alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Το πουλι δεν εχει καμια θεση στον διαγωνισμο αυτοΠως κοβεις το πουλι?
Θα παραμεινει δευτερος μαλακας η θα εκθρονισει τον τον βανακθα φετος?
Το πουλι δεν εχει καμια θεση στον διαγωνισμο αυτοΠως κοβεις το πουλι?
Θα παραμεινει δευτερος μαλακας η θα εκθρονισει τον τον βανακθα φετος?
Για όποιον αφήνει παραπονεμένο χωρίς μυνήματα ο βανακιας μπορώ να στείλω αυτά που μου στέλνει να τα κάνει συλλογή! Μου περισσεύουν..Τυπε εμένα δεν μου εχει στείλει τίποτα... μάλλον δεν με συμπαθεί.....
Το πουλι δεν εχει καμια θεση στον διαγωνισμο αυτο
Ε αν το λες εσυ, ετσι θα ειναικαι το πουλι εχει κι εσυ εχεις :S :S
ΔΕΝ ΓΑΜΕΥΕΣΘΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΛΕΩ ΕΓΩ(ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ) ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ???Ναι το εστειλε και σε μενα
Εχει προφανως την ψευδαισθηση οτι μπορει να κινει τα νηματα απο την εξορια, σαν τον Ανδρεα Παπανδρεου το 1973 απο τη Σουηδια ας πουμε
Εν τω μεταξυ ξεκινησα να διαβαζω και νομιζα οτι αναφερεσαι στον βαγκον και οτι εχει εξωγαμη κορη στη ΣουηδιαΔΕΝ ΓΑΜΕΥΕΣΘΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΛΕΩ ΕΓΩ(ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ) ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ???
τι μας μπριζωνεις μ αυτον τον απολυτως αισχρο βρωμοπουστα???
ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΩΝ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ(Κ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΕΣΕΡΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ),
λουστηκαμε κ την λεζα της εξωγαμης κ μη αναγνωρισμενης ΠΟΤΕ απο τον γυναικωτο βρωμιαρη Σουηδεζας που εσκασε στο ξαφνικο κ απο το πουθενα οταν τον παραχωναν,οταν ηταν σκηνωμα ζομπι ή τελος παντων καπου εκει..
ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΩΤΥΠΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Κ ΔΗ ΣΟΣΙΑΛηΣΤΑΡΑΔΩΝ ΟΛΟΣ Ο ΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..
τοσο ξεφτιλοπουστας δεν εχει ξαναπερασει..
ΛΕΣ Κ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ..
Α ΠΑ ΠΑ ΠΑ..
ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ..
Ρεσιτάλ δίνεις σήμεραΔΕΝ ΓΑΜΕΥΕΣΘΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΛΕΩ ΕΓΩ(ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ) ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ???
τι μας μπριζωνεις μ αυτον τον απολυτως αισχρο βρωμοπουστα???
ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΩΝ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ(Κ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΕΣΕΡΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ),
λουστηκαμε κ την λεζα της εξωγαμης κ μη αναγνωρισμενης ΠΟΤΕ απο τον γυναικωτο βρωμιαρη Σουηδεζας που εσκασε στο ξαφνικο κ απο το πουθενα οταν τον παραχωναν,οταν ηταν σκηνωμα ζομπι ή τελος παντων καπου εκει..
ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΩΤΥΠΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Κ ΔΗ ΣΟΣΙΑΛηΣΤΑΡΑΔΩΝ ΟΛΟΣ Ο ΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..
τοσο ξεφτιλοπουστας δεν εχει ξαναπερασει..
ΛΕΣ Κ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ..
Α ΠΑ ΠΑ ΠΑ..
ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ..
Μυνημα από κάποιον αγαπημένο σας, εδώ ψηφίζουμε πιεξ75, ραοπαου, νικ1410, σας στέλνει τα φιλιά του
δεν κανω τιποτε διαφορετικο εξαρχης..Ρεσιτάλ δίνεις σήμερα
Εχουν ενδο-ολυμπιακή κοντραΟ ραοπαου τι του εκανε??
Και τα δυο.Εξάλλου φαινεται,οταν καποιος γραφει στο site ακομα και αν δεν λεει μαλακιες παιρνει ψήφους,και αν λεει μαλακιες παιρνει ακομα περισσότερες :Sαρα τις ψηφους τις παιρνει καποιος επειδη μπαινει σε κοντρες η επειδη ειναι μαλακας;
Ναι το εστειλε και σε μενα
Εχει προφανως την ψευδαισθηση οτι μπορει να κινει τα νηματα απο την εξορια, σαν τον Ανδρεα Παπανδρεου το 1973 απο τη Σουηδια ας πουμε
Μυνημα από κάποιον αγαπημένο σας, εδώ ψηφίζουμε πιεξ75, ραοπαου, νικ1410, σας στέλνει τα φιλιά του
Ο ραοπαου τι του εκανε??
Δεν εκτιμούν οι ψηφοφόροι την απύθμενη μαλακία του Νικολιού τύπε. :S
και το πουλι εχει κι εσυ εχεις :S :S
45 ψηφοφόροι ΔΕΝ ψηφισαν τον Peter Van Pousten!!!!
Μήπως είναι περισσότερο μαλάκες απο αυτόν???