Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 225K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Αρχίζω και τον λυπάμαι πια! Έγινε κουραστικος ! Και δίψα του δεν τελειώνει ποτέ!
Πλέον ο κόσμος του Μπου εμπαίδωσε τι Μαλάκας είναι!
Τα υπόλοιπα από βδομάδα που παίζει μπαλίτσα!
Εκεί κρινόμαστε όλοι!
Το ποιός κατουράει χύνει γαμάει ξεσκίζει ιντερνετικά θα φανεί στη ψηφοφορία και το φόρουμ μας έχει αυτή την υπέροχη δυνατότητα να κριθεί από τον κάθε ένα με την ευγενική χορηγία της μιας και μοναδικής BOUEFA!
στην κλιμακα οφορικουε ποσο μαυρος εισαι ρε αρχαγγελιτη που ψαχνεις να βρεις δυσμορφιες στους αλλους;

εχεις κι εσυ πεταχτα αφτια και γυφτοφατσα σαν τους αλλους απογονους πειρατων που ζουν στην αρχαγγελο η εχεις ελληνοποιηθει κατιτις στο περασμα των γενεων;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
φωτογραφια προσεγγιζουσα την πραγματικη εικονα του αρχαγγελιτη aegeanorg (πρωην glock perfection) κατα πιθανοτητα 90%

8WdrDG2-pPOiaSjW3fE9b6zNAVf3dIE7616qIYms1C646-gV9W4EhzuoT5De_a5OLYys=h900

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
στην κλιμακα οφορικουε ποσο μαυρος εισαι ρε αρχαγγελιτη που ψαχνεις να βρεις δυσμορφιες στους αλλους;

εχεις κι εσυ πεταχτα αφτια και γυφτοφατσα σαν τους αλλους απογονους πειρατων που ζουν στην αρχαγγελο η εχεις ελληνοποιηθει κατιτις στο περασμα των γενεων;
Εμένα Μπούφο με έχουν συναντήσει πάνω από 10 άτομα στο φόρουμ και 2 τουλάχιστον έχουν γράψει κι εδώ! Όταν δουν το παραπάνω σου ποστ θα γελάνε με τη μαλακία που σε δέρνει!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Εμένα Μπούφο με έχουν συναντήσει πάνω από 10 άτομα στο φόρουμ και 2 τουλάχιστον έχουν γράψει κι εδώ! Όταν δουν το παραπάνω σου ποστ θα γελάνε με τη μαλακία που σε δέρνει!
ο,τι και να εισαι αρχαγγελοχωριατης εισαι που δεν σε θελουν ουτε οι ντοπιοι ροδιτες που κι αυτους δεν τους θελει η υπολοιπη ελλαδα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ο,τι και να εισαι αρχαγγελοχωριατης εισαι που δεν σε θελουν ουτε οι ντοπιοι ροδιτες που κι αυτους δεν τους θελει η υπολοιπη ελλαδα

τουλαχιστον τον θελουνε οι γκομενες
και εχω δει καποια καλα κομματια μαζι του

εσενα σε φτυνουν ΟΛΕΣ

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τουλαχιστον τον θελουνε οι γκομενες
και εχω δει καποια καλα κομματια μαζι του

εσενα σε φτυνουν ΟΛΕΣ
παντως ειναι περιεργο οτι ολοι οι καθυστερ και πουλογαμημενοι ξερενεστε μεταξυ σας
ο ενας επιβεβαιωνει ποσο γαματος ειναι ο αλλος

για γελια ειστε ρε ταλαιπωροιιιιιιιιι

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
παντως ειναι περιεργο οτι ολοι οι καθυστερ και πουλογαμημενοι ξερενεστε μεταξυ σας
ο ενας επιβεβαιωνει ποσο γαματος ειναι ο αλλος

για γελια ειστε ρε ταλαιπωροιιιιιιιιι
Έχω βάλει δεκάδες φωτογραφίες στα ανατολικά νήματα! Πάρε μια να σου φύγει η απορία ΜΠΟΥΦΟ!---->

