Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 231K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ναι τύπε, αλλά θα φάει τη θέση του μπαρόκ όπως πάει. Δεν είναι αδικία;
Δεν πρέπει να ανταμειφτούν οι αγώνες του για την παράταξη;
Φίλε υπάρχει η πολύ σπαστική τριπλέτα Αλεξ-Πουλί-Μπαρόκ της ΝΔ! Όμως μπροστά στη μαλακία των αριστερών δεν μπορούμε να ψηφίζουμε αυτούς τους τρεις(με το πουλί παίζουν και άλλα εκτός απο τα πολιτικά)!
Αν θέλει κάποιος ας κάνει έναν διαγωνισμό με τον πιο μαλάκα δεξιό θα έχει πλάκα!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
σαν μανα εξ ουρανου ηρθε για τον ακαποβλακα το μπανιαρισμα

τωρα θα κονταροχτυπιοταν με βαγονια εαν ηταν ενεργος κι εκανε καθημερινο launch τις μαλακιες του

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.748
Πόντοι
6.056

τωρα θα κονταροχτυπιοταν με βαγονια εαν ηταν ενεργος κι εκανε καθημερινο launch τις μαλακιες του
ισχυει...
γαμιωντας ηρθε μεχρι εδω

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.970
Πόντοι
6.256

Παπαρια μαντολες τυπε...ο Βανακιας ειναι εκτος συναγωνισμου ετσι και αλλιως.Ξεκιναει ο διαγωνισμος καθε χρονο και του εχουν ετοιμο τον τιτλο ειτε με τον εναν ειτε με τον αλλο τροπο....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Παπαρια μαντολες τυπε...ο Βανακιας ειναι εκτος συναγωνισμου ετσι και αλλιως.Ξεκιναει ο διαγωνισμος καθε χρονο και του εχουν ετοιμο τον τιτλο ειτε με τον εναν ειτε με τον αλλο τροπο....
Ειναι σαν το ελληνικο πρωταθλημα μπασκετ

Ολοι αγωνιζονται για τη δευτερη θεση γιατι η πρωτη ειναι καπαρωμενη ουτως ή αλλως

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Συνεχεια λετε για πουσι βαγκον,και οτι εχει καπαρωμενη θεση,εγω πιστευω φετος σε εναν τελικο βαν νορντεν-βαγγονη, ο βαν νορντεν θα κερδισει

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.713
Πόντοι
5.006
Συνεχεια λετε για πουσι βαγκον,και οτι εχει καπαρωμενη θεση,εγω πιστευω φετος σε εναν τελικο βαν νορντεν-βαγγονη, ο βαν νορντεν θα κερδισει

Ο πουστη βαγγον έχει φανέλα τυπε..δυσκολα να χασει έναν τελικό, αν κατεβάσει το πλήρες ροστερ του

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
με νυχια και με δοντια προστατευσαν  το πουλι  :S :S :S
οι δεξιοι τυπε το προστατευσαν.
εγω το εχω πει στο σαιτ αυτό ένα 60% είναι δεξιοι και το υπολοιπο 40% αριστεροι κατι που στην πραγματικοτητα ισχυει το αντιθετο.
εγω σε πολλα μυνηματα που ερχομαι σε αντιπαραθεση με δεξιους είναι 3 εναντιον μου,δεχομαστε μαζικη επιθεση.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
εγω το εχω πει στο σαιτ αυτό ένα 60% είναι δεξιοι και το υπολοιπο 40% αριστεροι κατι που στην πραγματικοτητα ισχυει το αντιθετο.
εγω σε πολλα μυνηματα που ερχομαι σε αντιπαραθεση με δεξιους είναι 3 εναντιον μου,δεχομαστε μαζικη επιθεση.
εντωμεταξυ χτες ο στεκας πεταχτηκε με την μια  2 κληρωνονται    σε αλλες ομαδες ουτε που απαντουσε ποσοι κληρωνονται

εσυ δεχεσαι μαζικη επιθεση δεξιων  :S :S :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Σιγα τύπε, εγω τι να πω?

Εγω δεχομαι επιθεση και απο δεξιους που με λενε κομμουνι και απο αριστερους που με λενε φασιστα

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ενα ψηφαλακι μη παραληψετε να ριξετε στην μανταμ Jean-Claud...
Η μανταμ αυτη μας το παιζε μαγκας βαρυς κι ασηκωτος και μεγας γαμιας...
Τελικα τι αποδειχτηκε; Λεω αποδειχτηκε διοτι συμφωνα με τα γραφομενα του οχι μονο δεν ηταν γαμιας, αλλα εψαχνε εναγωνιως αφεντρες να τον δεσουνε.
Το τι επακολουθει μετα το δεσιμο, ο καθενας μπορει να το φανταστει.  :lheel: :s&m_1: :humpleg: :s&m_3:
Γκομενα κανονικη ποτε του δεν σταυρωσε (κατα δηλωση του) διοτι ποια νορμαλ γκομενα θα μπορουσε να τα φτιαξει με εναν διεστραμενο που που αρεσουνε τα δεσιματα, τα στραπονιαρισματα, τα χεσιματα και να γλυφει πατουσες. Ασε που θα μπορουσε να κανει βουκινο την διαστροφη του...

Συνημμένα

• πληρωμη στις αφεντρες.jpg
    πληρωμη στις αφεντρες.jpg
    560,3 KB · Εμφανίσεις: 33
  • Jean-Claud Patousitses.jpg
    Jean-Claud Patousitses.jpg
    416,3 KB · Εμφανίσεις: 34
  • Απαντηση για στραπον.jpg
    Απαντηση για στραπον.jpg
    434,4 KB · Εμφανίσεις: 33
  • lantziera.jpg
    lantziera.jpg
    827,7 KB · Εμφανίσεις: 43
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
47K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom