Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.351
Πόντοι
5.506
Σε αυτή τη φάση , δεν θα ψηφίσω, παρά μόνο στον τελευταίο αγώνα, δαγκωτό πενταγιό .
Αξίζει γυναίκα για πρόεδρος.
Να δώσει το νέο στίγμα της νέας εποχής.
Εϊναι μια μαλάκω, που μπροστά της ωχριούν ακόμη και ιερά τέρατα της μαλακίας.

Τον πιξούλα, παρόλο που με βρίζει συνέχεια, δεν θα τον ψηφίσω, γιατί δεν θέλω να καταντήσω σαν αυτούς που σιχαίνομαι
ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ.
Όπως με ψήφισε με όλους του τους κλώνους ο barock π.χ.

Τον picker δεν θα τον ψηφίσω επίσης από μεγαλοψυχία.

Την πενταγιό όμως τη στηρίζω με όλες τις δυνάμεις μου.
Στον ελλεηνιδισμό , δεν δείχνω έλεος.

Ειπε η μπαροκογαμημενη καρλοτα.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ειπε η μπαροκογαμημενη καρλοτα.

:2funny: :2funny: :2funny:
Ακου καρλοτα :2funny:
Εχει και το θρασος και καπηλευεται το ονομα του θρυλικου lakis33, με τον οποιον δεν συμφωνουσα στο παραμικρο, αλλα αυτος τουλαχιστον συμφωνα με τα γραφομενα του ητανε αντρας και οχι λελες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.351
Πόντοι
5.506
:2funny: :2funny: :2funny:
Ακου καρλοτα :2funny:
Εχει και το θρασος και καπηλευεται το ονομα του θρυλικου lakis33, με τον οποιον δεν συμφωνουσα στο παραμικρο, αλλα αυτος τουλαχιστον συμφωνα με τα γραφομενα του ητανε αντρας και οχι λελες.

Ο ιδιος μαλαξ ειναι απλα τωρα εχει ανεβασει ποσοστα μαλακιας ο δεικτης του.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.351
Πόντοι
5.506
Μπορει...δεν αντιλεγω.
Ισως με την παροδο του χρονου να μεταλλαχτηκε και να πουστεψε.....

Φυσικα και ειναι πουστης, οταν του εχω ζητησει παμπολλες φορες να συνδεσει με αποδειξεις και επιχειρηματα το νικ μπαροκ με τους κλωνους που φανταζεται και κανει κο κο κο ενω το δικο του το προφιλ ειναι κλωνοπροφιλο, τοτε ναι, ειναι πουστριγκος.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ενα σχόλιο για τον προηγούμενο όμιλο!!

Η μεγάλη ήττα ήταν για το πουλί!!! Το οποίο στην ίδια φάση μια εβδομάδα πριν μάζεψε 61 ψήφους μαλακίας από περίπου 135 ψηφοφόρους ενώ ο άσπονδος αντίπαλος του Ακαποέιρα έλαβε 51 απο περίπου 145 ψηφοφόρους!
Αρα νικητής στη μεταξύ τους μονομαχία είναι ο ΑΚΑ!!!  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Πουλάκι ...στην υγειά σου

Συνημμένα

• IMG_1308.JPG
    IMG_1308.JPG
    16 KB · Εμφανίσεις: 57

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Λεγε κοτσανες...
Για ποιο λογο να κατσουν στην Κρητη ενω ειχαν αποχωρησει απο την υπολοιπη Ελλαδα;
Στο διαστημα παραμονης τους φρουραρχος Χανιων ητανε αυτη η λερα ο Γυπαρης... Κολληταρια δηλαδη... Σκατα στον ταφο του.
Μεγας καταπατητης... Καταπατησε μεγαλη εκταση στο Πολυγωνο και μαζεψε μετα το σόι του και τους παλουκωσε εκει. Καποτε υπηρχε και περιοχη που ονομαζοταν Γυπαραιϊκα, αλλα ανεμομαζοματα-ανεμοσκορπισματα... Την κατασπαταλησαν και δεν εχει μεινει τιποτα.

Εμενα μη μου το παιζει πονηρος γιατι εισαι χαζουλης παλιομαλακα.
Στον Κηπο εφαγε μπαμπεσικα μια ομαδα κομμουνιστων... Αυτο εκανε.
Στα αρχιδια μου και οι κομμουνιστες και ο Γυπαρης..
Τι το λες και το ξαναλες, σαμπως και γνωριζεις μυστικα του κρατους που δεν ξερομε εμεις, ζωντοβολο, ε ζωντοβολο
τι λες ρε ανιστοριτε θα μας κανεις να ξεχασουμε αυτά τα λιγα που ξερουμε,αφου δεν το εχεις με την ιστορια και τα πολιτικα γιατι δεν κανεις μωκο.
τον μαιο του 1945 αν θυμαμαι καλα οι γερμανοι υπεγραψαν συμφωνια με τους αγγλους όχι με εμας,να παραλάβουν το νησί οι βρετανικές δυνάμεις, και οι γερμανοί θα διατηρούν τον οπλισμό τους και θα εκτελούν τις διαταγές τους με λιγα λογια οι αγγλοι χρησιμοποιουσαν τα γερμανικα στρατεύματα γιατι φοβόντουσαν ότι αφου η ηπειρωτικη χωρα ελευθερωθηκε από την κατοχη θα ξεσπουσε εμφύλιος και αν επικρατουσε το εαμ τοτε οι αγγλοι δεν θα επετρεπαν ενσωματωση της κρητης με την υπολοιπη χωρα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Ενα σχόλιο για τον προηγούμενο όμιλο!!