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Φιλτατε εχεις μουτζουρωσει ολο το προσωπο σου αλλα κ παλι τα αυτια σου διακρινονται. Σα να εχει δικηο το πουλι!
Μόνο τα αυτιά τυφλοπόντικα? Δεν βλέπεις πόσο μαύρος είμαι? Μίξη Σαρακηνών πείρατών με Σελτζούκους του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Μόνο τα αυτιά τυφλοπόντικα? Δεν βλέπεις πόσο μαύρος είμαι? Μίξη Σαρακηνών πείρατών με Σελτζούκους του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή!
εχουμε παει στην αρχαγγελο και ξερουμε πως ειστε τυπε

hqdefault.jpg

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
εχουμε παει στην αρχαγγελο και ξερουμε πως ειστε τυπε

hqdefault.jpg
Να μείνεις ένα χρόνο Ρόδο και να μην γαμήσεις είναι κατόρθωμα ανάλογο με του όμοιου σου του van Pousten που 14 ώρες την μέρα έκανε βόλτες στις Κυκλάδες και πάλι δεν γάμησε... :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο SAD MAN ΘΑ ΓΑΜΟΥΣΕ ΑΝ ΕΜΕΝΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΡΟΔΟ!!!  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Να μείνεις ένα χρόνο Ρόδο και να μην γαμήσεις είναι κατόρθωμα ανάλογο με του όμοιου σου του van Pousten που 14 ώρες την μέρα έκανε βόλτες στις Κυκλάδες και πάλι δεν γάμησε... :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο SAD MAN ΘΑ ΓΑΜΟΥΣΕ ΑΝ ΕΜΕΝΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΡΟΔΟ!!!  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
Που την πήγε 14 ώρες, του φάγε και λεφτά?  :2funny:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Που την πήγε 14 ώρες, του φάγε και λεφτά?  :2funny:
Ότι καταλαβαίνεις φίλε--->

κμαν το καλοκαιρι χαλασα 1000 ευρω στις κυκλαδες. Περπαταγα 14 ωρες τη μερα. Γυρναγα ολη νυχτα μπας και βρω καμια μεθυσμενη. Τελικα δε γαμησα. Μηπως επρεπε να παω στα μουνολιβαδα;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο SAD MAN ΘΑ ΓΑΜΟΥΣΕ ΑΝ ΕΜΕΝΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΡΟΔΟ!!!  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
εντωμεταξυ απο τους φανταρους που ημασταν τοτε στη ροδο και ημασταν απο αλλα μερη της ελλαδας το 10% γαμησε στα πουρδελακια της παλιας πολης, το 10% πηρε αδεια ενα ΣΚ και γαμησε τη γκομενα του που ηρθε επισκεπτηριο στο hotel νουφαρα με 20 ευρω το βραδυ και το 80% δε γαμησε καθολου σε ολη τη θητεια

ο μαλακας ο αρχαγγελιτης νομιζει οτι οι μη ντοπιοι φανταροι που τους παει στην καλυτερη 2 μεσα 1 εξω και στη χειροτερη 15 μεσα 1 εξω και δεν εχουν γνωστους - παρεες - γκομενες στη ροδο βγαινουν για λιγες ωρες απο το στρατοπεδο κοντοκουρεμενοι και πανε και γαμανε σκανδιναβες στα μπαρ

αλλα αμα εισαι ποδοσφαιριστης και DJ που υπηρετησες στο κωλονησο με βυσμα και μερα παρα μερα ειχες εξοδους με υπηρεσιακα, ολα ευκολα σου φαινονται

παιρνανε τηλεφωνα δημαρχοι, μητροπολιτες, προεδροι ποδοσφαιρικων ομαδων, μπαμπαδες και μαμαδες ροδιτων να βγουνε οι βουτυρομπεμπεδες με υπηρεσιακο μην παθουν καταθλιψη απο την κλεισουρα

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ένα σχόλιο για τους συμμετέχοντες του ομίλου και τις μέχρι στιγμής ψήφους τους:
px75,αδιάφορος
podolagnos,άξιζε περισσότερες
nikos plat,τα ίδια και εδώ
Christos Savvidis,μια από τα ίδια
raopau,για ηλίθιο λόγο τόσες ψήφοι
Γάσπαρης,δεν πιστεύω ότι έπρεπε να είναι στους ομίλους όπως και ο ραοπάο
nik1410,δεν είναι για πολύ ψηλά
Van Norden,πολύ λίγες σε σχέση με το επίπεδο μαλακίας του

Για εμένα,η 1η θέση έπρεπε να κλειδωθεί από Peter και η 2η να παιχτεί μεταξύ ποδόλαγνου,πλατ και καπαμαρού.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
εντωμεταξυ απο τους φανταρους που ημασταν τοτε στη ροδο και ημασταν απο αλλα μερη της ελλαδας το 10% γαμησε στα πουρδελακια της παλιας πολης, το 10% πηρε αδεια ενα ΣΚ και γαμησε τη γκομενα του που ηρθε επισκεπτηριο στο hotel νουφαρα με 20 ευρω το βραδυ και το 80% δε γαμησε καθολου σε ολη τη θητεια

ο μαλακας ο αρχαγγελιτης νομιζει οτι οι μη ντοπιοι φανταροι που τους παει στην καλυτερη 2 μεσα 1 εξω και στη χειροτερη 15 μεσα 1 εξω και δεν εχουν γνωστους - παρεες - γκομενες στη ροδο βγαινουν για λιγες ωρες απο το στρατοπεδο κοντοκουρεμενοι και πανε και γαμανε σκανδιναβες στα μπαρ

αλλα αμα εισαι ποδοσφαιριστης και DJ που υπηρετησες στο κωλονησο με βυσμα και μερα παρα μερα ειχες εξοδους με υπηρεσιακα, ολα ευκολα σου φαινονται

παιρνανε τηλεφωνα δημαρχοι, μητροπολιτες, προεδροι ποδοσφαιρικων ομαδων, μπαμπαδες και μαμαδες ροδιτων να βγουνε οι βουτυρομπεμπεδες με υπηρεσιακο μην παθουν καταθλιψη απο την κλεισουρα
Είσαι πολύ βαρετός και σε έχω ευκολα! --->

Υπάρχουν τσάκαλοι φανταράκια που βρίσκουν άκρες και ξεσκίζονται στο μουνί! Ένας πελοπονησιος που φιλοξενούσα είχε ξεκινήσει απο τις πενταήμερες να γαζώνει δασκάλες και μαθήτριες και το καλοκαίρι ξεσκίστηκε στις τουρίστριες! Είχε πάρει μια μουφα χαρτι πως είχε μόνιμη κατοικία ρόδο και έκανε ζωάρα! Και βέβαια δεν χρειάστηκε καν να μάθει που είναι τα μπουρδελα!  

Ο Συγκεκριμένος ήρθε για 3 μήνες και έμενε σπίτι μου στις εξόδους του! Πολλές φορές χρειάστηκε να φύγω για λίγο για να γαμήσει! Όταν είχα κι εγώ μουνί πήγαινε παραλία που ήταν ΑΠΕΝΑΝΤΙ απο το σπίτι που είχα τότε στα φοιτητικά χρόνια!
Εφυγε απο Ρόδο και έκλαιγε! Όπωτε η κουβέντα φέρνει το νησί όπου βρεθεί, ΛΕΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
επρεπε να ειναι πρωτος ως αρχιπασοκος αρα και αρχιμαλακας του σαηδιασκεδασικο κλωνοτρολ και οχι ενοχλητικο και εκνευριστικο σαν τα αριστερα του πουστηβαγκον
Εχω την εντύπωση πως δεν είναι τρολ! :S

Είναι ότι γράφει :S

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Είσαι πολύ βαρετός και σε έχω ευκολα! --->

Ο Συγκεκριμένος ήρθε για 3 μήνες και έμενε σπίτι μου στις εξόδους του! Πολλές φορές χρειάστηκε να φύγω για λίγο για να γαμήσει! Όταν είχα κι εγώ μουνί πήγαινε παραλία που ήταν ΑΠΕΝΑΝΤΙ απο το σπίτι που είχα τότε στα φοιτητικά χρόνια!
Εφυγε απο Ρόδο και έκλαιγε! Όπωτε η κουβέντα φέρνει το νησί όπου βρεθεί, ΛΕΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!
ρε βλημα και μου φερνεις ως παραδειγμα εναν γνωστο σου που ειχε διανυκτερευση και γνωστο ντοπιο για το πως περνανε οι χιλιαδες μη ντοπιοι φανταροι της ροδου που κοιμουνται στα στρατοπεδα;

ποσο κολοσσιαιος μαλαξ μπορει να εισαι...

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
ρε βλημα και μου φερνεις ως παραδειγμα εναν γνωστο σου που ειχε διανυκτερευση και γνωστο ντοπιο για το πως περνανε οι χιλιαδες μη ντοπιοι φανταροι της ροδου που κοιμουνται στα στρατοπεδα;

ποσο κολοσσιαιος μαλαξ μπορει να εισαι...
Ρε ΜΠΟΥΦΟ μίλησα για άτομο που σε τρεις μήνες γάμησε πολλές γκόμενες και ήταν φαντάρος ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ! Αν ήταν ΜΑΛΑΚΑΣ σαν κι εσένα και έβριζε τη Ρόδο δεν θα τον καβάτζωνα!
Απο εσένα οι απαιτήσεις είναι οι ελάχιστες.. έστω μια Αγγλίδα ή Σκανδιναβή  μισομεθυσμένη ρε ρεζίλι του ανδρικού φύλου... Ένα χρόνο στο νησί Γαμώτο ... Ρεζίλι μας έκανε η παρουσία σου εδώ... 

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
43K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom