Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Χρωστουμενο ηταν... Καπου με κακολογισες, οποτε μη ζητας και ρεστα...
Ανακαλεσε και ζητα συγνωμη και θα ανακαλεσω και εγω...
θα σου πω ηρεμα και ωραια να μου ζητησεις ψιλοαμεσα συγγνωμη
και στο εξης να αναφερεσαι σε εμενα ως το μυθικο πουλι
διαφορετικα θα ανοιξουν οι πυλες της κολασεως

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
εισαι και κλωνογαμημενος εισαι και λακογαμημενος.

Απο ποιον μωρη πουστροκλωνα; Απο σενα μωρη ευνουχισμενη;
Στα αρχιδια μου μου σε εχω γραμμενη, και σενα και τους κλωνους σου...
Γραψε οτι θες... Δεν εχω ορεξη σημερα για αλλους πληκτρολογιοκαυγαδες, ειδικα αν εχω υποψιες οτι απεναντι μου υπαρχει ενας ευνουχος...

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
θα σου πω ηρεμα και ωραια να μου ζητησεις ψιλοαμεσα συγγνωμη
και στο εξης να αναφερεσαι σε εμενα ως το μυθικο πουλι
διαφορετικα θα ανοιξουν οι πυλες της κολασεως
Πρωτα θα ζητησεις εσυ, και μετα εγω θα σε αποθεωσω... Στο υποσχομαι...

prokos 00

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2019
Like
1
Πόντοι
1
Απο ποιον μωρη πουστροκλωνα; Απο σενα μωρη ευνουχισμενη;
Στα αρχιδια μου μου σε εχω γραμμενη, και σενα και τους κλωνους σου...
Γραψε οτι θες... Δεν εχω ορεξη σημερα για αλλους πληκτρολογιοκαυγαδες, ειδικα αν εχω υποψιες οτι απεναντι μου υπαρχει ενας ευνουχος...
βγαλε το σκασμο εσχατογερε  προστατη των  βαρβαρων  βιαστων  της  κρητης  :thubsdown:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Όσοι τα βάζουν με τον Lefteris38  δεν ξέρουν σαν νέοπες πως έχουν να κάνουν με μια απο τις πιο παλίες καραβάνες εδώ μέσα!
Όταν έγραφε πριν 10-12 χρόνια εδώ μέσα, κάποιοι ήταν ακόμα στο ΑΥΓΟ τους!
ΜΕ ΤΟΝ Lefteris38 ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ!!!!!!!!!!

*Ο τελευταίος που πήγε να τα βάλει μαζί του έγινε ρεντίκολο και πήρε πρόκριση σε όμιλο φωτιά που ούτε στον ύπνο του δεν θα την έβλεπε!

*Παλιότερα είχε σοδομίσει ιερά ονόματα του site ...για να μαθαίνουν οι καινούργιοι!!

*Λευτέρη πιστέυω πως το πτηνό μας είναι απο αυτό που κάνει ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Χου μωρη πουτανοκλωσσα....

Ουτε ενα κλωνο δεν νογας να φτιαξεις... Ουστ
λευτερακη ανοιξες πολλα μετωπα ταυτόχρονα και τωρα θα φας το σκατο με τη χουφτα.
το καλυτερο για να σωθεις είναι να ζητήσεις συγγνωμη εδώ δημοσια από το πουλι τον φυλοβιο από μενα τον προκο και με οποιον τα εχεις βαλει αλλιως θα γινεις βοθρος.

prokos 00

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2019
Like
1
Πόντοι
1
λευτερακη ανοιξες πολλα μετωπα ταυτόχρονα και τωρα θα φας το σκατο με τη χουφτα.
το καλυτερο για να σωθεις είναι να ζητήσεις συγγνωμη εδώ δημοσια από το πουλι τον φυλοβιο από μενα τον προκο και με οποιον τα εχεις βαλει αλλιως θα γινεις βοθρος.
:rockon: :rockon: :rockon:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Όσοι τα βάζουν με τον Lefteris38  δεν ξέρουν σαν νέοπες πως έχουν να κάνουν με μια απο τις πιο παλίες καραβάνες εδώ μέσα!

