raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.465
- Πόντοι
- 5.006
Πολυ καλοι αλλά επιπεδου Europa league τύπε
τυπε νομιζω μπορουσες να μπεις στην 8αδα...του χρονου κανε καλυτερη προετοιμασια...

στην 8 επρεπε να είναι πουλι μπαροκ λευτερης πξουλα τραμουντανα whois picker 5αγιωτισσατυπε νομιζω μπορουσες να μπεις στην 8αδα...του χρονου κανε καλυτερη προετοιμασια...![]()
ρε λευτερακη βλέπεις ότι επιβεβαιωνεις αυτά που λεω ότι η φαντασια σου στο τελος θα γινει ψευδαισθηση.
μην πεις ότι δε4ν εισαι φαντασιόπληκτος?
εγω λευτερακη σου αρεσει να με λες πουστη λεγε με εγω δεν εχω την μυγα να μυγιαζομε,οταν εσυ χθες εγραφες φαντασιες περι αφεντρων εγω πηδαγα ένα 19χρονο πιπινι.
το ότι εφαρμόζεις τη μεθοδο του πουλιου εχοντας την στηριξη των τσιρακιών σου δεν λεει κατι.τα τσιρακια σου εννοω πξουλα βλαροκ σαββιδη ποντιο και τον αλλον σεβαλιερ πως λεγεται.
στην 8 επρεπε να είναι πουλι μπαροκ λευτερης πξουλα τραμουντανα whois picker 5αγιωτισσα
Εγω θυμιζω οτι εχω μια συμμετοχη σε τελικο το 2014 οπου με συνετριψε ο τραμουνταναςτυπε νομιζω μπορουσες να μπεις στην 8αδα...του χρονου κανε καλυτερη προετοιμασια...![]()
Ο ιδιος το ειπε
"Αν ημουν πουτανα θα ηθελα να με λενε Κασσιανη"
(και το εγραψε και ανορθογραφα "Κασιαννη")
εσυ φετος πηγες ψηλα..το νου σου για του χρονου :Sτυπε νομιζω μπορουσες να μπεις στην 8αδα...του χρονου κανε καλυτερη προετοιμασια...![]()
Το μιουτ σε γλυτωσε σουκερακο
Αλλιως πηγαινες τρένο
Ετσι ψιλο-γλυτωσε και ο ακαποειρα
Δεν τα πήγες και άσχημα όμως...
ΟΜΙΛΟΣ C' ΨΗΦΟΙ
Jhonny64 65
pentagiotissa 62
το πουλί 61
Souker 49
dimitrakis29 34
Kman2 32
Hristidis 7 21
dmtrsxxx 15
SYNOLO 339
MELH 134
AVERAGE 2,53
στην 8 επρεπε να είναι πουλι μπαροκ λευτερης πξουλα τραμουντανα alex71 5αγιωτισσα τραβελοnik1410
Το ενα σου νεφρο θα εδινες για να εισαι ο Alex71 σουκερακοπολυ σωστος
με μια μικρη διορθωση
λευτερακη για πες τις εμπειριες σου με την παρτουζα που εκανες ξεχωριστα με ιαπωνα και κινεζο?
τυπε νομιζω μπορουσες να μπεις στην 8αδα...του χρονου κανε καλυτερη προετοιμασια...![]()
τα ωραιοποιείς λευτερακη μακαρι να ηταν ετσι τα πραγματα όπως τα λες αλλιως θα απογοητευτω από σενα.Πες μου ημερομηνια που το ποσταρα και θα σου πω και λεπτομεριες, αφου το παραθεσω φωτογραφια, ακριβως οπως το ποσταρα. Δεν θα καθομαι εγω να ψαχνω μηνυματα μου για σενα κουτεντε.
Τι ακριβως θελεις να ακουσεις παραπανω απο οτι εγραψα πες μου και θα σου πω.
Αν και μπορω να σου πω και περιπληπτικα...
Οπως το γραφω..Με ενα φιλο Ιαπωνα πηραμε παρτουζα μια Γκομενα στην Ιαπωνια.
Ο ενας την πηδουσε και στον αλλο επαιρνε πιπα. Αυτα... Θελεις κι αλλα;
Το ιδιο εγινε και στην Κινα, με ενα αλλο φιλο Κινεζο...
Πηραμε μια μπαργουμαν απο ενα κλαμπ, και ο ενας την πηδουσε απο το μουνι (Κωλο δεν εδινε) και στο αλλο επαιρνε πιπα. Θελεις να ακουσεις τιποτα αλλο;
Τονιζεις το "ξεχωριστα" αν καταλαβα καλα; Δηλαδη τι επρεπε να κανω και δεν εκανα;
Να φωναξω ναρθει στην Ιαπωνια ο Κινεζος με την Κινεζα, για ναμαστε ολοι μαζι κι 5 ή να φερω τον Ιαπωνα με την Ιαπωνιδα στη Κινα;
Σε κατηγορω λες για πουστη... Εγω δεν χρησιμοποιησα αυτη την λεξη, αλλα εσυ.
Επεται συνεχεια στο επομενο μνμ επ αυτου....
Εσυ μην μιλας καθολου, φετος περασες στο ντουκου τελειωςΗ γαλάζια ομάδα, έχει τεράστια ονόματα. Δύακολο να φύγει κανείς μπροστά.
Δεν φταιει κανενας αλλος ρε τύπετυπε νομιζω μπορουσες να μπεις στην 8αδα...του χρονου κανε καλυτερη προετοιμασια...![]()
και μονο για το παλιο του ποστ που εβαλε καποιος που κανονιζε λακοκατασταση με λακοραντεβου θανατου με λακοτζιπ σε λακοπλατεια χωρις οπλα, λακοδαχτυλιδια και λακοσιδηρογροθιες, θα μπορουσε να μπει αερα τετραδαΕσυ μην μιλας καθολου, φετος περασες στο ντουκου τελειως
και μονο για το παλιο του ποστ που εβαλε καποιος που κανονιζε λακοκατασταση με λακοραντεβου θανατου με λακοτζιπ σε λακοπλατεια χωρις οπλα, λακοδαχτυλιδια και λακοσιδηρογροθιες, θα μπορουσε να μπει αερα τετραδα