You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 224K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.938
- Πόντοι
- 6.256
Muted ο nik1410
Tον μπουκωσε ο Φιονας το τραινο...σε κανα μηνα που θα καταπιει θα επανελθει. :S :S :S
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Muted ο nik1410
τον φαγανε τα κυκλωματα
την επεσε σε γυφτοβουλγαρα που βιζιταρει μεσω του σαη
Νίκος_παρασχος
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 65
- Πόντοι
- 0
Τι ψηφίζουμε εδώ μαγκες? Τον μεγαλύτερο μαλακά? Εγώ σαν καινούργιος θα τα βάλω έτσι στην τύχη? Δώστε μου τους κορυφαίους να ξέρω τουλάχιστον
Τυπε όπωσδηποτε souker .Τι ψηφίζουμε εδώ μαγκες? Τον μεγαλύτερο μαλακά? Εγώ σαν καινούργιος θα τα βάλω έτσι στην τύχη? Δώστε μου τους κορυφαίους να ξέρω τουλάχιστον
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
αμα πατε αμερικη και μπειτε εστω και λιγο στην αγορα εργασιας τοτε ισως καταλάβετε καποια πραγματα....γιατί γελάς τύπε;;; το παλικάρι γύρισε γιατί έχει επιχειρηματικό μυαλό....
πολυς κοσμος στην αμερικη εκανε λεφτα με καποιες πρωτοτυπιες που σκεφτηκε,εσεις καθιστε και γελατε με την καντινα και αφήστε εμενα να κανω την μπιζνα και να βγαζω χρημα.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.297
- Πόντοι
- 5.006
Τυπε όπωσδηποτε souker .
Ο σουκερ ειναι σιγουρος για τους χρυσοφορους ομιλους της μπουεφα τυπε...τα μαζεψε τα εκατομμυρια ο μπουστης... :S
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
σου ειπα όταν ξαναπαω αμερικη θα σου στελνω 25 κιλοτες κάθε μηνα 1 στραπον και 100 δολαρια για κανα κομματι ψωμι.Είναι δυνατόν να μείνει εκτός ο Jean Claud; Ο άνθρωπος που έφυγε από την Αμερική και ήρθε Ελλάδα για να ζει με τα επιδόματα που του έδινε ο ΣΥΡΙΖΑ;
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.297
- Πόντοι
- 5.006
αμα πατε αμερικη και μπειτε εστω και λιγο στην αγορα εργασιας τοτε ισως καταλάβετε καποια πραγματα.
πολυς κοσμος στην αμερικη εκανε λεφτα με καποιες πρωτοτυπιες που σκεφτηκε,εσεις καθιστε και γελατε με την καντινα και αφήστε εμενα να κανω την μπιζνα και να βγαζω χρημα.
Στην αμερικη βγαλανε φραγκα ακομα και κατι ζουλου απο το κονγκο που φτασανε στο αμερικα ξυπολυτοι και με το τοξο στον ωμο....μονο εσενα τον συριζαιο σε διωξανε αρον αρον αφου ως γνησιο παρασιτο που εισαι σε ξερασε το συστημα..
Τυπε πρέπει να τον προωθήσουμε , αξίζει να πάει τελικό..Ο σουκερ ειναι σιγουρος για τους χρυσοφορους ομιλους της μπουεφα τυπε...τα μαζεψε τα εκατομμυρια ο μπουστης... :S
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
αστα αυτά μπεμπη είναι ψιλα γραμματα,εσυ εχεις μαθει να βρίσκεις δουλεια στηνοντας κωλο και γλείφοντας φαλλους.Τι μπίζνα να κάνεις εσύ ρε συριζαίικο λαμόγιο που όλη μέρα κάθεσαι και τα ξύνεις με την τσουγκράνα;
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
καθολου δεν με ξερασε το συστημα,απλα για να αποφυγω την εκμεταλλευση θα πρεπει να νομιμοποιηθώ,αμα ηθελα να δουλευω δουλος γινοταν, όπως κανουν οι μεξικανοι δουλευουν ολη μερα στα χωράφια κοιμούνται στα ραντζα και παιρνουν 1500 το μηνα με 14 ωρες δουλεια κάθε μερα.Στην αμερικη βγαλανε φραγκα ακομα και κατι ζουλου απο το κονγκο που φτασανε στο αμερικα ξυπολυτοι και με το τοξο στον ωμο....μονο εσενα τον συριζαιο σε διωξανε αρον αρον αφου ως γνησιο παρασιτο που εισαι σε ξερασε το συστημα..
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
εμενα παντως τυπε μου αρεσε η ιδεα σου με το σαραβαλο καντινακαθολου δεν με ξερασε το συστημα,απλα για να αποφυγω την εκμεταλλευση θα πρεπει να νομιμοποιηθώ,αμα ηθελα να δουλευω δουλος γινοταν, όπως κανουν οι μεξικανοι δουλευουν ολη μερα στα χωράφια κοιμούνται στα ραντζα και παιρνουν 1500 το μηνα με 14 ωρες δουλεια κάθε μερα.
εστιψα το μυαλο μου κι εγω κι αποφασισα να εισαγω κομπολογια για κουλους
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.297
- Πόντοι
- 5.006
καθολου δεν με ξερασε το συστημα,απλα για να αποφυγω την εκμεταλλευση θα πρεπει να νομιμοποιηθώ,αμα ηθελα να δουλευω δουλος γινοταν, όπως κανουν οι μεξικανοι δουλευουν ολη μερα στα χωράφια κοιμούνται στα ραντζα και παιρνουν 1500 το μηνα με 14 ωρες δουλεια κάθε μερα.
Χιλιες φορες δουλος παρα παρασιτο που ζει με επιδοματα...δεν εισαι αξιος ουτε δουλος να γινεις, γι αυτο σε σουταρανε απο το αμερικα
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
πουλι καλυτερα να εισάγεις κιλοτες για τον px γιατι ολο τις σκατωνει.εμενα παντως τυπε μου αρεσε η ιδεα σου με το σαραβαλο καντινα
εστιψα το μυαλο μου κι εγω κι αποφασισα να εισαγω κομπολογια για κουλους
οσο για την καντινα αστο δεν ειναι καλη ιδεα μην την κανεις εσυ και ασε εμενα να βγαζω χρημα.
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
απο τοτε που χαλασε εκεινη η δουλεια που εισηγαγα σερβιετες για γοργονες δεν ξαναμπλεκω με γυναικεια αξεσουαρπουλι καλυτερα να εισάγεις κιλοτες για τον px γιατι ολο τις σκατωνει.
οσο για την καντινα αστο δεν ειναι καλη ιδεα μην την κανεις εσυ και ασε εμενα να βγαζω χρημα.
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
εγω όμως δεν παιρνω το δωρο από τη συνταξη των γονιων γιατι ο κακος ο συριζα με φορολογησε πολύ.Χιλιες φορες δουλος παρα παρασιτο που ζει με επιδοματα...δεν εισαι αξιος ουτε δουλος να γινεις, γι αυτο σε σουταρανε απο το αμερικα
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
αμα πατε αμερικη και μπειτε εστω και λιγο στην αγορα εργασιας τοτε ισως καταλάβετε καποια πραγματα.
Τύπε, και με σταρταπ σε κόβω όταν με το καλό ξαναπάς πίσω.
Σε βλέπω να γίνεσαι ο άρχοντας της Σίλικον Βάλεϋ.
Νίκος_παρασχος
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 65
- Πόντοι
- 0
είναι πίσω η Ελλάδα σε αυτά, καταρχάς δεν ξέρω πόσο θέλει εδώ σε χρόνο Ν βγάλεις μια άδεια για καντίναπουλι καλυτερα να εισάγεις κιλοτες για τον px γιατι ολο τις σκατωνει.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 201
- Εμφανίσεις
- 8K
- Κλειδωμένο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 43K
?