Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
για πλακα το ειχα γραψει και το πηρε σχοινι λουρι η λουγκρα ο λευτερακης

Ακου δυο πραγματα και πριν απαντησεις, σκεψου καλα τι θα πεις, μην αρχισεις να λες αναρχες μαλακιες.

1) Απο που εχεις βγαλει το συμπερασμα οτι εγω ειμαι τσιρακι του Λευτερη; Με γνωριζεις προσωπικα; Εχω γραψει ποτε κατι κακο για εσενα; Γνωριζομαστε και απο χτες; Μιλαμε στα πμ ειμαστε φιλοι;

2) Ενας αντρας που σεβεται τα αρχιδια του, δεν γραφει ποτε ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ το πως θα ηθελε να τον λενε σε περιπτωση που θα ηταν γυναικα εργαζομενη. Αν δεν μπορεις να καταλαβεις το γιατι, ειναι δικο σου προβλημα. Δεν μπορω να σου λυσω τα διαφορα προβληματα που εχεις εδω και χρονια, δεν ειναι ουτε ο ρολος μου αυτος ουτε και με απασχολει. Απλα, με κατι τετοια δεν ασχολουνται καν οι αντρες, ουτε καν για πλακα.

Δεν θα απαντησω σε τυχον μαλακιες που θα πεις απο το αμοκ που θα παθεις, προβλημα σου. Πιες και καμια λεμοναδιτσα και καλη συνεχεια. Ευχομαι να εχεις υγεια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.335
Πόντοι
5.506
το κομμα σου δεν συμμερίζεται αυτη την αποψη .

Προφανως βλακα δε μπορει ενα κομμα να συμμεριζεται ΟΛΕΣ τις αποψεις, ουτε να καλυπτει τους παντες. Φυσικα και χεστηκαμε για το πουστρακι που πηγε να κλεψει και φυσικα οι νεκροι της μαρφιν ειναι πολυ πιο σημαντικοι ως αθωα θυματα των αριστεροφασιστων αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν ξεχωριζουμε ΣΥΝΟΛΙΚΑ ποιο κομμα εχει σοβαρες και ουσιαστικες θεσεις.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Προφανως βλακα δε μπορει ενα κομμα να συμμεριζεται ΟΛΕΣ τις αποψεις, ουτε να καλυπτει τους παντες. Φυσικα και χεστηκαμε για το πουστρακι που πηγε να κλεψει και φυσικα οι νεκροι της μαρφιν ειναι πολυ πιο σημαντικοι ως αθωα θυματα των αριστεροφασιστων

αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν ξεχωριζουμε ΣΥΝΟΛΙΚΑ ποιο κομμα εχει σοβαρες και ουσιαστικες θεσεις.

Τα θυματα των δεξιοφασιστων των κενταυρων και ρεηντζερς και αυτα σημαντικα ειναι

Ποιο κομμα ειναι αυτο νικολιε απο την καισαριανη;
αν πεις η νουδου οντως εχει θεσεις
Για τα κομματοσκυλα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Προφανως βλακα δε μπορει ενα κομμα να συμμεριζεται ΟΛΕΣ τις αποψεις, ουτε να καλυπτει τους παντες. Φυσικα και χεστηκαμε για το πουστρακι που πηγε να κλεψει και φυσικα οι νεκροι της μαρφιν ειναι πολυ πιο σημαντικοι ως αθωα θυματα των αριστεροφασιστων αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν ξεχωριζουμε ΣΥΝΟΛΙΚΑ ποιο κομμα εχει σοβαρες και ουσιαστικες θεσεις.
τα θυματα της μαρφιν δεν είναι των αριστερων τυπε,αλλων είναι τωρα ποιων ψαξε βρες τους εγω δεν θα πω.παντως οι αριστεροι μαζι με τους κκε δεν κανουν τετοια πραγματα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.335
Πόντοι
5.506
τα θυματα της μαρφιν δεν είναι των αριστερων τυπε,αλλων είναι τωρα ποιων ψαξε βρες τους εγω δεν θα πω.παντως οι αριστεροι μαζι με τους κκε δεν κανουν τετοια πραγματα.

Καλά καλά, σκάσε τώρα.

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Οι αγώνες αυτής της φάσης είναι:

whois - px75

Peter Van Norden - Picker

Jhonny64 - jean-Claud

pussy wagon - pentagiotissa

Υποτιμάς τόσο πολύ το 2ο και 3ο ζευγάρι αλεξ;
δηλαδή το παραπάνω ζευγάρι στην ψηφοφορία δεν είναι ο τελικός;

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.573
Πόντοι
566
Ψηφίζουμε μαζικά για τον μαλάκα που πρέπει να περάσει στα ημιτελικά!!!

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.680
Πόντοι
1.406
Ψηφίζουμε μαζικά για τον μαλάκα που πρέπει να περάσει στα ημιτελικά!!!

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
Τυπε δεν το σφυρας το ματσακι αυτο καλυτερα,τον εχει σκισει σαν σαρδελα τον πιξι ο χουις

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
46K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom