Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
τυπε νομιζω μπορουσες να μπεις στην 8αδα...του χρονου κανε καλυτερη προετοιμασια... :hi:
στην 8 επρεπε να είναι πουλι μπαροκ λευτερης πξουλα τραμουντανα whois picker 5αγιωτισσα

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
ρε λευτερακη βλέπεις ότι επιβεβαιωνεις αυτά που λεω ότι η φαντασια σου στο τελος θα γινει ψευδαισθηση.
μην πεις ότι δε4ν εισαι φαντασιόπληκτος?
εγω λευτερακη σου αρεσει να με λες πουστη λεγε με εγω δεν εχω την μυγα να μυγιαζομε,οταν εσυ χθες εγραφες φαντασιες περι αφεντρων εγω πηδαγα ένα 19χρονο πιπινι.
το ότι εφαρμόζεις τη μεθοδο του πουλιου εχοντας την στηριξη των τσιρακιών σου δεν λεει κατι.τα τσιρακια σου εννοω πξουλα βλαροκ σαββιδη ποντιο και τον αλλον σεβαλιερ πως λεγεται.

αχα... Δεν τοξερα οτι εχω και τσιρακια.. Σε λιγο θα μας βγαλεις και συγγενεις.
Εγω σου εκανα μια προταση και εσυ δεν απαντησες...
Εισα τοσο ζαβο μαλακα μου που ακομα και τσαμπα θα σε εδενα και θα σε εκανα τοπι στο ξυλο...
Αμφισβητεις και το ξυλο τωρα; Τι αλλο μπορει να ειναι η σκληρη βια που παραδεχεσαι οτι υφιστασαι; Τοπι στο ξυλο σε κανουνε και μπουνοκλωτσιδια παντου...
Μαλακα μου εσυ τα γραφεις, οχι εγω....
Διαβασε τωρα παρακατω γιατι εχουμε νεα επεισοδια σημερα, ετσι να μη λες οτι επαναλαμβανομαι..
Με το πρωτο σου μηνυμα στο μπου, εκδηλωνεσαι για τον σκοπο που μπηκες στο μπου. Συγκεκριμενα πραγματα δηλαδη. ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΑΦΕΝΤΡΕΣ
(Παρεπιπτοντως μη ψαξεις να βρεις το πρωτο μου μηνυμα... Δεν υπαρχει... Αυτο εδω το σαιτ ειναι συνεχεια του παλιου μπου)
Εγω σου εκανα μια προταση για να σε διευκολυνω, και εσυ με λες φαντασιοπληκτο...
Εγω ειμαι φαντασιοπληκτος; Δες και ακολουθει στο καπακι και ολοφρεσκο μνμ σχετικα με το αν εισαι πουστης.

Συνημμένα

• lantziera2.jpg
    lantziera2.jpg
    460,7 KB · Εμφανίσεις: 64

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
τυπε νομιζω μπορουσες να μπεις στην 8αδα...του χρονου κανε καλυτερη προετοιμασια... :hi:
Εγω θυμιζω οτι εχω μια συμμετοχη σε τελικο το 2014 οπου με συνετριψε ο τραμουντανας

prokos 00

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2019
Like
1
Πόντοι
1
Δεν τα πήγες και άσχημα όμως...

ΟΜΙΛΟΣ C' ΨΗΦΟΙ
Jhonny64 65
pentagiotissa 62
το πουλί 61
Souker 49
dimitrakis29 34
Kman2 32
Hristidis 7 21
dmtrsxxx 15
SYNOLO 339

MELH 134
AVERAGE 2,53

επεσες  πολυ εξω  ρε γιωργο ...

μιλαμε  σου αποδομισε  τον ομιλο  ο μεγαλος  ΣΟΥΚΕΡ ..
σε  μια μερα εγινε η ανατροπη να ξερεις .................

τελεια τελεια..

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ποια θα επρεπε να ειναι η τελικη καταταξη της 8αδας βασει αντικειμενικων κριτηριων μαλακιας:

1) βανακιας (η whois)
2) whois (η  βανακιας)
3) ακαποειρα
4) πικερ
5) ζαν κλωντ κασσιανη νταμ
6) τσονυ
7) σουκερ
8) βαλκανιος φουκαρας

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
λευτερακη για πες τις εμπειριες σου με την παρτουζα που εκανες ξεχωριστα με ιαπωνα και κινεζο?

Πες μου ημερομηνια που το ποσταρα και θα σου πω και λεπτομεριες, αφου το παραθεσω φωτογραφια, ακριβως οπως το ποσταρα. Δεν θα καθομαι εγω να ψαχνω μηνυματα μου για σενα κουτεντε.
Τι ακριβως θελεις να ακουσεις παραπανω απο οτι εγραψα πες μου και θα σου πω.
Αν και μπορω να σου πω και περιπληπτικα...
Οπως το γραφω..Με ενα φιλο Ιαπωνα πηραμε παρτουζα μια Γκομενα στην Ιαπωνια.
Ο ενας την πηδουσε και στον αλλο επαιρνε πιπα. Αυτα... Θελεις κι αλλα;
Το ιδιο εγινε και στην Κινα, με ενα αλλο φιλο Κινεζο...
Πηραμε μια μπαργουμαν απο ενα κλαμπ, και ο ενας την πηδουσε απο το μουνι (Κωλο δεν εδινε) και στον αλλο επαιρνε πιπα. Θελεις να ακουσεις τιποτα αλλο;
Τονιζεις το "ξεχωριστα" αν καταλαβα καλα; Δηλαδη τι επρεπε να κανω και δεν εκανα;
Να φωναξω ναρθει στην Ιαπωνια ο Κινεζος με την Κινεζα, για ναμαστε ολοι μαζι κι οι 5 ή να φερω τον Ιαπωνα με την Ιαπωνιδα στη Κινα;  :jerking:

Σε κατηγορω  λες για πουστη... Εγω δεν χρησιμοποιησα αυτη την λεξη, αλλα εσυ.
Επεται συνεχεια στο επομενο μνμ επ αυτου....

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606

Η γαλάζια ομάδα, έχει τεράστια ονόματα. Δύακολο να φύγει κανείς μπροστά.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Πες μου ημερομηνια που το ποσταρα και θα σου πω και λεπτομεριες, αφου το παραθεσω φωτογραφια, ακριβως οπως το ποσταρα. Δεν θα καθομαι εγω να ψαχνω μηνυματα μου για σενα κουτεντε.
Τι ακριβως θελεις να ακουσεις παραπανω απο οτι εγραψα πες μου και θα σου πω.
Αν και μπορω να σου πω και περιπληπτικα...
Οπως το γραφω..Με ενα φιλο Ιαπωνα πηραμε παρτουζα μια Γκομενα στην Ιαπωνια.
Ο ενας την πηδουσε και στον αλλο επαιρνε πιπα. Αυτα... Θελεις κι αλλα;
Το ιδιο εγινε και στην Κινα, με ενα αλλο φιλο Κινεζο...
Πηραμε μια μπαργουμαν απο ενα κλαμπ, και ο ενας την πηδουσε απο το μουνι (Κωλο δεν εδινε) και στο αλλο επαιρνε πιπα. Θελεις να ακουσεις τιποτα αλλο;
Τονιζεις το "ξεχωριστα" αν καταλαβα καλα; Δηλαδη τι επρεπε να κανω και δεν εκανα;
Να φωναξω ναρθει στην Ιαπωνια ο Κινεζος με την Κινεζα, για ναμαστε ολοι μαζι κι 5 ή να φερω τον Ιαπωνα με την Ιαπωνιδα στη Κινα;  :jerking:

Σε κατηγορω  λες για πουστη... Εγω δεν χρησιμοποιησα αυτη την λεξη, αλλα εσυ.
Επεται συνεχεια στο επομενο μνμ επ αυτου....
τα ωραιοποιείς λευτερακη μακαρι να ηταν ετσι τα πραγματα όπως τα λες αλλιως θα απογοητευτω από σενα.
λεγε λευτερακη ότι θες τι άλλο βρηκες από τα μυνηματα μου για να το παραποιήσεις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Δεν φταιει κανενας αλλος ρε τύπε

Εγω φταιω που απετρεπα κοσμο να σε ψηφιζει

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Εσυ μην μιλας καθολου, φετος περασες στο ντουκου τελειως
και μονο για το παλιο του ποστ που εβαλε καποιος που κανονιζε λακοκατασταση με λακοραντεβου θανατου με λακοτζιπ σε λακοπλατεια χωρις οπλα, λακοδαχτυλιδια και λακοσιδηρογροθιες, θα μπορουσε να μπει αερα τετραδα

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
και μονο για το παλιο του ποστ που εβαλε καποιος που κανονιζε λακοκατασταση με λακοραντεβου θανατου με λακοτζιπ σε λακοπλατεια χωρις οπλα, λακοδαχτυλιδια και λακοσιδηρογροθιες, θα μπορουσε να μπει αερα τετραδα

Αυτά που λες, είναι πριν 8 χρόνια.
Εσύ πέρσι , έγραφες για μουσυολμάνα γκόμενα λαθρομετανάστρια, που χτύπησες σε χοτ σποτ.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
46K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom