my 3 cents
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2019
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
γλειψε μωρη ...Στο στόμα σου μωρή ξετσίπωτη πισωγλέντισα.
γλειψε μωρη ...Στο στόμα σου μωρή ξετσίπωτη πισωγλέντισα.
γλειψε πρασινα σκατα.Εσύ γλείψε καμιά πάκικη ψωλή μωρή ξεβρακοκέφαλη μαϊμού μπας και σταματήσεις τις υστερίες.
γλειψε πρασινα σκατα.
Σιγά μην γλείψει κανείς τη βρωμερή σούφρα σου μωρή ξεπατωμένη μούμια.
γλειψε σκατα και ξαναγλειψε ..
Στο στόμα σου μωρή ξετσίπωτη πισωγλέντισα.
γλειψε μωρη ...
ο ρομαντισμος στα καλυτερα του :S :S :SΕσύ γλείψε καμιά πάκικη ψωλή μωρή ξεβρακοκέφαλη μαϊμού μπας και σταματήσεις τις υστερίες.
Για να φανταστείς τι μουνί της λάσπης είναι μου έστειλε πμ όπου έβριζε τη μάνα μου.
Υπάνθρωπος όπως όλα τα χρυσαύγουλα.
Για να φανταστείς τι μουνί της λάσπης είναι μου έστειλε πμ όπου έβριζε τη μάνα μου.
ηρθαμε στο νημα σου πριν (σαβραβαιβορ) κι ουτε ένα φονταν δεν μας τράταρες ανεκδιηγητε νηματοθετη της κακιας ωρας :S :S :SΣκληρο αντρακι ο Σουκερακος...γαμαει και δερνει.![]()
ηρθαμε στο νημα σου πριν (σαβραβαιβορ) κι ουτε ένα φονταν δεν μας τράταρες ανεκδιηγητε νηματοθετη της κακιας ωρας :S :S :S
δεν σε εχω αναγκη τυπε,θα δανειστω το πασγουορντ του συγκλωνου ντοντι που μπαινει μια φορα το μηνα και θα αντιμιλαω από εκει :S :S :SΠροσεχε πως μου μιλας κλωνε μου μην σε διαγραψω!!!Αντε σηκωθηκαν τα ποδια να χτυπησουν το κεφαλι!!! :S :S :S
δεν σε εχω αναγκη τυπε,θα δανειστω το πασγουορντ του συγκλωνου ντοντι που μπαινει μια φορα το μηνα και θα αντιμιλαω από εκει :S :S :S![]()
Κανετε αλλαξοκλωνιες συχνα τυπε; :S :S :S
Κανετε αλλαξοκλωνιες συχνα τυπε; :S :S :S
Tι θα κάνουμε αύριο με τα ''αδέρφια''?
του πασοκ είναι στεκοτσιρακαΌλοι αυτοί που λες είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ....
μωρη λουλου εσυ μπαναρες τον 3 cents?Για να φανταστείς τι μουνί της λάσπης είναι μου έστειλε πμ όπου έβριζε τη μάνα μου.
αστο πξουλα σε ξεβρακωσε ο 3 σεντς στη κυριολεξια.Εσύ γλείψε καμιά πάκικη ψωλή μωρή ξεβρακοκέφαλη μαϊμού μπας και σταματήσεις τις υστερίες.