stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Στέκα οι διασταυρώσεις στους 8 πάνε χιαστί,π.χ 1Α με 2β;
Σωστά... δες το πρωτο ποστ μου...
Στέκα οι διασταυρώσεις στους 8 πάνε χιαστί,π.χ 1Α με 2β;
Ο νικ βλακ χωρίς ψήφο τύπε;;;
ήδη ξεχώρισε η πιξούλα, εξαιρετικός μαλάκας
Ειπε και ελαλησε ο επιτιμος... είσαι στόκος.
Ο τελευταίος, έχει πει φοβερές μπαρούφες τον τελευταίο καιρόΠροσοχη στο ταλεντο καπαμαρου/σαββιδης Νταξη και οι αλλοι παιχτες ειναι δυνατοι αλλα ο καπαμαρου/σαββιδης τους ξεπερνα σε μαλακια και του αξιζει να περασει σε ομιλο.
Εγω στηριζω px75, Christos Savvidis
o τριτος θα δουμε ποιος θα ειναι.
Ο τελευταίος, έχει πει φοβερές μπαρούφες τον τελευταίο καιρό
Παρεπιπτοντως ωραιο αβαταρ τυπε
Το κεφάλι του όμως το κρεμάσαν σε στύλο στην Λαμία τύπε....
Και τον Σωκρατη τον δηλητηριασαν τον Κολοκοτρονη τον κλεισαν φυλακη και τον Καποδιστρια τον δολοφονησαν. Αυτοι ειμαστε σαν λαος.
παλι αλμπανο σκανκ εχεις πιει ρε τελειωμενε κηφηνα???δεν εχεις ουτε 12 ευρω να παρεις 1g purple haze να στανιαρεις???Και τον Σωκρατη τον δηλητηριασαν τον Κολοκοτρονη τον κλεισαν φυλακη και τον Καποδιστρια τον δολοφονησαν. Αυτοι ειμαστε σαν λαος.
παλι αλμπανο σκανκ εχεις πιει ρε τελειωμενε κηφηνα???δεν εχεις ουτε 12 ευρω να παρεις 1g purple haze να στανιαρεις???
Εχεις χτυπησει κ καμια κολωνια του 2ευρου απο τα aldi???
ειναι νωρις και πηρε κεφαλι, πιστευω ειναι ο μοναδικος σοβαρος αντιπαλος του πουσι βαγκον φετος
Peter Van Norden - 13 (24.5%)
παλι αλμπανο σκανκ εχεις πιει ρε τελειωμενε κηφηνα???δεν εχεις ουτε 12 ευρω να παρεις 1g purple haze να στανιαρεις???
Εχεις χτυπησει κ καμια κολωνια του 2ευρου απο τα aldi???
Με έχει πιάσει ρίγος συγκίνησης σε αυτόν τον όμιλο και περιγράφω με ψυχολογική φόρτιση βλέποντας τον αγαπημένο μου παίκτη φέτος να παίρνει κεφάλι από νωρίς!Ο βανακιας δεν έχει αντίπαλο τύπε.
Με έχει πιάσει ρίγος συγκίνησης σε αυτόν τον όμιλο και περιγράφω με ψυχολογική φόρτιση βλέποντας τον αγαπημένο μου παίκτη φέτος να παίρνει κεφάλι από νωρίς!
Αυτόν τον θεωρώ τον πιο δυνατό όμιλο και η δεύτερη θέση είναι πολύ αμφίρροπη!
Επέλεξα νικ πλατ σαν δεύτερο με τη ρέντα που είχε τις προηγούμενες χρονιές αλλά και στην αρχή αυτής που πίστευε πως το σύριζα θα ξαναεβγαινε!