stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Βαν τέτοιος σίγουρα,τώρα που το λες.
Νομίζω 3ος ο Σαββίδης ή ο ποδόλαγνος.
Κάπως έτσι το βλέπω τύπε...
Βαν τέτοιος σίγουρα,τώρα που το λες.
Νομίζω 3ος ο Σαββίδης ή ο ποδόλαγνος.
Φιλε στεκα καλησπερα,θα ηθελα μαζι με την σουμα των προηγουμενων ψηφων μιας και ο πουσι βαγκον πηγε να κανει την νοθεια της δεκαετιας να κανεις μια σουμα μαζι με τους αρχικους ψηφους ,πρεπει να δημιουργησουμε μια μικρη λιγκα και η μικροι παικτες οπως σου ειπα σε προσωπικο μυνημα να εχουν την δυνατοτητα αποκτησης ενος τιτλου μιας και η αφροκρεμα της διοργανωσης pussy wagon ,peter van norden θα προταγωνιστουν φετος ισως και του χρονου, η λιγκα θα εχει ονομασια Μιστερ Ηλιθιος ,κατι σαν europa league η λιγκα θα ειναι δοκιμαστικη φετος,θα εχει 2 ηττημενους απο καθε ομιλο με την υψηλοτερη βαθμολογια μετα τους πρωτους 2 ,οπως και στα ευρωπαικα προτυπα, η νικητες των 2 διοργανωσενω θα παιξουν σουπερ τελικο για τον υπερμαλακα της χρονιας ,απλα εγω βαζω ιδεες,οποιος θελει το ακολουθει,θα δοκιμασω και εγω ο ιδιος να το ανοιξω,αν το επιστρεψουν η μοντς φυσικα..Η προσπαθεια μου εχει το νοημα της ευκαιριας,διοτι ισως ο pussy wagon κανει το 3 στα 3 σερι μεχρι ομως να εμφανιστει νεο αστερι θελει πολλους μηνες προσπαθειας, με αυτο τον τροπο με την μικρη λιγκα αυτη να δοθει μια ευκαιρια για κατι.. Η λιγκα του μιστερ ηλιθιου θα ανοιξει οταν τελειωσουν η ομιλοι ,φυσικα μοντ θελοντος..Ευχαριστω...
Γεια σου φιλε μου, με προειδοποιησες και μια φορα οτι το κοκκινισμα ισως να το φαω ,εγω προσωπικα υπηρχα και πριν καν η τωρινοι μοντ μπουν ,απο το 2005 καταλαβαινεις,μπηκα να κανω τον χαβαλε μου χωρις να ενοχλω κανεναν,τωρα αν καποιος μοντ κρινει οτι πρεπει να φαεω σουτ προβλημα του,αλλα δυστηχως ποτε δεν ειχα γνωστο νικ η προφιλ για να ξεχωρησω απο τα υπολοιπα ναυαγια οπως λες,ελπιζω η ιδεα μου να μην παει χαμενηΕίσαι σε καλό δρόμο κλώνε έχεις ξεσηκώσει και το κλασικό εδώ μέσα όλων των ναυαγίων που αγνοούν την ύπαρξη του "οι".... :S :S :S
Γεια σου φιλε μου, με προειδοποιησες και μια φορα οτι το κοκκινισμα ισως να το φαω ,εγω προσωπικα υπηρχα και πριν καν η τωρινοι μοντ μπουν ,απο το 2005 καταλαβαινεις,μπηκα να κανω τον χαβαλε μου χωρις να ενοχλω κανεναν,τωρα αν καποιος μοντ κρινει οτι πρεπει να φαεω σουτ προβλημα του,αλλα δυστηχως ποτε δεν ειχα γνωστο νικ η προφιλ για να ξεχωρησω απο τα υπολοιπα ναυαγια οπως λες,ελπιζω η ιδεα μου να μην παει χαμενη
Πρεπει να μπει το μιστερ ηλιθιοςΓεια σου τύπε άσε τα μίστερ ηλίθιος και μίστερ βλάκας και άνοιξε νήμα μίστερ κλώνος στο οποίο είμαι σίγουρος ότι θα διαπρέψεις... :S :S :S
Είσαι σε καλό δρόμο κλώνε έχεις ξεσηκώσει και το κλασικό εδώ μέσα όλων των ναυαγίων που αγνοούν την ύπαρξη του "οι".... :S :S :S
Πρεπει να μπει το μιστερ ηλιθιος
Ποιος ειναι αυτος παλι τυπε :S :S :S
Φιλε ολα σε ολα τα μεγαλα σαιτ χωρανε τα παντα,ειμαι εκπληκτος γιατι εισαι ουδετερος με την ιδεα...Δεν σηκώνει άλλη διοργάνωση τύπε... μια τον χρόνο αρκεί....
νταξει πιο ευκολος αυτος..Έτσι νομίζω και εγώ .... από Δευτέρα ξεκινά ο B' όμιλος....
ΟΜΙΛΟΣ Β'
px75
podolagnos_1985
nikos_plat
Christos Savvidis
raopau
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
nik1410
Peter Van Norden
Φίλε πες μου μισό λόγο να αφήσεις έξω τον Van Pousten!νταξει πιο ευκολος αυτος..
ο α ηταν σπαζοκεφαλια ποιον να αφησω εξω
κοπρολαγνο και νικ θα την μπουμπουνισω στανταρ
περισσευει και μια ..οποιος την εχει αναγκη μου λεει να του την κερασω ;)
παιχτη δεν εχεις παρα να αυτοπροταθεις ;) και απο εκει και περα θα δείξειΠρεπει να μπει το μιστερ ηλιθιος
τρολαρει καλα ο ραββινος...αν τη θελει ο ιδιος μου λεειΦίλε πες μου μισό λόγο να αφήσεις έξω τον Van Pousten!
Φίλε όπως σου είπα και στο πμ μπορείς να το κάνεις όπως το φαντάζεσαι με τους Μαλάκες που περισσεύουν απο εδώ !Φιλε ολα σε ολα τα μεγαλα σαιτ χωρανε τα παντα,ειμαι εκπληκτος γιατι εισαι ουδετερος με την ιδεα...
Τι λες να κάνει τα πρωινά? Ανάλυση όσων είδε και άκουσε το βράδυ ?τρολαρει καλα ο ραββινος...αν τη θελει ο ιδιος μου λεει
παει gym...Τι λες να κάνει τα πρωινά? Ανάλυση όσων είδε και άκουσε το βράδυ ?
Δεν σηκώνει άλλη διοργάνωση τύπε... μια τον χρόνο αρκεί....