Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 225K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Tane

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2017
Like
71
Πόντοι
1
υπαρχει περιπτωση, μιας και η συζυγος εχει εισοδηματα, να μη σου δινει ουτε αυτη πληρη αναφορα των εισοδηματων της και τελικα τοτε που θα πηγαινε να δει την αρρωστη θεια της να πηγε αλλαχου;
οχι ρε το εχει τσεκαρει λολ

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στεκα εισαι ενας αγαμητος παπαρολογος. Ενας τρομπας ολκης. Εισαι ενα nickname. Δεν ασχολουμαι με nicknames. Στην πραγματικοτητα που βλεπω γυρω μου ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ γαμανε περισσοτερο απο μενα. Η πραγματικοτητα δυστυχως ειναι σκληρη.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και ακομα και την αληθεια να λες - που σιγουρα ΔΕΝ τη λες - εχεις ενα τεραστιο μειονεκτημα απεναντι μου. Εξαρτασαι απο τη συμπονοια των γυρω σου για να μπορεις να ξενογαμας. Μια κουβεντα τους στη γυναικα σου και σου γαμανε τον κωλο.  :-*

Tane

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2017
Like
71
Πόντοι
1
Και ακομα και την αληθεια να λες - που σιγουρα ΔΕΝ τη λες - εχεις ενα τεραστιο μειονεκτημα απεναντι μου. Εξαρτασαι απο τη συμπονοια των γυρω σου για να μπορεις να ξενογαμας. Μια κουβεντα τους στη γυναικα σου και σου γαμανε τον κωλο.  :-*
ποια γυνεκα ρε σας τρολαρει κανενας πουστης θα ινε η κανενα κοριτσακι στη εφηβεια

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εκτος κι αν δεν το λες πουθενα οτι ξενογαμας. Αυτο ομως, ξερεις, ειναι ακομα μεγαλυτερη δυστυχια. Γιατι η εικονα που εχουν οι αλλοι για σενα ειναι εξισου σημαντικη. Για μενα π.χ. ολοι (στη δουλεια μου, στις παρεες μου, στην οικογενεια μου) ξερουν πως ειμαι ενας μεγαλος γαμιας. Για σενα ολοι οι γυρω σου ξερουν πως εισαι ενας παντρεμενος μαλακας.  :-* :cheesy: :grin:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γνησιος μπουρδελιαρης δεν ειναι απλα αυτος που το κανει αλλα αυτος που μπορει και ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ. Αν δεν το λες δεν εισαι τιποτα. Η εικονα ειναι εξισου σημαντικη με την πραξη. Γνησιος μπουρδελιαρης ειναι αυτος που ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.  :sunglasses:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εκτος κι αν δεν το λες πουθενα οτι ξενογαμας. Αυτο ομως, ξερεις, ειναι ακομα μεγαλυτερη δυστυχια. Γιατι η εικονα που εχουν οι αλλοι για σενα ειναι εξισου σημαντικη. Για μενα π.χ. ολοι (στη δουλεια μου, στις παρεες μου, στην οικογενεια μου) ξερουν πως ειμαι ενας μεγαλος γαμιας μεγάλο ναυάγιο. Για σενα ολοι οι γυρω σου ξερουν πως εισαι ενας παντρεμενος μαλακας.  :-* :cheesy: :grin:

:coffee:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μπαινετε στο bourdela για να πειτε τα γαμησια σας γιατι δεν μπορειτε να τα πειτε ΠΟΥΘΕΝΑ αλλου. Δυστυχισμενα ανθρωπακια. Και ψηφιζετε για Mr. Malakas τους πικεριστες γιατι τους ζηλευετε που ολοι οι γυρω τους ΞΕΡΟΥΝ πως ειναι γαμιαδες.  ;)

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Kαταλαβα, κρυφος γαμιας κι εσυ. Στο bourdela ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ, στον περιγυρο ΜΑΛΑΚΑΣ.  :2funny:

Εσύ δε χρειάζεται να λες στον περίγυρό σου ότι γαμάς πουτάνες.
Το ξέρουν όλοι και χωρίς να τους το πεις..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.427
Πόντοι
5.506
Μπαινετε στο bourdela για να πειτε τα γαμησια σας γιατι δεν μπορειτε να τα πειτε ΠΟΥΘΕΝΑ αλλου. Δυστυχισμενα ανθρωπακια. Και ψηφιζετε για Mr. Malakas τους πικεριστες γιατι τους ζηλευετε που ολοι οι γυρω τους ΞΕΡΟΥΝ πως ειναι γαμιαδες.  ;)

Από τη μια έχεις τα δίκια σου, από την άλλη πόσο περήφανος είσαι που λες παντού για τα κωλοδάχτυλα που τρώς γαμήσια σου μέρα παρά μέρα στα μπουρδέλα;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εσύ δε χρειάζεται να λες στον περίγυρό σου ότι γαμάς πουτάνες.
Το ξέρουν όλοι και χωρίς να τους το πεις..

Στον περιγυρο μου ολοι ξερουν οτι γαμαω πολυ περισσοτερο απο τους αλλους που δηλωνουν δεσμευμενοι.
Με φοβουνται, δεν με λυπουνται.  ;)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.427
Πόντοι
5.506
Στον περιγυρο μου ολοι ξερουν οτι γαμαω πολυ περισσοτερο απο τους αλλους που δηλωνουν δεσμευμενοι.
Με φοβουνται, δεν με λυπουνται.  ;)

Τι φοβούνται ρε Πίκερ, μην πάρεις φόρα καμιά μέρα και τους γαμήσεις κι αυτούς;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τι φοβούνται ρε Πίκερ, μην πάρεις φόρα καμιά μέρα και τους γαμήσεις κι αυτούς;

Ειναι απλο φιλε μου. Οταν ξερουν οτι κυκλοφορεις στο Μεταξουργειο και γαμας 4 πουτανες την εβδομαδα, κανεις δεν σε θεωρει καλο παιδι η μαλακα. Σε βλεπουν καπως σαν πορνοσταρ.  :sunglasses:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.427
Πόντοι
5.506
Ειναι απλο φιλε μου. Οταν ξερουν οτι κυκλοφορεις στο Μεταξουργειο και γαμας 4 πουτανες την εβδομαδα, κανεις δεν σε θεωρει καλο παιδι η μαλακα. Σε βλεπουν καπως σαν πορνοσταρ.  :sunglasses:

Ναι αλλά ο πορνοσταρ δε γαμάει περίπου μισή ώρα το κάθε γύρισμα;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ναι αλλά ο πορνοσταρ δε γαμάει περίπου μισή ώρα το κάθε γύρισμα;

Οι πορνοσταρ κανουν το χειροτερο σεξ. Ομως αυτο ειναι αλλη ιστορια. Η ΕΙΚΟΝΑ τους ειναι αναλογη με των πικεριστων.  :sunglasses:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
43K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom