το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
σοφη η μαλακια σουΗ ΣΣΑΣ είναι προνόμιο του στρατού όπως ο στρατός έχει ακόμα πολλά προνόμια έναντι της μάζας για να μην κάνουν οι στρατιωτικοί πραξικόπημα.
σοφη η μαλακια σουΗ ΣΣΑΣ είναι προνόμιο του στρατού όπως ο στρατός έχει ακόμα πολλά προνόμια έναντι της μάζας για να μην κάνουν οι στρατιωτικοί πραξικόπημα.
[size=18pt]
ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ πουλί.
Σε ξεκώλιασε.[/size]
Πιο πριν , πριν το [size=30pt]200ο[/size]
και ακόμη χειρότερα πριν το 1995
ήταν ακόμη χειρότερα.
Γνωρίζω ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΟ, που μπήκε πριν το 1995
με φυσική 95/160 το 1993 !!!!!!!!!!!!!!!!!
τυπε τωρα στα στρατιωτικα νοσοκομεια μπαινει και ο λαουτζικος οπότε οι ακαπνοι και αχρηστοι καραβαναδες μαλλον χασανε τα προνομια οπότε θα κανανε πραξικοπημα αμα δεν ησαντε τοσο κουραδεςΗ ΣΣΑΣ είναι προνόμιο του στρατού όπως ο στρατός έχει ακόμα πολλά προνόμια έναντι της μάζας για να μην κάνουν οι στρατιωτικοί πραξικόπημα.
Σου λέει εμένα θα με περιθάλπουν άτομα που πέρασαν πανελλήνιες και τελείωσαν Ελλάδα και όχι γιατροί από Βουλγαρία,Ρουμανία γιατί είμαι στρατιωτικός και το αξίζω.Είναι παράλληλη πραγματικότητα ο στρατός,αυτά είναι εγγυημένα προνόμια.Οπως τα ίδια προνόμια έχουν και οι στρατιωτικοί γιατροί και θέση στο στρατό και και ιδιωτικό ιατρείο.
Γενικά ο στρατός είναι φάση το ένα χέρι νίβει το άλλο.
Εννοείται κανένας δεν τολμά να αγγίξει το στρατό αν και οι αρχηγοί έχουν γίνει γιουσουφάκια.
τωρα ψωνιζουν μισοτιμης απο τα ΠΟΝ και τα ΕΚΕΜΣ γι αυτο εχουμε γλιτωσει το πραξικοπηματυπε τωρα στα στρατιωτικα νοσοκομεια μπαινει και ο λαουτζικος οπότε οι ακαπνοι και αχρηστοι καραβαναδες μαλλον χασανε τα προνομια οπότε θα κανανε πραξικοπημα αμα δεν ησαντε τοσο κουραδες
Η ΣΣΑΣ είναι προνόμιο του στρατού όπως ο στρατός έχει ακόμα πολλά προνόμια έναντι της μάζας για να μην κάνουν οι στρατιωτικοί πραξικόπημα.
Σου λέει εμένα θα με περιθάλπουν άτομα που πέρασαν πανελλήνιες και τελείωσαν Ελλάδα και όχι γιατροί από Βουλγαρία,Ρουμανία γιατί είμαι στρατιωτικός και το αξίζω.Είναι παράλληλη πραγματικότητα ο στρατός,αυτά είναι εγγυημένα προνόμια.Οπως τα ίδια προνόμια έχουν και οι στρατιωτικοί γιατροί και θέση στο στρατό και και ιδιωτικό ιατρείο.
Γενικά ο στρατός είναι φάση το ένα χέρι νίβει το άλλο.
Εννοείται κανένας δεν τολμά να αγγίξει το στρατό αν και οι αρχηγοί έχουν γίνει γιουσουφάκια.
τυπε τωρα στα στρατιωτικα νοσοκομεια μπαινει και ο λαουτζικος οπότε οι ακαπνοι και αχρηστοι καραβαναδες μαλλον χασανε τα προνομια οπότε θα κανανε πραξικοπημα αμα δεν ησαντε τοσο κουραδες
τωρα ψωνιζουν μισοτιμης απο τα ΠΟΝ και τα ΕΚΕΜΣ γι αυτο εχουμε γλιτωσει το πραξικοπημα
Λακου, κελαηδας με το νεο νικνειμ επειδη οι περισσοτεροι δεν εχουν ανακαλυψει ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι, κανε λιγη υπομονη.
Μαλλον θα παιξει με το ανερχομενο αστερι τον whois στους 8 ,εκει λογικα θα παει σπιτακι του,δεν πειραζει και στους 8 που φτασε καλα ειναι,Εαν ηταν εποχες Πασοκ θα σηκωνε Κουπα ανετα..Συγχαρητήρια πιξούλα !!!!!!!
Είσαι 2ος επίσημα !
Χτυπάς τον τίτλο.
Δεν ποντάραμε άδικα σε εσένα !
Δεν πήγε χαμένη η ψήφος.
Είσαι ΑΞΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.
Και σε ανώτερα εύχομαι.
Μαλλον θα παιξει με το ανερχομενο αστερι τον whois στους 8 ,εκει λογικα θα παει σπιτακι του,δεν πειραζει και στους 8 που φτασε καλα ειναι,Εαν ηταν εποχες Πασοκ θα σηκωνε Κουπα ανετα..
Φοβάσαι τον ανταγωνισμό τραλαλάκη;
Μαλλον θα παιξει με το ανερχομενο αστερι τον whois στους 8 ,εκει λογικα θα παει σπιτακι του,δεν πειραζει και στους 8 που φτασε καλα ειναι,Εαν ηταν εποχες Πασοκ θα σηκωνε Κουπα ανετα..
Εγώ δεν έχω 3 ταυτόχρονα.
Όπως εσύ ... που με άλλα nicknames γράφεις για τα τσοντοσινεμά .... και τους .... ηλικιωμένους που γνωρίζεις εκεί !!!!!!
Αύριο ξεκινάει το μάδημα του πουλιού (ότι έχει μείνει)Έλα μωρή καρλότα, σε προκαλώ να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ τη σύνδεση των τριών ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ νικ. Αν δεν το αποδείξεις με ΣΤΟΙΧΕΙΑ μπορείς να θεωρηθείς ένας ΜΠΑΡΟΚΟΓΑΜΗΜΕΝΟΣ. (Κλέβω τον όρο με την άδεια μυθικού πουλιού).
Έλα.
Αύριο ξεκινάει το μάδημα του πουλιού (ότι έχει μείνει)
Λάβετε θέσειςτο απόγευμα γιατί θα έχει σόου!
Η Bouefa υπόσχεται μαγικές βραδιές![]()
![]()
![]()
Ο whois είναι ένας Χουλιγκάνος που τα λέει έξω από τα δόντια και τα χώνει σε όλους ! Έχει ορθή διαυγή αντίληψη και γνώση για το τι παίζει στο site και πρέπει να ήταν πολύ γνωστός πριν το 2010!Λίγο δεν είναι να σταματήσει στους 8 ;
Ειναι διαχρονικός Μαλάκας.
Αξίζει παραπάνω !
Το ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρχει σε λίγο !
Πρέπει αυτό να γίνει λόγος να χαντακωθούν οι άξιοι μαλάκες ΠΑΣΟΚοι ;;
Τον whois δεν τον ξέρω.
Γιατί τον ψηφίζουν ;;;;;
Είναι ΝΔ ;;;;
Τον τίτλο φέτος πρέπει να τον πάρει κάποιος από τη ΝΔ.
Τον βαν πουστεν πως τον βλέπεις φέτος, θα το σηκώσει? Έχει απίστευτη εξέλιξη!Είναι τυχερή η λακού που αποκαλύφθηκε αργά, του χρόνου θα ασχοληθούμε με τον χασομέρη συνταξιούχο οδοντοτεχνίτη.
Ο μαθητής ξεπέρασε τον δάσκαλο..Τον βαν πουστεν πως τον βλέπεις φέτος? Έχει απίστευτη εξέλιξη! Αυτή τη στιγμή που γράφουμε είναι η ώρα που κάνει ερπινγκ στη βλάστηση του Φιλοπάππου για να πλησιάσει κανένα ζευγαράκι και να ακούσει τα βογγητά και να φτιαχτεί....![]()
![]()
![]()