Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.944
- Πόντοι
- 6.256
Εγινε κλοπή θέματος από τον MR MALAKA 2017 - 2018 τύπε.
Τυπε οτι και να λες στον σφυριξε κλεφτικα ο Βανακιας...σε εκπαραθυρωσε κανονικα. :S :S :S
Εγινε κλοπή θέματος από τον MR MALAKA 2017 - 2018 τύπε.
Τυπε οτι και να λες στον σφυριξε κλεφτικα ο Βανακιας...σε εκπαραθυρωσε κανονικα. :S :S :S
Συνεχίζουμε κανονικά τύπε... εκτός από μαλάκας είναι και πούστης.
στηριζουμε τον οφισιαλ θεσμο By στεκαςΤο πραξικόπημα του βανακια σε συνεργασία με διαχειριστή δεν θα περάσει.
Το θρεντ το συγχώνευσαν με σκοπό να πάρει τον έλεγχο ο βανακιας.
Αυτες είναι οι πρακτικές της δημοκρατίας όπως την αντιλαμβάνεται ο MR MALAKAS.
Τυπε φοβαμαι οτι ακομα δεν εχεις δεχτει το τελειωτικο χτυπημα.... :S :S :S
στηριζουμε τον οφισιαλ θεσμο By στεκας
οι προηγουμενοι ψηφοι που ειχαν μαζευτει μηδενιστηκαν?wtf? τι ειναι αυτο απο πανωΜετά από την κατασκευή κλώνων περάσαμε στην κλοπή θεμάτων τύπε.
οι προηγουμενοι ψηφοι που ειχαν μαζευτει μηδενιστηκαν?wtf? τι ειναι αυτο απο πανω
Δεν κατάλαβες τι έγινε?
Καποιος mod εκανε συγχώνευση με υπάρχον θέμα του βανακια για να χαθεί το δικό μου και να πάρει τον έλεγχο ο βανάκιας!!!
Δεν κατάλαβες τι έγινε?
Καποιος mod εκανε συγχώνευση με υπάρχον θέμα του βανακια για να χαθεί το δικό μου και να πάρει τον έλεγχο ο βανάκιας!!!
Θα σου πω τι εχω καταλαβει οτι εχει παιχτει τυπε...ο Βανακιας βρηκε καποιον προθυμο διαχειριστη ή μοντερατορα να ενωσει το δικο του θεμα με το θεμα του Στεκα με αποτελεσμα να γινει διαχειριστης του θεματος ο Βανακιας ο οποιος στη συνεχεια εβαλε τη δημοσκοπηση που βλεπεις και μηδενισε τις ψηφους απο τη προηγουμενη που ετρεχε.
Βασικα δεν χαθηκε το δικο σου τυπε απλα επαψες να εισαι αυτος που το ανοιξε και δεν εχεις δικαιωματα να ανεβαζεις ψηφοφοριες...ολα τα προηγουμενα ποστ μια χαρα ειναι εδω απλα προστεθηκαν χρονολογικα και τα ποστ απο το νημα του Βανακια.
ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
Ξερω πολύ καλά τι εγινε... με πούστικο τρόπο χάθηκε το θέμα μου υπέρ του βανάκια τύπε.
Μιλάμε για αρρώστια...
Ναι ρε τυπε αλλα τοσο καιρο μας ελεγες για τους λιγους και καλους σου φιλους που θα καθαρισουν αμα γινει νοθεια κτλ...που ειναι ολοι αυτοι ρε τυπε και γιατι σου ξηγηθηκαν αλμυρο φυστικι; :S :S :S
βια,νοθεια,αλητεια εγινε :S :S
βια,νοθεια,αλητεια εγινε :S :S