Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Γιατί ρε συ, θα τιμωρεί τις γκόμενες με το να μην τις γαμάει :2funny:
γιατι ρε τυπε που είναι το κακο?
το ειχα κανει και εγω σε μια γκομενα αυτό παλια για να την βασανισω.
μου εσπαγε τα νευρα γενικα εγω πηγανα στα μπουρδελα και η γκομενα ειχε αφηνιασει ωσπου δεν αντεξε και πηγε και πηδηθηκε με τον πρωτο τυχοντα και μετα την ελεγα και πουτανα εντωμεταξι ξεφτιλιστηκε σε φιλες γονεις κλπ και ειχα βγει το καλο παιδι εγω.
διπλωματια θελουν οι γκομενες και χτυπημα εκει που πονανε όχι βια αλλα με αλλους τροπους.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
μου εσπαγε τα νευρα γενικα εγω πηγανα στα μπουρδελα και η γκομενα ειχε αφηνιασει ωσπου δεν αντεξε και πηγε και πηδηθηκε με τον πρωτο τυχοντα και μετα την ελεγα και πουτανα εντωμεταξι ξεφτιλιστηκε σε φιλες γονεις κλπ και ειχα βγει το καλο παιδι εγω.
διπλωματια θελουν οι γκομενες και χτυπημα εκει που πονανε όχι βια αλλα με αλλους τροπους.
Δόξα Και τιμή στον πρώτο τυχόντα !!!  :orchestra: :orchestra: :orchestra::heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Γίνετε  όλοι συριζαίοι να γαμάμε οι άλλοι  μέχρι τελικής πτώσης  :rockon: :rockon: :rockon:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Αν δεν έχεις Black American Express στις ΗΠΑ είσαι αόρατος άνθρωπος για τα μουνια που λέει! Ούτε πουτανες δεν βρίσκεις να γαμήσεις!
τι λες ρε τυπε νομιζεις ότι αμερικανες είναι σαν τις ελλεεινιδες να κοιτανε φορολογικη δηλωση?
όπως ειχα πει οι αμερικανες είναι openmind και δεν εχουν κομπλεξ γενικα.
μια αμερικανα θα κατσει να πηδηθεί μαζι σου μονο αν εισαι ωραιο τυπακι εμφανησιακα αλλα και σε χαρακτήρα,αν εισαι κλαψιαρης μουντρουχος δεν πηδας αμερικανα.
οι αμερικανοι γενικα θελουν να παιρνουν καλα και δεν κοιτανε τον γαμο ως επενδυση όπως εδώ,εδω θα ακουσεις η κορη μου βρηκε ένα καλο παιδι δάσκαλος με σταθερη δουλεια εχει και ένα σπιτι δικο του ένα χωραφακι στο χωριο το αυτοκινητακι του εε θα δουλεψει και η κορη μου θα τη βγαλουν θα τους βοηθήσουμε και εμεις οικονομικα κλπ, ενώ εκει θα ακουσεις να λεει η ιδια μανα η κορη μου βρηκε ένα καλο παιδι εχει μια καλη δουλεια και περνανε καλα,αυτη είναι η διασφορα μας στην κουλτουρα.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
όχι μονο τυπε σε κοβω να κανεις λιστα με τους συριζαιους του σαιτ

Κάνω λίστα με αυτούς που συμφωνούν με τον τζώνυ τύπε.

Εσύ συμφωνείς;

Οι τσυριζαιοι εχουν μια παραξενη και υπερφυσικη ελξη με τους αραπαδες

Μυστηριο

Με τον βανακια πάντως είναι κώλος και βρακί...  :gay: :gay: :gay:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
Απίστευτη ροή της μπάλας! Έχει χαθεί το τόπι!!!
Γιορτάζει το Άθλημα Σήμερα  :kneel: :kneel: :kneel:
Οι μάγοι της Μπάλας  :jerking: σε πλήρη δράση :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Ανησυχώ με van Pousten πως θα μείνει πίσω !  Έχω τεράστια ανάγκη να γράψει και εδώ  :wanker: :wanker: :wanker:

Όντως έχουμε δυνατή μπαλίτσα, αλλά οι πικεριστές λυπούν από το παιχνίδι...  :jerking:

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.241
Πόντοι
5.506
η μπαρου ξερουμε ότι είναι ενας δεξιος τρομπακιας αλλα δεν του αξιζει τυπε ουτε  η πρωτια στη μαλακια.

Τυπε, πες μας τη γνωμη σου, τι ειναι χειροτερο, σκετο μαλακας ή συριζαιος μαλακας;

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τυπε, πες μας τη γνωμη σου, τι ειναι χειροτερο, σκετο μαλακας ή συριζαιος μαλακας;
Του Συριζαίου τη γκόμενα τη γάμησε  ο πρώτος τυχόντας και θεωρεί τον εαυτό του καλό παιδί...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Πόσο Μαλάκας μπορεί να είναι ο άνθρωπος!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: 

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Τζάμπα γαμησάκι ο Πρώτος Τυχόντας  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Πλήρωνε μαλάκα Συριζαίε να σου γαμάνε τη γκόμενα!!!  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

Δηλαδή έλιωνε στην καντίνα για το μεροκάματο και του πήδαγαν περαστικοί την γκόμενα;  :jerking: :jerking: :jerking:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ο μαλακαγασπαρης π ειναι???

π εισαι ρε εχω φερει το χρημα ρε τρελε κανονισε να φυγω δε θα περιμενω πολυ

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Φρέσκο και χωρίς σχόλια....  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ξερουμε ποιοι ειμαστε και ειμαστε πολλοι στην Ελλαδα. Καποιοι απο εμας ετυχε να διαβαζουμε αυτο το σαιτ, ειτε παμε με πουτανες, ειτε οχι. Σε αυτο το θρεντ θα λεμε τα προβληματα μας και θα αλληβοηθιομαστε για να τα λυσουμε. Μπορουμε να γλιτωσουε ολοι, αν τραβηξουμε ο ενας τον αλλο.

Επισκέπτης

Ρε τυπε γιατι το κανεις αυτο ? Δεν ησουν στις επιλογες μου για μαλακας, αλλα μεtα απο αυτο μαλλον θα σε ψηφισω.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΗΝ ιστορια του μπου ειναι γεγονος

δεν λεω αλλα

οι αντιπαλοι μας πρεπει να νιωθουν φοβισμενοι

ειλικρινα μιλαμε για μεγαλα πραματα

θα φανει στην καλπη

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΗΝ ιστορια του μπου ειναι γεγονος

δεν λεω αλλα

οι αντιπαλοι μας πρεπει να νιωθουν φοβισμενοι

ειλικρινα μιλαμε για μεγαλα πραματα

θα φανει στην καλπη

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
Το σωστο αυτο ειναι. Να δωσεις τον αγωνα μεσω του νομιμου νηματος. Οχι απεργοσπαστικα διασπαστικα νηματα οπως ανοιγες παλια.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Εδώ οι συμμαχίες του Πουστοβάγονου :S ---->

Ειστε ευπροσδεκτοι ολοι

μπαχαλακηδες
λιλαιοι
πουσταλεκοι
τζοννυδες και λοιποι πασοκοι
τα παιδια του μελιου
η μαριλου με την παρεα της
οι παππουληδες
οι σκληροι νωντοτυποι
ο ντοπας
ποδολαγνοι
και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις  :heavymetalbig:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Τζάμπα γαμησάκι ο Πρώτος Τυχόντας  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Πλήρωνε μαλάκα Συριζαίε να σου γαμάνε τη γκόμενα!!!  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
τι πληρωνε ρε αιγαιε,το μονα λεφτα που χαλαγα ηταν που πηγαινα στους οικους,τη γκομενα χεσμενη την ειχα.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
46K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom