Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.316
Πόντοι
7.885
Το θρεντ της μαλακίας  :rockon: :rockon: :rockon:. Στέκα όσες ψηφοφορίες και να κάνεις ο πούσσι βάγκον θα είναι ο μπαμπάς σου  :birdman: :birdman: :birdman: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :headbaning2: :headbaning2: :2funny: :2funny: :2funny:.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Για αλλη μια χρονια  ο Πουσταλεκος κλεβει ψηφους απο τον Αλεκο 2,3,4 :headbang:
γνωστο και ως ΠιπΑλεκο :pipa2:

ρε παιδια ειναι πουστης ο (Πιπ)Αλεκος 2,3,4 μιας και γαμιεται με τραβελια, αλλα δεν ειναι το μελος Πουσταλεκος
διορθωστε την ψηφο σας και ψηφιστε τον πραγματικο μαλακα-πουστη,Αλεκο 2,3 4 :hi:
:S :S :S

οντως το μελος πουσταλεκος καμια σχεση δεν εχει με μενα και κακως μας μπρερδευουν αν μας μπερδευουν. οπως δεν ειμαι ο αλεκος4. αλλος ειναι αυτος με ανυπαρκτη παρουσια στο σιτε.
επισης δεν ειμαι πουστης ειμαι κωλομπαρας οπως κι εσυ. παιζει να εχουμε γαμισει το ιδιο κροσσακι οποτε τουμπεκι δροσερο αγορι :S :S :S

ειμαστε ισοβαθμοι περσυ πηρες περισσοτερες ψηφους απο μενα κατι λεει αυτο

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Το θρεντ της μαλακίας   :rockon: :rockon: :rockon:. Στέκα όσες ψηφοφορίες και να κάνεις ο πούσσι βάγκον θα είναι ο μπαμπάς σου  :birdman: :birdman: :birdman: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :headbaning2: :headbaning2: :2funny: :2funny: :2funny:.

Κωστακη εχει φαει τόση πουτσα στη φρεγάτα που μόνο με καμιά γριά έχεις τύχη πλέον.....

Τύπε τις γυμνίστριες γριές τις έχουμε τεράστια ανάγκη.

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Για αλλη μια χρονια  ο Πουσταλεκος κλεβει ψηφους απο τον Αλεκο 2,3,4 :headbang:
γνωστο και ως ΠιπΑλεκο :pipa2:

ρε παιδια ειναι πουστης ο (Πιπ)Αλεκος 2,3,4 μιας και γαμιεται με τραβελια, αλλα δεν ειναι το μελος Πουσταλεκος
διορθωστε την ψηφο σας και ψηφιστε τον πραγματικο μαλακα-πουστη,Αλεκο 2,3 4 :hi:
:S :S :S
ελα ρε τυπε....ολα καλα?.... :S :S :S :hi:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.316
Πόντοι
7.885
Κωστακη εχει φαει τόση πουτσα στη φρεγάτα που μόνο με καμιά γριά έχεις τύχη πλέον.....

Στέκα έχεις φάει τόση σφαλιάρα από τον πούσι βάγκον και δεν έχεις καμία τύχη πλέον.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
οντως το μελος πουσταλεκος καμια σχεση δεν εχει με μενα και κακως μας μπρερδευουν αν μας μπερδευουν. οπως δεν ειμαι ο αλεκος4. αλλος ειναι αυτος με ανυπαρκτη παρουσια στο σιτε.
επισης δεν ειμαι πουστης ειμαι κωλομπαρας οπως κι εσυ. παιζει να εχουμε γαμισει το ιδιο κροσσακι οποτε τουμπεκι δροσερο αγορι :S :S :S

ειμαστε ισοβαθμοι περσυ πηρες περισσοτερες ψηφους απο μενα κατι λεει αυτο
ΠιπΑλεκο και οι δυο γαμαμε κωλους,μονο που εγω γαμαω γυναικειους και εσυ αντρικους  :zombie:
και δεν παω διακοπες στην Σικινο με Ιταλο τραβελο :vomit:
ποια Σικινο,μεχρι την Φρεατυδα για ξεκωλιασμα στα βραχακια θα τον πηγες αλλα λεμε τωρα :S :S :S

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
θα περιμενουν τα καναλια οπως καθε χρονια τυπε..... :S :S :S.....
μαζι με ρεπορταζ για οσους δουλευουν τυπε,περιπτεραδες,ταριφες,σουβλατζηδες στους 100 βαθμους και φοιτητες που εχουν σπουδασει Πυρηνικοι Χημικοι αλλα δουλευουν σερβιτοροι γιατι δεν θελουν να ζηταν απο τους δικους τους :S :S :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
μαζι με ρεπορταζ για οσους δουλευουν τυπε,περιπτεραδες,ταριφες,σουβλατζηδες στους 100 βαθμους και φοιτητες που εχουν σπουδασει Πυρηνικοι Χημικοι αλλα δουλευουν σερβιτοροι γιατι δεν θελουν να ζηταν απο τους δικους τους :S :S :S
Γινεσαι κακούλης τύπε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
εγω τον θεωρω καραγκιοζη.
Εκτονωνεται απλως ρε τύπε, δεν παθαινεις τιποτα αν ακουσεις και κανενα μπινελικι. Τοσο ευαισθητος εισαι?
Ας πουμε καποιοι θεωρουν καραγκιοζη εσενα, διαφωνω επισης.

Υπαρχουν αυθεντικοι μαλακες εδω μεσα που δεν αντεχονται, μην ισοπεδωνουμε τα παντα

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
43K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom