Tane
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2017
- Like
- 71
- Πόντοι
- 1
σχεδον ,παντως δεν ιμε μουνοδουλοςΕσυ τωρα είσαι πικεριστής?
σχεδον ,παντως δεν ιμε μουνοδουλοςΕσυ τωρα είσαι πικεριστής?
εναν κραζετε, 10 ξεφυτρωνουνΕσυ τωρα είσαι πικεριστής?
στεκα,μήπως είναι μόνο ένας και όλοι οι άλλοι είναι κλωνάρια?Εσυ τωρα είσαι πικεριστής?
σχεδον ,παντως δεν ιμε μουνοδουλος
Ποιος αντρας που σεβετε τον εαυτο του θα κατσει να ασχολειθει με τις γυναικες που εχουν τρελαθει τελειως με τα φεμινιστικα και τις μαλακιες αφου υπαρχει η ευκολη λυση
κακο ινε ?Είσαι μπακούρι?
στεκα,μήπως είναι μόνο ένας και όλοι οι άλλοι είναι κλωνάρια?
κακο ινε ?
μονο πουτανες φιλε μουΓκόμενες γαμάς?
μονο πουτανες φιλε μου
καλα κανειςΓια ένα διάστημα δεν είναι παράλογο, αλλά ο σωστός ανδρας γαμαει και γκόμενες εκτός μπουρδέλων.
Εγω γαμάω την γυναικα μου, γκομενα και πουτάνες....
ς ο αντρας δεν ασχολειτε με καριολεςΓια ένα διάστημα δεν είναι παράλογο, αλλά ο σωστός ανδρας γαμαει και γκόμενες εκτός μπουρδέλων.
Εγω γαμάω την γυναικα μου, γκομενα και πουτάνες....
Ο σωστος ο αντρας δεν ασχολειτε με καριολες
ολα εχουν το τιμιμα τους ,ασε που δεν ξερουν να γαμιθουν κιολας και εχουν και πιο πολλες αρωστιες απο τις πουτανεςΛαθος, τις γαμάει και εξαφανίζεται....
Ποιος αντρας που σεβετε τον εαυτο του θα κατσει να ασχολειθει με τις γυναικες που εχουν τρελαθει τελειως με τα φεμινιστικα και τις μαλακιες αφου υπαρχει η ευκολη λυση
μην ξεχναμε οτι πολλες γυναικες πλεον εχουν κοψει το φλερτ στον δρομο
ελαχιστες ριχνουν ματιες και ασχολουνται
ολες με το iphone και το κινητο στο χερι, με κοκκινα φαναρια,να κουτουλανε σε κολωνες,απλα να δουν τι λεει ο γκομενος του fb ,λοβοτημενη γενια γυναικων
δεν ειναι απαραιτητα κακο
απο το fb μπορεις να γαμησεις ξεκουραστα
το πουλι γαμαει μερα παρα μερα πουτανακια και το λεει παντου χωρις δισταγμοτο πουλι γαμαει τιποτις?
το πουλι γαμαει μερα παρα μερα πουτανακια και το λεει παντου χωρις δισταγμο
ανηκει στο κλαν των υπερηφανων μοναχικων μπουρδελιαρηδων αΚα πικεριστων