Η μεγάλη ήττα ήταν για το πουλί!!! Το οποίο στην ίδια φάση μια εβδομάδα πριν μάζεψε 61 ψήφους μαλακίας από περίπου 135 ψηφοφόρους ενώ ο άσπονδος αντίπαλος του Ακαποέιρα έλαβε 51 απο περίπου 145 ψηφοφόρους!
Αρα νικητής στη μεταξύ τους μονομαχία είναι ο ΑΚΑ!!!  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
σε μονομαχια ακα πουλιου χωρις την στηριξη από τους κλωνους του πουλιου κερδιζει ο ακα.
ο ακα είναι πιο λογικος από το πουλι γιατι ερχοταν σε αμεση συγκρουση με το πουλι ενώ το πουλι επαιξε βρωμικο παιχνιδι μαζι με τους κλωνους-τσιρακια και κατηγορουσε και εβριζε τον ακα σε ανοιχτο διαλογο με τους κλωνους -τσιρακια του επαιξε πισώπλατα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Μπορει...δεν αντιλεγω.
Ισως με την παροδο του χρονου να μεταλλαχτηκε και να πουστεψε.....
λευτερακη για σενα ολοι πουστηδες εχουν γινει,η φαντασια σου αρχιζει και γινεται ψευδαισθηση.
καιρο εχω που στο λεω ότι πρεπει να πας σε ψυχιατρο αλλα δεν το πραττεις,οταν θα στη βιδωσει και θα νομισεις ότι εισαι ο μεγας αλεξανδρος ο κατακτητης πες το εδώ να σου φερω τον ζουρλομανδυα.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
λευτερακη για σενα ολοι πουστηδες εχουν γινει,η φαντασια σου αρχιζει και γινεται ψευδαισθηση.
καιρο εχω που στο λεω ότι πρεπει να πας σε ψυχιατρο αλλα δεν το πραττεις,οταν θα στη βιδωσει και θα νομισεις ότι εισαι ο μεγας αλεξανδρος ο κατακτητης πες το εδώ να σου φερω τον ζουρλομανδυα.

jean-Claud ή Γιαννακη, ή Κασιαννη (οποιο προτιμας)

Ασε τις αρλουμπες και τις γνωματευσεις και ακου την προταση που θα σου κανω.
Αντι να δινεις 80αρια στα στουντιο ναρχομαι εγω να σε δενω, και με λιγοτερα απο τα μισα λεφτα να σε κανω τοπι στο ξυλο.  :s&m_1: Εχω ενα χειροποιητο μαστιγιο στο σπιτι ενθυμιο απο τον παππου που το ειχε φτιαξει για το αλογο του.
Αν δωσεις κατι παραπανω, μπορω ναρθω και με ορειβατικα αρβυλα και να σε πλακωσω στις κλωτσιες. :lheel: Δεν πιστευω να θες να φορεσω γοβες; Εεεε;
Στραπον επισης μη μου ζητησεις να σου χωσω στην σουφρα.  Δεν θα στο κανω...συχαινομαι.
Πως την βλεπεις την προταση;

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
σε μονομαχια ακα πουλιου χωρις την στηριξη από τους κλωνους του πουλιου κερδιζει ο ακα.
ο ακα είναι πιο λογικος από το πουλι γιατι ερχοταν σε αμεση συγκρουση με το πουλι ενώ το πουλι επαιξε βρωμικο παιχνιδι μαζι με τους κλωνους-τσιρακια και κατηγορουσε και εβριζε τον ακα σε ανοιχτο διαλογο με τους κλωνους -τσιρακια του επαιξε πισώπλατα.

Τοπαμε σουργελο, τοπαμε. Μη με κανεις να τα επαναλαμβανω και με κατηγορεις μετα...
Η αξιά του ηττημενου aca, δινει δοξα και τιμη στον νικητη Jean-Claud (ή Γιαννακη ή Κασιαννη)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.351
Πόντοι
5.506
Κασσιανη ρε πουστικ μου, ακομα κυλιεμαι στα πατωματα........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.824
Πόντοι
6.256

Τυπε Κασσιανη ανοιξε νεο νημα για να εκφραστεις.... :S :S :S

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.573
Πόντοι
566

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Οι αγώνες αυτής της φάσης είναι:

whois - px75

Peter Van Norden - Picker

Jhonny64 - jean-Claud

pussy wagon - pentagiotissa

Θεωρώ ότι whois, Jhonny64 και pussy wagon θα περάσουν εύκολα στα ημιτελικά.

Για την μάχη των τρύπιων πικεριστών Peter Van Norden - Picker δεν έχω πρόβλεψη.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
46K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom