Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Και πολυ καλα εκανα τότε

Εκοψα τον δρομο του ανυπαρκτου Εβερτ θεος σχωρεστον και κυβερνησε ενας εξαιρετικος πρωθυπουργος, ενω μπηκε και στη βουλη ενας πολυ καλος πολιτικος και συναδελφος, ο Νικος Κωνσταντοπουλος.
ειχες ψηφισει όμως και κκε,εκει τι εχεις να πεις?

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Το ιδιο ακριβως ειναι και η αποψη οτι η ΝΔ ειναι λαθρολαγνα και καλει μεταναστες

ε αφού το κάνει ....

πόσα βίντεο θες να βρούμε που λένε οι της νδ , μακρυά από εμάς ο ρατσισμός και η ξενοφοβία ...
ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 40% της ΝΔ .... [size=20pt]ο Ορμπάν με τι πλειοψηφία κυβερνάει ;;;;[/size]

[size=40pt]ΞΕΡΕΙΣ ;;;;[/size]

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Σαν να λέμε ότι το Αγρίνιο έχει γίνει Παρίσι.

ή τα γρεβενά έγιναν ΝΥ.
που να πνιγεί και κανένας λάθρο όταν θα πιάσουν αέρηδες στην ανατολική ακτή της Λέσβου.. Τη χωρίστρα την έχει έτοιμη ο κούλης για να τον πούνε οι αριστεροί Άντολφ με φώτοσοπ όπως τότε τη Μέρκελ..

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Μας απαξιωσες τύπε
Βγαζω τον barock απο τη τριπλέτα διότι δεν έχει μιλησει θετικά για λάθρο ασχέτως τη πολιτική του κόμματός που υποστηρίζει!Κι αυτός ανήκει στην αγνή βάση!

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Βγαζω τον barock απο τη τριπλέτα διότι δεν έχει μιλησει θετικά για λάθρο ασχέτως τη πολιτική του κόμματός που υποστηρίζει!Κι αυτός ανήκει στην αγνή βάση!

οπα..
η μπαρου εχει γραψει αρκετες φορες πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

πως το εκλαμβανεις αυτο???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ε αφού το κάνει ....

πόσα βίντεο θες να βρούμε που λένε οι της νδ , μακρυά από εμάς ο ρατσισμός και η ξενοφοβία ...
ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 40% της ΝΔ .... [size=20pt]ο Ορμπάν με τι πλειοψηφία κυβερνάει ;;;;[/size]

[size=40pt]ΞΕΡΕΙΣ ;;;;[/size]
51%. Και?

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Τα ρετάλια που έχουν 25% λιγότερο δεν δικαιούνται να ομιλούν.
Ειδικά αν δεν έχουν κλείσει ... 2ετία στην κυβέρνηση.
(και παίζει να μην κλείσουν).

Με τις απεργίες πως το βλέπετε ;;;
4 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούσαν όλα.
Τώρα συνέχεια λεωφορεία , τρένα ... τα κέρατά μου .... ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΛΑ ...

Τι θα κάνει ο ΚΟΥΛΗΣ ;;;;
θα τους επιστρατέψει ;;;;;;;;;;;;

ή θα γίνουμε σαν την εποχή του μπαμπά του ;;;;;

ΓΙΑ ΑΣΤΙΚΑ , ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΕΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΕΖΕΣ ;;;;;

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
οπα..
η μπαρου εχει γραψει αρκετες φορες πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

πως το εκλαμβανεις αυτο???
Το εκλαμβάνω ως άδολη ανικανότητα! Δεν είναι θετικός με τη παρουσία τους αλλά ούτε θέλει να ασχοληθεί και να κουραστεί πολύ ή να σπάσει αυγά για να φύγουν!
Οι άλλοι δύο είναι θετικοί ως προς τη παρουσία τους εδώ! Ο μπούφος λέει περίπου τα ίδια με τους Συριζαίους και ο Άλεξ τους πετάει και κανένα ευρώ αν του καθαρίζουν το παρμπρίζ στα φανάρια...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τα ρετάλια που έχουν 25% λιγότερο δεν δικαιούνται να ομιλούν.
Ειδικά αν δεν έχουν κλείσει ... 2ετία στην κυβέρνηση.
(και παίζει να μην κλείσουν).

Με τις απεργίες πως το βλέπετε ;;;
4 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούσαν όλα.
Τώρα συνέχεια λεωφορεία , τρένα ... τα κέρατά μου .... ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΛΑ ...

Το θα κάνει ο ΚΟΥΛΗΣ ;;;;
θα τους επιστρατέψει ;;;;;;;;;;;;

ή θα γίνουμε σαν την εποχή του μπαμπά του ;;;;;

ΓΙΑ ΑΣΤΙΚΑ , ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΕΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΕΖΕΣ ;;;;;
Ειχε απεργια σημερα?
Τιποτα δεν αντιληφθηκα

Ακουσα καποια στιγμη στην πλατεια κατι τραγουδια απο ενα μεγαφωνο και στην ακρη ηταν μαζεμενοι καμια δεκαρια γνωστοι κομμουνιστες της περιοχης και δεν ηξερα γιατι

Τωρα εξηγειται, ειχε απεργια σημερα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Το εκλαμβάνω ως άδολη ανικανότητα! Δεν είναι θετικός με τη παρουσία τους αλλά ούτε θέλει να ασχοληθεί και να κουραστεί πολύ ή να σπάσει αυγά για να φύγουν!
Οι άλλοι δύο είναι θετικοί ως προς τη παρουσία τους εδώ! Ο μπούφος λέει περίπου τα ίδια με τους Συριζαίους και ο Άλεξ τους πετάει και κανένα ευρώ αν του καθαρίζουν το παρμπρίζ στα φανάρια...
εαν εννοεις μπουφο εμενα οτι δηθεν λεω τα ιδια με τους συριζαιους για τους λαθρομεταναστες, διαβασε την υπογραφη μου τι λεω και εαν αυτα ειναι ιδια με αυτα που ελεγε η τασια και ο μουζαλας τοτε το ματι σου το αλληθωρο

(βεβαια εισαι γνωστος τσαμπικοβλακας)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

αν δεν ηθελε να ασχοληθει μπορουσε να κανει τουμπεκι

αλλα σαν λαθρολαγνο στρακι που ειναι και αυτος τρεχει να δικαιολογησει τον εποικισμο ως κατασταση μη αναστρεψιμη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν δινω ποτέ δεκαρα τσακιστη σε κανεναν που καθεται στα φαναρια

Οσο για το αν ειμαι θετικος στην παρουσια τους, περιμενω να δω εστω ενα ποσταρισμα μου που λεω κατι τετοιο.
Εχω χρονο.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Δεν δινω ποτέ δεκαρα τσακιστη σε κανεναν που καθεται στα φαναρια

Οσο για το αν ειμαι θετικος στην παρουσια τους, περιμενω να δω εστω ενα ποσταρισμα μου που λεω κατι τετοιο.
Εχω χρονο.
ειναι τσαμπικος απο τους τερμα βλακες που θελουν να γινουν ποδοσφαιριστες και ντι-τζει
δεν εχεις ιδεα...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
43K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom