aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Χουλιγκάνοι φίλε.. Δεν νοιάζονται για την "ευγενή άμιλλα" του αθληματος παρα μόνο για αίμα...Τυπε ειναι ηδη στους ομιλους λογω της περσινης καταταξης μαθε μπαλιτσα.
Χουλιγκάνοι φίλε.. Δεν νοιάζονται για την "ευγενή άμιλλα" του αθληματος παρα μόνο για αίμα...Τυπε ειναι ηδη στους ομιλους λογω της περσινης καταταξης μαθε μπαλιτσα.
Ο βαν πουστεν ρίχνεται στη μάχη από τη φάση των ομίλων μιας και ήταν Αργυρός φιναλίστ πέρσι! Μοναδικός σοβαρός του αντίπαλος ο βανακιας! Φέτος θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον και η τρίτη θέση Η οποία θα είναι ισάξια με τη πρώτη και όποιος τη κερδίσει θα το κάνει με το σπαθί του! Δηλαδή κάτι σαν τον επόμενο μετά τον Μέσι και ρονάλντο !
Φίλε πιστεύεις πως νίκ πλάτ και ζαν Κολ πρέπει να μείνουν πίσω ενώ κάνουν υπερπροσπάθεια τα παιδιά?Το έριξα και εγώ.Πενταγιώ,Ακα και Δημητρακης29!!!
Φίλε πιστεύεις πως νίκ πλάτ και ζαν Κολ πρέπει να μείνουν πίσω ενώ κάνουν υπερπροσπάθεια τα παιδιά?
Καλή επιτυχίαΟι 3 δικοί μου είναι γκανιαν...
εδω βγηκε η ερι απο την νυφικη της πασταδα..
ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΗ..
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΕΡΩ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ..
Με έκανες και γέλασα πολύ αν ισχύει τέτοιο σκηνικό μακράν το καλύτερο που έχω ακούσει!Το απόλυτο με τον Λάκη είναι όταν είχε πάει να γαμήσει ένα CT, πήρε κάτι εξτραδάκια, δεν του φτάναν τα λεφτά που είχε επάνω του και πήρε τηλέφωνο τη μάνα του να του φέρει μετρητά για να μην μπλέξει με τους νταβάδες.
Δική του διήγηση, μπέσα.
ίσως βρείτε και άλλους παίκτες που να αξίζουν μια ψήφο σας.
Ο Λάκης με το σκηνικό ποιος ειναι,προφίλ;Το απόλυτο με τον Λάκη είναι όταν είχε πάει να γαμήσει ένα CT, πήρε κάτι εξτραδάκια, δεν του φτάναν τα λεφτά που είχε επάνω του και πήρε τηλέφωνο τη μάνα του να του φέρει μετρητά για να μην μπλέξει με τους νταβάδες.
Δική του διήγηση, μπέσα.
16 ψοφους σε σενα Στέκα επιτιμε αρχι μας
Που την την εχεις μετατρεψει σε τροπο ζωης
Άρα άξιζε το μονοκούκι που του έριξα!Λέει ο Στέκας 72 ότι έχει αυστραλέζικο διαβατήριο
και γεννήθηκε στην Αυστραλία , και ήρθε στην Ελλάδα
όταν ήταν στο Γυμνάσιο.
Και , λέει, ότι ... μένει στην Ελλάδα
διότι θα διορθώσει την κατάσταση η ΝΔ !!
Χιλιάδες προσπαθούν να πάνε στην Αυστραλία
διαβάζουν να δώσουν εξετάσεις στα αγγλικά
προσπαθούν να βρουν γνωστούς κλπ.
και ο Στέκας72 με το αυστραλέζικο διαβατήριο...
47 ετών ( μάλλον από το νικ του)
παίζει με το λάπτοπ στην Ελλάδα στο μπου.κομ !!!
Και νομίζει ότι κάνει το σωστό !
Τα παιδιά του λυπάμαι, που θα μείνουν στην Ελλάδα
να παίρνουν μισθό 360 ευρώ το μήνα, ή 500
και αν σπουδάσουν γιατροί,
σαν ειδικευόμενοι γιατροί θα παίρνουν 900.
Ενώ στην Αυστραλία θα έπαιρναν τα 4πλάσια
ο λάκης έγραφε ότι έχει ενημερώσει την γυναίκα ότι έχει μπετόν ταχείας πήξης, για να καλύψει τον τάφο της, αν τον απατήσει
Λέει ο Στέκας 72 ότι έχει αυστραλέζικο διαβατήριο
και γεννήθηκε στην Αυστραλία , και ήρθε στην Ελλάδα
όταν ήταν στο Γυμνάσιο.
Και , λέει, ότι ... μένει στην Ελλάδα
διότι θα διορθώσει την κατάσταση η ΝΔ !!
Χιλιάδες προσπαθούν να πάνε στην Αυστραλία
διαβάζουν να δώσουν εξετάσεις στα αγγλικά
προσπαθούν να βρουν γνωστούς κλπ.
και ο Στέκας72 με το αυστραλέζικο διαβατήριο...
47 ετών ( μάλλον από το νικ του)
παίζει με το λάπτοπ στην Ελλάδα στο μπου.κομ !!!
Και νομίζει ότι κάνει το σωστό !
Τα παιδιά του λυπάμαι, που θα μείνουν στην Ελλάδα
να παίρνουν μισθό 360 ευρώ το μήνα, ή 500
και αν σπουδάσουν γιατροί,
σαν ειδικευόμενοι γιατροί θα παίρνουν 900.
Ενώ στην Αυστραλία θα έπαιρναν τα 4πλάσια
Βρε Λαδάκι τι κόλλημα έχεις φάει.... σου έχω πει πως μια χαρά δουλειές έχουμε με τη γυναίκα μου, αν θέλουμε την κάνουμε για Αυστραλία. Χιλιάδες Έλληνες έχουν διπλή υπηκοότητα των ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδά κλπ και μένουν Ελλάδα. Φαγώθηκες να μας διώξεις όλους!!!