*Ο τελευταίος που πήγε να τα βάλει μαζί του έγινε ρεντίκολο και πήρε πρόκληση σε όμιλο φωτιά που ούτε στον ύπνο του δεν θα την έβλεπε!

*Παλιότερα είχε σοδομίσει ιερά ονόματα του site για να μαθαίνουν οι καινούργιοι!!

*Λευτέρη πιστέυω πως το πτηνό μας είναι απο αυτό που κάνει ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
ρε αιγαιε ποιος η λευτεριτσα εχω εδώ και ένα μηνα που την εχω ξεμπροστιασει στο σαιτ,γι αυτό και με εχει τοσο μενος εδώ μεσα.
ανακεφαλαιωση.

ο λευτερακης είναι ενας 50αρης κατά τα γραφομενα του και όχι 80 κατι τωρα το 38 που κολλαει αυτος να μας πει.
ο λευτερης είναι ένα ηδονοβλεψίας λαικιστι ματακιας γουσταρει να παρακολουθεί την ιδιωτικη ζωη των αλλων ποσο μαλλον σε φασεις ερωτικες.
στο θεμα γυμνες φωτογραφιες από γυναικες ηταν το στοιχειο του μπορουσε να βλεπει μεσω του σαιτ την ιδιωτικοτητα των αλλων.
εν συνεχεια εχει και άλλο βιτσιο γουσταρει να βλεπει πουτσες και να τις συγκρινει,το κανει ειτε εχει κομπλεξ ειτε εχει βιτσιο.
επισης εχει μεγαλη ιδεα για τον εαυτο του και εφτιαξε μια καμουφλαρισμενη εικονα του στο σαιτ για να μπορεσει να αισθάνεται καλα μιας και στην πραγματικοτητα δεν είναι.
μας το επαιζε ζαμπλουτος ενώ στην ουσια δεν ειχε ουτε για διατροφή του διαζυγίου του,μας το επαιζε γκομενος ενώ στην ουσια μια χοντρη καταφερε και πηδηξε 140κιλων,μας το επαιζε πηδηκουλας και μια 23χρονη σαφως  call girl με σιαλις την ψευτοπηδηξε,μας το παιζει ξερολας ενώ στην ουσια ποτε δεν ερχεται σε πολιτικη αντιπαραθεση και αν ερθει θα βρισει όταν δεν μπορει να φερει αλλα επιχειρηματα.
εχω και αλλα ραμματα για τη γουνα του αλλα δεν είναι η καταλληλη στιγμη να τα πω.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
βγαλε το σκασμο εσχατογερε  προστατη των  βαρβαρων  βιαστων  της  κρητης  :thubsdown:
ο λευτερακης είναι ενας 50αρης κατά τα γραφομενα του και όχι 80 κατι τωρα το 38 που κολλαει αυτος να μας πει.
ο λευτερης είναι ένα ηδονοβλεψίας λαικιστι ματακιας γουσταρει να παρακολουθεί την ιδιωτικη ζωη των αλλων ποσο μαλλον σε φασεις ερωτικες.
στο θεμα γυμνες φωτογραφιες από γυναικες ηταν το στοιχειο του μπορουσε να βλεπει μεσω του σαιτ την ιδιωτικοτητα των αλλων.
εν συνεχεια εχει και άλλο βιτσιο γουσταρει να βλεπει πουτσες και να τις συγκρινει,το κανει ειτε εχει κομπλεξ ειτε εχει βιτσιο.
επισης εχει μεγαλη ιδεα για τον εαυτο του και εφτιαξε μια καμουφλαρισμενη εικονα του στο σαιτ για να μπορεσει να αισθάνεται καλα μιας και στην πραγματικοτητα δεν είναι.
μας το επαιζε ζαμπλουτος ενώ στην ουσια δεν ειχε ουτε για διατροφή του διαζυγίου του,μας το επαιζε γκομενος ενώ στην ουσια μια χοντρη καταφερε και πηδηξε 140κιλων,μας το επαιζε πηδηκουλας και μια 23χρονη σαφως  call girl με σιαλις την ψευτοπηδηξε,μας το παιζει ξερολας ενώ στην ουσια ποτε δεν ερχεται σε πολιτικη αντιπαραθεση και αν ερθει θα βρισει όταν δεν μπορει να φερει αλλα επιχειρηματα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
μολις πλακωσαμε 3 οι οποιοι θα τον σκατωναμε τον λευτερη βγηκε κακην κακως από το νημα για να γλιτωσει το σκατο,ειναι λουγκρα και στοκος.ετσι κανουν οι αντρες λευτερακη στα δυσκολα την κοπανάνε?τρομαρα σου με τι παιδαριον και εγω ασχολουμαι...

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
μολις πλακωσαμε 3 οι οποιοι θα τον σκατωναμε τον λευτερη βγηκε κακην κακως από το νημα για να γλιτωσει το σκατο,ειναι λουγκρα και στοκος.ετσι κανουν οι αντρες λευτερακη στα δυσκολα την κοπανάνε?τρομαρα σου με τι παιδαριον και εγω ασχολουμαι...

Δεν απαντησες όμως στο χθεσινο μου μνμ που αποδεικνυω 1,2,3,4 οτι εισαι πουστης.
Δωσε απαντήσεις αν νομιζεις οτι σε συκοφαντησα.
Απαντήσεις συγκεκριμενες.. 1,2,3,4...

Αν σου διεφυγε ειναι www.bourdela.com/forum/index.php?topic=287004.msg9126338#msg9126338] Ε Δ Ω [/url]

Επισης αν θελεις απαντας...
Εγω οτι εχω γραψει δεν τα αναιρω, καμαρώνω για αυτα και μάλιστα τα κουβεντιαζω με τους κολλητους μου.
Εσυ πράττεις το ιδιο; Δηλαδη λες στους κολλητους σου οτι πήγες σε μια αφεντρα και σε εδεσε, και μετα εφαρμοσε πάνω σου σκληρη βια; ( χρησιμοποιω τον ορο που χρησιμοποιησες και συ. Φυσικα σκληρη βια δεν ειναι χαστουκακια στα κωλομερια... Εσυ ξέρεις τι ειναι) Απαντησε λοιπον... Ναι ή οχι;

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
ρε αιγαιε ποιος η λευτεριτσα εχω εδώ και ένα μηνα που την εχω ξεμπροστιασει στο σαιτ,γι αυτό και με εχει τοσο μενος εδώ μεσα.
ανακεφαλαιωση.

μας το επαιζε ζαμπλουτος ενώ στην ουσια δεν ειχε ουτε για διατροφή του διαζυγίου του,μας το επαιζε γκομενος ενώ στην ουσια μια χοντρη καταφερε και πηδηξε 140κιλων,μας το επαιζε πηδηκουλας και μια 23χρονη σαφως  call girl με σιαλις την ψευτοπηδηξε,μας το παιζει ξερολας ενώ στην ουσια ποτε δεν ερχεται σε πολιτικη αντιπαραθεση και αν ερθει θα βρισει όταν δεν μπορει να φερει αλλα επιχειρηματα.
εχω και αλλα ραμματα για τη γουνα του αλλα δεν είναι η καταλληλη στιγμη να τα πω.
Τυπε πρεπει ναχεις καψει φλατζα...δεν εξηγηται αλλιως...
Τα στραπον και το ξυλο σε εχουνε κανει να λαλησεις...
κασιαννη μου εσυ ταχεις γραψει αυτα οχι εγω...
Για πες μας τι απογινε τελικα με την Ηλεκτρα Γαλανου που εναγωνιως εψαχνες πληροφοριες;
Πες μας τι σου εκανε κλικ στο γνωστο Φ104, την χαρα του καθε κωλογαμημενου... Εσυ μαλακα μου το αποθεωνες το Φ104 οχι εγω, και εσυ περιμενες να περασεις σε δελο ενω ακουγες τον αλλο να τον ξεκωλιαζει με το στραπον η τανα/αφεντρα

Συνημμένα

• Κασιαννη - Ηλεκτρα Γαλανου.jpg
    Κασιαννη - Ηλεκτρα Γαλανου.jpg
    752,4 KB · Εμφανίσεις: 55
  • Madam Jean Claud - εν αναμονη.jpg
    Madam Jean Claud - εν αναμονη.jpg
    445,3 KB · Εμφανίσεις: 44

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96

Τι εγινε μωρη κασιαννη;  Εεεεε; Πως εγινε αυτο;
Εσυ γερο 80 χρονων με ανεβαζες, γερο 80 χρονων με κατεβαζες...
Α ρε διπολικια υποτακτικια...
Εχεις λαλησει απο το ξυλο και τα στραπον....
Περιμενω ακομα να μου πεις αν αυτα που κανεις τα κουβεντιαζεις με τους κολλητους σου, και αν νοιωθεις υπερηφανος για αυτα.

prokos 00

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2019
Like
1
Πόντοι
1
Τυπε πρεπει ναχεις καψει φλατζα...δεν εξηγηται αλλιως...
Τα στραπον και το ξυλο σε εχουνε κανει να λαλησεις...
κασιαννη μου εσυ ταχεις γραψει αυτα οχι εγω...
Για πες μας τι απογινε τελικα με την Ηλεκτρα Γαλανου που εναγωνιως εψαχνες πληροφοριες;
Πες μας τι σου εκανε κλικ στο γνωστο Φ104, την χαρα του καθε κωλογαμημενου... Εσυ μαλακα μου το αποθεωνες το Φ104 οχι εγω, και εσυ περιμενες να περασεις σε δελο ενω ακουγες τον αλλο να τον ξεκωλιαζει με το στραπον η τανα/αφεντρα

λευτερακη  τι εγινε ;;;
πηγες τσιγαρα στο κελι  του φιλου σου του βιαστη της αμερικανας ;

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
λευτερακη  τι εγινε ;;;
πηγες τσιγαρα στο κελι  του φιλου σου του βιαστη της αμερικανας ;

Κασιαννη σε λενε εσενα και απαντας; Εεεε;
Εχεις μπερδεψει του κλωνους πουσταρελι...
Χ σου βαζω και σενα.. Σιγα μη πλακωθω με ενα κλωνο...

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Όσοι τα βάζουν με τον Lefteris38  δεν ξέρουν σαν νέοπες πως έχουν να κάνουν με μια απο τις πιο παλίες καραβάνες εδώ μέσα!

*Ο τελευταίος που πήγε να τα βάλει μαζί του έγινε ρεντίκολο και πήρε πρόκριση σε όμιλο φωτιά που ούτε στον ύπνο του δεν θα την έβλεπε!

*Παλιότερα είχε σοδομίσει ιερά ονόματα του site ...για να μαθαίνουν οι καινούργιοι!!

*Λευτέρη πιστέυω πως το πτηνό μας είναι απο αυτό που κάνει ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Ευχαριστω για τις φιλοφρονησεις τυπε, αλλα μη το ξανακανεις. Για το καλο σου.
Θα κατηγορηθεις για τσιρακι μου, και γιατι οχι για κλωνος μου.
Το οτι ισως για πρωτη φορα μιλαμε τετ α τετ, μπορει και να μη παιζει καμια σημασια.

* Τι μου θυμησες τωρα; Παλια μου ατακα που ρωτουσα τους φιδεμπορες πως λενε τα πουλια που κανουν ακροβατικα στον αερα.
Παντως δεν εχω τετοιες ενδειξεις οτι το συγκεκριμενο πουλι κανει ακροβατικα στον αερα.. Να λεμε την αληθεια.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
46K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom