Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Τζώνυ σου λείπει ο βανακιας;

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Muted ο nik1410  :rolleyes:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
65
Πόντοι
0
Τι ψηφίζουμε εδώ μαγκες? Τον μεγαλύτερο μαλακά? Εγώ σαν καινούργιος θα τα βάλω έτσι στην τύχη? Δώστε μου τους κορυφαίους να ξέρω τουλάχιστον

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
...γιατί γελάς τύπε;;; το παλικάρι γύρισε γιατί έχει επιχειρηματικό μυαλό....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αμα πατε αμερικη και μπειτε εστω και λιγο στην αγορα εργασιας τοτε ισως καταλάβετε καποια πραγματα.
πολυς κοσμος στην αμερικη εκανε λεφτα με καποιες πρωτοτυπιες που σκεφτηκε,εσεις καθιστε και γελατε με την καντινα και αφήστε εμενα να κανω την μπιζνα και να βγαζω χρημα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Είναι δυνατόν να μείνει εκτός ο Jean Claud; Ο άνθρωπος που έφυγε από την Αμερική και ήρθε Ελλάδα για να ζει με τα επιδόματα που του έδινε ο ΣΥΡΙΖΑ;
σου ειπα όταν ξαναπαω αμερικη θα σου στελνω 25 κιλοτες κάθε μηνα 1 στραπον και 100 δολαρια για κανα κομματι ψωμι.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.297
Πόντοι
5.006
αμα πατε αμερικη και μπειτε εστω και λιγο στην αγορα εργασιας τοτε ισως καταλάβετε καποια πραγματα.
πολυς κοσμος στην αμερικη εκανε λεφτα με καποιες πρωτοτυπιες που σκεφτηκε,εσεις καθιστε και γελατε με την καντινα και αφήστε εμενα να κανω την μπιζνα και να βγαζω χρημα.

Στην αμερικη βγαλανε φραγκα ακομα και κατι ζουλου απο το κονγκο που φτασανε στο αμερικα ξυπολυτοι και με το τοξο στον ωμο....μονο εσενα τον συριζαιο σε διωξανε αρον αρον αφου ως γνησιο παρασιτο που εισαι σε ξερασε το συστημα.. :vomit:

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Ο σουκερ ειναι σιγουρος για τους χρυσοφορους ομιλους της μπουεφα τυπε...τα μαζεψε τα εκατομμυρια ο μπουστης... :S
Τυπε πρέπει να τον προωθήσουμε , αξίζει να πάει τελικό..

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Τι μπίζνα να κάνεις εσύ ρε συριζαίικο λαμόγιο που όλη μέρα κάθεσαι και τα ξύνεις με την τσουγκράνα;
αστα αυτά μπεμπη είναι ψιλα γραμματα,εσυ εχεις μαθει να βρίσκεις δουλεια στηνοντας κωλο και γλείφοντας φαλλους.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Στην αμερικη βγαλανε φραγκα ακομα και κατι ζουλου απο το κονγκο που φτασανε στο αμερικα ξυπολυτοι και με το τοξο στον ωμο....μονο εσενα τον συριζαιο σε διωξανε αρον αρον αφου ως γνησιο παρασιτο που εισαι σε ξερασε το συστημα.. :vomit:
καθολου δεν με ξερασε το συστημα,απλα για να αποφυγω την εκμεταλλευση θα πρεπει να νομιμοποιηθώ,αμα ηθελα να δουλευω δουλος γινοταν, όπως κανουν οι μεξικανοι δουλευουν ολη μερα στα χωράφια κοιμούνται στα ραντζα και παιρνουν 1500 το μηνα με 14 ωρες δουλεια κάθε μερα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
καθολου δεν με ξερασε το συστημα,απλα για να αποφυγω την εκμεταλλευση θα πρεπει να νομιμοποιηθώ,αμα ηθελα να δουλευω δουλος γινοταν, όπως κανουν οι μεξικανοι δουλευουν ολη μερα στα χωράφια κοιμούνται στα ραντζα και παιρνουν 1500 το μηνα με 14 ωρες δουλεια κάθε μερα.
εμενα παντως τυπε μου αρεσε η ιδεα σου με το σαραβαλο καντινα
εστιψα το μυαλο μου κι εγω κι αποφασισα να εισαγω κομπολογια για κουλους

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.297
Πόντοι
5.006

Χιλιες φορες δουλος παρα παρασιτο που ζει με επιδοματα...δεν εισαι αξιος ουτε δουλος να γινεις, γι αυτο σε σουταρανε απο το αμερικα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
εμενα παντως τυπε μου αρεσε η ιδεα σου με το σαραβαλο καντινα
εστιψα το μυαλο μου κι εγω κι αποφασισα να εισαγω κομπολογια για κουλους
πουλι καλυτερα να εισάγεις κιλοτες για τον px γιατι ολο τις σκατωνει.
οσο για την καντινα αστο δεν ειναι καλη ιδεα μην την κανεις εσυ και ασε εμενα να βγαζω χρημα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
οσο για την καντινα αστο δεν ειναι καλη ιδεα μην την κανεις εσυ και ασε εμενα να βγαζω χρημα.
απο τοτε που χαλασε εκεινη η δουλεια που εισηγαγα σερβιετες για γοργονες δεν ξαναμπλεκω με γυναικεια αξεσουαρ

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Χιλιες φορες δουλος παρα παρασιτο που ζει με επιδοματα...δεν εισαι αξιος ουτε δουλος να γινεις, γι αυτο σε σουταρανε απο το αμερικα
εγω όμως δεν παιρνω το δωρο από τη συνταξη των γονιων γιατι ο κακος ο συριζα με φορολογησε πολύ.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Τύπε, και με σταρταπ σε κόβω όταν με το καλό ξαναπάς πίσω.

Σε βλέπω να γίνεσαι ο άρχοντας της Σίλικον Βάλεϋ.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
65
Πόντοι
0
είναι πίσω η Ελλάδα σε αυτά, καταρχάς δεν ξέρω πόσο θέλει εδώ σε χρόνο Ν βγάλεις μια άδεια για καντίνα

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
43K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom