You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 229K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.546
- Πόντοι
- 4.636
από πούστη τι περιμένεις...?Πάλι έκανε μαλακίες και πουστιές το ψυχάκι του σαιτ;
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Έζησα live τη κλοπή πριν 2,5 ώρες με το να συντάσσω ποστ στον αυθεντικό διαγωνισμό και να εμφανίζεται στο κλεμμένο νήμα του πουστοβάγονου!
Ο πουστοβαγονος εξασφαλίζει τον τίτλο άλλη μια σεζόν! Τα φώτα και το ενδιαφέρον πλέον στον δεύτερο που δεν θα έχει ποτέ την ευκαιρία να δει πρωτιά! Κάτι μου λέει πως και αυτός θα ανήκει στους φίλους του πουστοβάγονου!!
Ο πουστοβαγονος εξασφαλίζει τον τίτλο άλλη μια σεζόν! Τα φώτα και το ενδιαφέρον πλέον στον δεύτερο που δεν θα έχει ποτέ την ευκαιρία να δει πρωτιά! Κάτι μου λέει πως και αυτός θα ανήκει στους φίλους του πουστοβάγονου!!
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
στουκα πρεπει να παραδεχτεις οτι ο υπερμαλακας των πεντε ηπειρων και των εφτα θαλασσων πουσυς σου εκανε κλισμα γκαζοζα
πως και δεν πηρες πρεφα τη μηχανορραφια που μαγειρευοταν πισω απο την πλατη σου;
πως σε γαμησε ετσι ο βανακιας ρε μαλακα πως σε πετσοκοψε ετσι
τα σκαμπο μου και τα αρχιδια μου
πως και δεν πηρες πρεφα τη μηχανορραφια που μαγειρευοταν πισω απο την πλατη σου;
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
ρε τυπε εκτος του οτι καθεσαι σπιτι σου και κανεις κληρωσεις επι κληρωσεων μονος σουΑυτό είναι το τελευταιο back up πριν την κλοπή.
εχεις και backup ολων των ομιλων ολων των διαγωνισμων;
κανονικα επρεπε να σου κοψει ενα μισθο ο αντισθενης με τοσες εργατοωρες
anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.546
- Πόντοι
- 4.636
[size=50pt]μην ακούς μαλάκα λόγια και πούστη μοιρολόγια....[/size]Συνεχίζουμε κανονικά τύπε... εκτός από μαλάκας είναι και πούστης.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.142
- Πόντοι
- 5.506
στουκα πρεπει να παραδεχτεις οτι ο υπερμαλακας των πεντε ηπειρων και των εφτα θαλασσων πουσυς σου εκανε κλισμα γκαζοζα
Δε φταίει ο στέκας ρε τύπε αν ο πουστοβάγονος είναι καλός στις
![Pipa1 :pipa1: :pipa1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa1.gif)
![Pipa1 :pipa1: :pipa1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa1.gif)
![Pipa2 :pipa2: :pipa2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa2.gif)
![Pipa2 :pipa2: :pipa2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa2.gif)
![Pipa3 :pipa3: :pipa3:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa3.gif)
![Pipa3 :pipa3: :pipa3:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa3.gif)
Όλοι στηρίζουμε τον ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ διαγωνισμό του στέκα.
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.553
- Πόντοι
- 3.936
Και μονο για αυτο αλλα και επειδη ο στεκας κλαιει στηριζω τον βανακια. ΔΩΣΕ ΠΟΝΟστουκα πρεπει να παραδεχτεις οτι ο υπερμαλακας των πεντε ηπειρων και των εφτα θαλασσων πουσυς σου εκανε κλισμα γκαζοζα
![Respect :respect: :respect:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/respect.gif)
![Respect :respect: :respect:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/respect.gif)
![Heavymetalbig :heavymetalbig: :heavymetalbig:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/heavymetalbig.gif)
![Heavymetalbig :heavymetalbig: :heavymetalbig:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/heavymetalbig.gif)
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
τυπε ο διαγωνισμος του βανακια ειναι γιαλατζι και εκανε πραξικοπημα με πουσταρδελλικες μεθοδουςΔε φταίει ο στέκας ρε τύπε αν ο πουστοβάγονος είναι καλός στις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όλοι στηρίζουμε τον ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ διαγωνισμό του στέκα.
ομως εχει δικιο οτι και ο στουκας δεν ειναι αγιος
περσι δεν ξερω τι σκατα ειχε κανει στους ημιτελικους αλλα αν προσεθετες τους δικους μου ψηφους και του βαν κωλεν εβγαινε αθροισμα διαφορετικο απο αυτο που ελεγε το συνολικο αποτελεσμα
και την τελευταια μερα που ημασταν ισοπαλια με τον βαν κωλεν μου εριξε μια ψηφο με εναν κλωνο του και καπακια σταματησε την ψηφοφορια για να περασω τελικο
ο βαγονιας κανει πουστιες ομως ο λαος δεν ξεχνα και τις πουστιες του στουκα :S
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Κι εσύ να προβείς σε δήλωση μεταμέλειας για το παρακάτω ποστ--->Καλω ολα τα μελη να προβούν σε ποσταρισμα στηριξης υπερ του αληθινου διαγωνισμου
Αν δεσμευθεις οτι θα ψηφισεις ΝΔ και οτι δεν θα ξανακανεις προπαγανδα υπερ του Συριζα δεσμευομαι να ανακτησεις το προφιλ σου τύπε
anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.546
- Πόντοι
- 4.636
με τέτοιες μαλακίες ο αλεξ71 έφτασε εδώ που έφτασε...Κι εσύ να προβείς σε δήλωση μεταμέλειας για το παρακάτω ποστ--->
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.220
- Πόντοι
- 7.786
η απολυτη ντροπη εγινε
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
εισαι λάθος τελευταία φορά ήταν 71 ο whois ,alex 37,gianevan 19,picker 46,σίγουρα το λέω τα είχα δει η υπόλοιποι σωστά έτσι!
Απλά είχα κρατήσει backup στους 112 ψηφοφόρους τύπε.... τα παραπάνω είναι με παραπάνω ψηφοφόρους, νομιζω 120 με 122....
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
Έζησα live τη κλοπή πριν 2,5 ώρες με το να συντάσσω ποστ στον αυθεντικό διαγωνισμό και να εμφανίζεται στο κλεμμένο νήμα του πουστοβάγονου!
Θα τον ρωτάω συνέχεια την ΚΟΤΑ αν έχει να πει κάτι για τον Μαρινακη....
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.553
- Πόντοι
- 3.936
Κλαψε λιγο ακομα. Ο Βανακιας στην εκανε λαμογιο....Θα τον ρωτάω συνέχεια την ΚΟΤΑ αν έχει να πει κάτι για τον Μαρινακη....
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.553
- Πόντοι
- 3.936
Θα τον ρωτάω συνέχεια την ΚΟΤΑ αν έχει να πει κάτι για τον Μαρινακη....
Ειπε οτι δεν θα ξανα γραψει για τον Ολυμπιακο εαν παρει πισω το προφιλ του.
« Απάντηση #1910 στις: 20/11/18, 02:02 »
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Αν δεσμευθεις οτι θα ψηφισεις ΝΔ και οτι δεν θα ξανακανεις προπαγανδα υπερ του Συριζα δεσμευομαι να ανακτησεις το προφιλ σου τύπε
Εδω οι ιδιοι οι νεοδημοκρατες ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΩΛΟ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ του λαθροκουλη
Καθολου εντυπωση δεν κανει η προσπαθεια εξαγορας του βανακια
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 201
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 46K
?