Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Φιλε στεκα καλησπερα,θα ηθελα μαζι με την σουμα των προηγουμενων ψηφων μιας και ο πουσι βαγκον πηγε να κανει την νοθεια της δεκαετιας να κανεις μια σουμα  μαζι με τους αρχικους ψηφους ,πρεπει να δημιουργησουμε μια μικρη λιγκα και η μικροι παικτες οπως σου ειπα σε προσωπικο μυνημα να εχουν την δυνατοτητα αποκτησης ενος τιτλου μιας και η αφροκρεμα της διοργανωσης pussy wagon ,peter van norden θα προταγωνιστουν φετος ισως και του χρονου, η λιγκα θα εχει ονομασια Μιστερ Ηλιθιος ,κατι σαν europa league η λιγκα θα ειναι δοκιμαστικη φετος,θα εχει 2 ηττημενους απο καθε ομιλο με την υψηλοτερη βαθμολογια μετα τους πρωτους 2 ,οπως και στα ευρωπαικα προτυπα, η νικητες των 2 διοργανωσενω θα παιξουν σουπερ τελικο  για τον υπερμαλακα της χρονιας ,απλα εγω βαζω ιδεες,οποιος θελει το ακολουθει,θα δοκιμασω και εγω ο ιδιος να το ανοιξω,αν το επιστρεψουν η μοντς φυσικα..Η προσπαθεια μου εχει το νοημα της ευκαιριας,διοτι ισως ο pussy wagon κανει το 3 στα 3 σερι μεχρι ομως να εμφανιστει νεο αστερι θελει πολλους μηνες προσπαθειας, με αυτο τον τροπο με την μικρη λιγκα αυτη να δοθει μια ευκαιρια για κατι.. Η λιγκα του μιστερ ηλιθιου θα ανοιξει οταν τελειωσουν η ομιλοι ,φυσικα μοντ θελοντος..Ευχαριστω...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Φιλε στεκα καλησπερα,θα ηθελα μαζι με την σουμα των προηγουμενων ψηφων μιας και ο πουσι βαγκον πηγε να κανει την νοθεια της δεκαετιας να κανεις μια σουμα  μαζι με τους αρχικους ψηφους ,πρεπει να δημιουργησουμε μια μικρη λιγκα και η μικροι παικτες οπως σου ειπα σε προσωπικο μυνημα να εχουν την δυνατοτητα αποκτησης ενος τιτλου μιας και η αφροκρεμα της διοργανωσης pussy wagon ,peter van norden θα προταγωνιστουν φετος ισως και του χρονου, η λιγκα θα εχει ονομασια Μιστερ Ηλιθιος ,κατι σαν europa league η λιγκα θα ειναι δοκιμαστικη φετος,θα εχει 2 ηττημενους απο καθε ομιλο με την υψηλοτερη βαθμολογια μετα τους πρωτους 2 ,οπως και στα ευρωπαικα προτυπα, η νικητες των 2 διοργανωσενω θα παιξουν σουπερ τελικο  για τον υπερμαλακα της χρονιας ,απλα εγω βαζω ιδεες,οποιος θελει το ακολουθει,θα δοκιμασω και εγω ο ιδιος να το ανοιξω,αν το επιστρεψουν η μοντς φυσικα..Η προσπαθεια μου εχει το νοημα της ευκαιριας,διοτι ισως ο pussy wagon κανει το 3 στα 3 σερι μεχρι ομως να εμφανιστει νεο αστερι θελει πολλους μηνες προσπαθειας, με αυτο τον τροπο με την μικρη λιγκα αυτη να δοθει μια ευκαιρια για κατι.. Η λιγκα του μιστερ ηλιθιου θα ανοιξει οταν τελειωσουν η ομιλοι ,φυσικα μοντ θελοντος..Ευχαριστω...

Είσαι σε καλό δρόμο κλώνε έχεις ξεσηκώσει και το κλασικό εδώ μέσα όλων των ναυαγίων που αγνοούν την ύπαρξη του "οι".... :S :S :S

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Είσαι σε καλό δρόμο κλώνε έχεις ξεσηκώσει και το κλασικό εδώ μέσα όλων των ναυαγίων που αγνοούν την ύπαρξη του "οι".... :S :S :S
Γεια σου φιλε μου, με προειδοποιησες και μια φορα οτι το κοκκινισμα ισως να το φαω ,εγω προσωπικα υπηρχα και πριν καν η τωρινοι μοντ μπουν ,απο το 2005 καταλαβαινεις,μπηκα να κανω τον χαβαλε μου χωρις να ενοχλω κανεναν,τωρα αν καποιος μοντ κρινει οτι πρεπει να φαεω σουτ προβλημα του,αλλα δυστηχως ποτε δεν ειχα γνωστο νικ η προφιλ για να ξεχωρησω απο τα υπολοιπα ναυαγια οπως λες,ελπιζω η ιδεα μου να μην παει χαμενη

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Γεια σου φιλε μου, με προειδοποιησες και μια φορα οτι το κοκκινισμα ισως να το φαω ,εγω προσωπικα υπηρχα και πριν καν η τωρινοι μοντ μπουν ,απο το 2005 καταλαβαινεις,μπηκα να κανω τον χαβαλε μου χωρις να ενοχλω κανεναν,τωρα αν καποιος μοντ κρινει οτι πρεπει να φαεω σουτ προβλημα του,αλλα δυστηχως ποτε δεν ειχα γνωστο νικ η προφιλ για να ξεχωρησω απο τα υπολοιπα ναυαγια οπως λες,ελπιζω η ιδεα μου να μην παει χαμενη

Γεια σου τύπε άσε τα μίστερ ηλίθιος και μίστερ βλάκας και άνοιξε νήμα μίστερ κλώνος στο οποίο είμαι σίγουρος ότι θα διαπρέψεις... :S :S :S

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΟΜΙΛΟ!!!!

ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ!!!!!!!!!!!!! :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Οι παικταράδες μας δεν κρατιούνται και το σεντόνι κυματίζει :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Έτσι νομίζω και εγώ .... από Δευτέρα ξεκινά ο B' όμιλος....

ΟΜΙΛΟΣ Β'
px75
podolagnos_1985
nikos_plat
Christos Savvidis
raopau
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
nik1410
Peter Van Norden
νταξει πιο ευκολος αυτος..
ο α ηταν σπαζοκεφαλια ποιον να αφησω εξω

κοπρολαγνο και νικ θα την μπουμπουνισω στανταρ
περισσευει και μια ..οποιος την εχει αναγκη μου λεει να του την κερασω  ;)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
γεια σου σταμ... :tits2:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
νταξει πιο ευκολος αυτος..
ο α ηταν σπαζοκεφαλια ποιον να αφησω εξω

κοπρολαγνο και νικ θα την μπουμπουνισω στανταρ
περισσευει και μια ..οποιος την εχει αναγκη μου λεει να του την κερασω  ;)
Φίλε πες μου μισό λόγο να αφήσεις έξω τον Van Pousten!   :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Φίλε πες μου μισό λόγο να αφήσεις έξω τον Van Pousten!   :orchestra: :orchestra: :orchestra:
τρολαρει καλα ο ραββινος...αν τη θελει ο ιδιος μου λεει

ο νικος πλατ απο την αλλη που την ειχε στο τσεπακι ειναι εντελως ντεφορμε φετος και δεν με ψηνει.. :-

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Φιλε ολα σε ολα τα μεγαλα σαιτ χωρανε τα παντα,ειμαι εκπληκτος γιατι εισαι ουδετερος με την ιδεα...
Φίλε όπως σου είπα και στο πμ μπορείς να το κάνεις όπως το φαντάζεσαι με τους Μαλάκες που περισσεύουν απο εδώ !  :heavymetalbig:

Κι εγώ θα στηρίξω με το σχολιασμό μου και τη τεχνική μου γνώση απο τα χρόνια παρουσίας μου στο φόρουμ  τη διοργάνωση σου, μιας και δεν θα είναι ανταγωνιστική στην επίσημη!  :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Στηρίζουμε τις νεανικές ιδέές και δίνουμε χώρο στα νέα νικ να αναπτυχθούν δημιουργικά!!! :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
43K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom