acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
ωραιο το γκομενακι σου ακαποιρα,ευγε
σου βγαζει καλα γουστα?
Ευχαριστώ Μύστη
Δεν την εχω πλέον αλλά καλά περασα
ωραιο το γκομενακι σου ακαποιρα,ευγε
σου βγαζει καλα γουστα?
τυπε ωρες ωρες μου λειπει ο λακαρος να τον φουντωσω λιγο με το γκολφακι και το RS6 που του ειχε βγαλει τον κοφτη και το πηγαινε με 350 στις εθνικες
τωρα απο το νεοναζιστικο μετωπο εχουμε μονο κατι τζουτζεδες στο σαη σαν τον ακαποειρα τον χτικιαρη
ωραιος.Ευχαριστώ Μύστη
Δεν την εχω πλέον αλλά καλά περασα
Μην στεναχωριεσαι τυπε..να ξες οτι ο λακης μας βλεπει απο εκει ψηλα και μας χεζει... :'(
Ειχες, την προσφυγοπουλα
τον αμπντουλ ειχε μην μπερδευεσαι
να ηξερα εστω που ειναι το οδοντιατρειο του να παω να φτιαξω ενα σπασμενο σφραγισμα που εχωΜην στεναχωριεσαι τυπε..να ξες οτι ο λακης μας βλεπει απο εκει ψηλα και μας χεζει... :'(
Οχι τυπε..ηταν κανονικη συρια...ενα μετρο και ενα μιλκο βεβαια, αλλα με κατι βυζα σαν τορπιλες...
Μετα εμπλεξε με κακες παρεες το πουλι και εκοψε το free fucking...
τυπε ειχα παιξει ενα μπασκετ διαφορα ποντων και το επιανα μεχρι 1 δευτερολεπτο πριν τη ληξη που σηκωθηκε ενας απο το κεντρο και εβαλε 3ποντοBird because our nick names have ντούντα ως βάση μπορεί να νομίζουν ότι είμαστε κλωνάρια!
Αν θες κανένα στοίχημα, ρίξε σήμα σε pm. Αν και δεν πρέπει να ασχολείσαι με το αντικείμενο.
Και μετα να σου βαλει μεγαλυτερη δοση αναισθητικου, να σου μουδιασει ολο το σωμα, να σε τεμαχισει ζωντανο, να σε χβσει σε μαυρες σακουλες και να σε αραδιασει σε καδους στην βουλιαγμενης...να ηξερα εστω που ειναι το οδοντιατρειο του να παω να φτιαξω ενα σπασμενο σφραγισμα που εχω
και να του πιασω κουβεντα για κουμπουρια και κομμουνιστες ετσι δηθεν τυχαια
εμφυτευματα εβαζε ο Λακης κ μαλλον μονο με γναθοχειρουργικη ασχολουνταν.να ηξερα εστω που ειναι το οδοντιατρειο του να παω να φτιαξω ενα σπασμενο σφραγισμα που εχω
και να του πιασω κουβεντα για κουμπουρια και κομμουνιστες ετσι δηθεν τυχαια
φινο γκομενακι ντελικατοαυτη εχει ακομα καλύτερα
απο το fappening ειναι η φωτο;αυτη εχει ακομα καλύτερα
απο το fappening ειναι η φωτο;
ημουνα σιγουροςπαραγκα, μυκονος
που την ειδες την αβυζη ρε κομπλεξικο στρακι
αντε πλερωσε τωρα κανα δεκαευρο να σου γρασαρουν την κωλοτρυπιδα να ερθεις στα ισα σου
ετσιΑν θεωρείται αυτή άβυζη,αναρωτιέμαι πως είναι η βυζαρού!
η ιδια ειναι απο αλλη ληψητο πουλι παραλογιζεται απο την ελλειψη δακτυλου στην βρωμερη του σουφρα
ξαναποσταρω και την αλλη να δουμε αν θα την βγαλει και αυτην αβυζη