Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Θα φέρει το καλύτερο στραπόν μαζί της τύπε. Θα κάνει τον πάτο της Κασσιανής σαν τιμόνι τριαξονικού.
μωρη πξουλα μη μιλας δεν σε παιρνει,εσυ πριν κανα μηνα περιμενες στα επειγοντα με το κωλαντερο κουλουρα στο χερι.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
να ψήφιζες μονοκούκι και συριζα θα σε κερναγα κάθε μερα σάντουιτς στη καντινα.
ΣΥΡΙΖΑ-ΚΑΣΙΑΝΗ-ΚΑΝΤΊΝΑ :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:  :heavymetalbig:

Ζούμε Ιστορικές στιγμές στον διαγωνισμό!  Όλα για όλα
Το άθλημα  :jerking: Μεγαλουργεί !
Όποιος και να περάσει πλέον γράφει χρυσές σελίδες στο επίπεδο που το έχουν φτάσει!
Αν ήταν 100 μέτρα στίβου θα το έκαναν σε 7 δευτερόλεπτα! Μη πω σε 1  με τη στολή του φλας :2funny:! :heavymetalbig:

_Paixtis_

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
1
Ωραίο θέμα αυτό, μου είχε διαφύγει  :2funny:

Δεν τα ξέρω όμως τα ταλέντα, τι να ψηφίσω?

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ωραίο θέμα αυτό, μου είχε διαφύγει  :2funny:

Δεν τα ξέρω όμως τα ταλέντα, τι να ψηφίσω?
Αν δεν το έχεις κάνει σου προτείνω van Norden!
Στη πορεία θα καλάβεις πως έπραξες σωστά!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αυριο ολοι στηριζουμε τον μαχητη και επαναστατη μοναχικο μπουρδελιαρη πιτερ βαν νορντεν :heavymetalbig:

Η λογοι να ψηφισετε πιτερ βαν νορντεν

1. Είναι γνωστος αγνωστος απο το παρελθον με πολλους κλωνους,υπαρχει εντονη φημη οτι ειναι ο duke nukem
2. Ειναι ημιναυαγιο και το παραδεχεται ( θα ηταν τερμα ναυαγιο εαν δεν ειχε εισοδηματα)
3. Γραφει αρλουμπες και ασυναρτησιες σε θρεντ σοβαρα
4. Ειναι ματακιας,κρυβεται σε θαμνους στο λοφο φιλοππαπου και σε διαφορα αλλα μερη οπου χαμουρευονται ζευγαρια  :2on1:
5. Απειλει οτι θα δειρει οποιον την πεσει σε 18-19 κοπελα λεγοντας οτι ειναι παιδοφιλος οποιος το προσπαθησει αυτο  :2funny:
6. Λεει οτι σε κρατανε 10-15 μερες εαν σε πιασουν αυτοφωρο  :rolleyes:
7. Γκρινιαζει για τα σενοντια και τα λεπτα διαθεσιμα στο δωματιο του λιοσιων 73 λες και ειναι ο μονος οικος ανοχης στην αθηνα
8. Πεφτει σε φασεις που κανονιζουν παρτουζες ελληνιδες με τουριστες και κοιταει μπας και του δωσουν σημασια και στο τελος μενει αγαμητος  :2funny:
9. Χαλασε πολλα λεφτα το καλοκαιρι σε κυκλαδες και τουρισμο ,λεει 1000-1500 εγω πιστευω περισσοτερα,και δεν γαμησε τιποτα  :2funny: :2funny: Ποιο καλα θα του βγαινε αν καθοταν αθηνα να περνε call girl
10. Οργανωσε αποτυχημενη κινητοποιηση ,σαν το αποτυχημενο πραξικοπημα στην τουρκια το 16,και πηγε να φαει το κεφαλι του με σχεδον μπαναρισμα,η κινητοποιηση ειχε αντικρισμα,τον φαγανε τα κυκλωματα,η νταβατζηδες,και τα συμφεροντα

Ειναι πολλα ακομα,τα επικα κατεβατα ποστ του φιλου μας,το αν θα το σηκωσει φετος απεναντι στον διαδοχο του πουσι βαγκον whois/pleasuregiver ειναι αλλο θεμα,αυτο το τοτεμ εχει το δικαωιμα συμμετοχης στον μεγαλο τελικο  :heavymetalbig:

στηριζουμε PETER VAN NORDEN  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

_Paixtis_

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
1
Πολύ ήσυχα είναι αυτά τα κομαντα.

Είναι στρεσαρισμενοι από την κρισιμοτητα του ματς ή έτυχε σήμερα?

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
271
Πόντοι
36
Το πρωτο πραγματικο ντερμπι μεχρι στιγμης....τουλαχιστον εδω εχει λιγο σασπενσ :S :S :S

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
να ψήφιζες μονοκούκι και συριζα θα σε κερναγα κάθε μερα σάντουιτς στη καντινα.

Ζαν Κλωντ για τελικο παιδια.
Εκτος απο αρχιμαλακας του σαιτ,αμετανοητος συριζοπουστας
ειναι δικαιο και πρεπει να γινει πραξη

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Το πρωτο πραγματικο ντερμπι μεχρι στιγμης....τουλαχιστον εδω εχει λιγο σασπενσ :S :S :S
αν συνεχισει μ αυτους τοτε ρυθμους θα βλέπεις το στεκα να μετραει τα δευτερόλεπτα να το ληξει ,ασε που θα τον εχει πιασει κρυος ιδρωτας και τρεμουλο για να περασει ο δικος του στο τελικο.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
αν συνεχισει μ αυτους τοτε ρυθμους θα βλέπεις το στεκα να μετραει τα δευτερόλεπτα να το ληξει ,ασε που θα τον εχει πιασει κρυος ιδρωτας και τρεμουλο για να περασει ο δικος του στο τελικο.

Καντινάκια, με ενδιαφέρει το θέαμα και το άψογο επίπεδο διοργάνωσης.

Τώρα σε επίπεδο μαλακίας, σαφώς υπολείπεσαι του Peter Van Norden, οπότε και τον ψήφισα.

Θεωρώ όμως πως έχεις μέλλον και που ξέρεις, ίσως κάποτε να πάρεις την κούπα!!!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Επιτιμε 34 και σημερα για να τελειωσει η παρωδια

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
τι θα γινει σε 34 μαστορα τζωνυ?

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
Για κάποιο λόγο ο Τζώνης σφίγγεται όσο τρέχει ο διαγωνισμός...  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ νομίζω πως χαλάρωσε λίγο, σώθηκε ο βανάκιας και γενικότερα η τριανδρία των Βανάκια - Τζώνυ - Λάκη δεν θα λάβει την κούπα, μάλλον το θεωρούν επιτυχία και το γιορτάζουν.... 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.281
Πόντοι
5.506
Εγώ νομίζω πως χαλάρωσε λίγο, σώθηκε ο βανάκιας και γενικότερα η τριανδρία των Βανάκια - Τζώνυ - Λάκη δεν θα λάβει την κούπα, μάλλον το θεωρούν επιτυχία και το γιορτάζουν.... 

Με τους ρυθμούς που πάνε και τα νέα δεδομένα βλέπω να οργανώνεις και "ΦΑΤΡΙΑ ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΕΣ" σύντομα, όπως και στο τένις που έχει μονό και διπλό, αυτή η τριάδα είναι φωτιά.  :headbaning1:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
46K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom