django1871
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2018
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
τυπε σορρυ δεν φταιω εγω αφου εισαι καλος πωλητης
έχω και στραπόν για τον κώλο σου...τυπε σορρυ δεν φταιω εγω αφου εισαι καλος πωλητης
έχω και στραπόν για τον κώλο σου...
πιστεύω να έμεινες ικανοποιημένος μ αυτά που σ έδωσα.... :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger:το ξερω ότι εχεις στραπον ολοι οσοι ασχολούνται με την περιποιηση και τα μυστικα ομορφιας εχουν
πιστεύω να έμεινες ικανοποιημένος μ αυτά που σ έδωσα.... :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger:
μην ξεχνάς να φορας ζαρτιέρες...τα εδωσα σε κατι μουνακια που σπρωχνω και καταχαρηκαν
όλα και όλα εγω σε εκθειαζω
ο καλυτερος πωλητης μωρο μου μου τα εδωσε
διαλεχτα κμματια και καταχαρηκαν τα μωρα
όταν θα εχεις νεα παραλαβη σε κραγιον μου λες φιλεναδα
Ρε Στέκα για κανε μια ενημερωση, σε ποια φαση βρισκομαστε, ποιοι εχουν προκριθει κλπ
μην ξεχνάς να φορας ζαρτιέρες...
μωρή χοντρή....ναι αλλα μη μου στειλεις αυτες που φορουσες σαν την αλλη φορα καλη μου γιατι τα κοριτσια μου ειπαν ηταν χρησιμοποιημενες
λεω στο βανακια να σκασει γιατι θα ανακοψει την πορεια του πουλιου για τον τιτλο
μωρή χοντρή....
πάλι της φόρεσες και της ξεχείλωσες....
Ο βανακιας θελει τον τιτλο τυπε... λεει μαλακιες όπως ο πορνοπαππος που το πήρε 2 φορές.
ας μείνει επίτιμος μαλάκας...Ο βανακιας θελει τον τιτλο τυπε... λεει μαλακιες όπως ο πορνοπαππος που το πήρε 2 φορές.
Ο βανακιας θελει τον τιτλο τυπε... λεει μαλακιες όπως ο πορνοπαππος που το πήρε 2 φορές.
ρε στουκα ποσα θρεντ επρεπε να ανοίξεις για να κανεις ένα διαγωνισμο ???
καμια δεκαρια
ας δει ο λαος τις προχειροδουλειες ενώ περισυ ο παράλληλος ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟΣ διαγωνισμος ετρεξε σε ένα μονο για να μη μπερδευται ο κοσμος
επισης ο στουκας ζηλεψε τους τιτλους και αποφασισε να βαλει και αυτος
δεν μπορει να φτασει τα μεγαλεια των ΓΥΜΝΩΝ ΜΑΚΑΚΩΝ οσο και να προσπαθησει
λιγα τα ψωμια του όμως
σε συννενοηση με παλαιο μελος ο λαος θα του παρει το διαγωνισμο
η νοθεια μυρισε και εφερε πισω μεχρι και τον σταμ
σπαμε στεκες
Βανακια πως μπύρες έχεις πιει πάλι? μηπως κάπνισες από τους μπαφους του νικ_βλακ???
ας μείνει επίτιμος μαλάκας...
Αρα εχουμε ηδη τον ενα ημιτελικο μεταξυ Πορδεν - Τζιμιτζη και επεται ο βανακιας-πουλι.ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ
pentagiotissa 74 48,4%
Peter Van Norden 79 51,6%
Σύνολο ψηφοφόρων: 153 100,0%
Jimmy Jim 71 53,4%
Picker 62 46,6%
Σύνολο ψηφοφόρων: 133 100,0%
nikos_plat
pussy wagon
το πουλί
raopau
Ετσι τύπε. Οταν καποιος υπουργος φευγει απο το υπουργειο, δεν τον λενε εφ' ορου ζωης "κυριε υπουργε"?Γιατί επίτιμος τύπε? είναι ο κυπελούχος MR MALAKAS 2017, ήδη έχει το τροπαιο...