαδα ή τις τελευταίες εβδομαδες.
όχι που ψηφίζαμε 3 μηνες πριν και τον τελευταιο μηνα να σκανε μυτη πιο μεγαλοι μαλακες και να χανουν τα μεταλλια.